Saram sendemi hastasın
Geçmiş olsun.
Diyetisyene gitmiş bulunmaktayım
Kilom tok ve elbiseli oldugundan baya fazla çıktı tabi bunda dün günde yenen açık menü kahvaltınında etkisi olabülü
Efendime söyleyim baya fazla yağım var lakin fazladan bayada kasım varmış
Diyetisyen hele karın kaslarıma hayran oldu
Sporcumuydun dedi
Tevekkeli kilomu ondan göstermiyorum
Vel hasıl liste alında , haftaya perşembeyede tekrar randevü alındı ,
Ara ögünlük klasik bildiğiniz liste işte .
Klasık ekmekli kahvaltı
Bir öğün etli bir ögün sebzeli ara öğünlü bir liste .
Bi uygulayım bakalım
Tabi gezmelerde naparım bilmiyom
Bugün de hep sebze olmuş sarà çim. Şu çorbalar denince sen geliyorsun artık aklıma
Ay maşallah ne eltiler var. Bizimki hep yarış halinde benimle. Gösteriş meraklısı
Kontrol edilmek obezimneden diyetisyene gitmek istedin aeben? Gayet normal bir kilon ve disiplinin var.yoksa yok mu?
her öğün için bir dilim ama bazen yemiyorum
Geçmiş olsun efserBugün menülükten çıkan menüm
Sabah uyanamadım halsizlikten sürünerek çıktım yataktan
Uyandım sabah kahvaltı yapmak istemedim saat 12 de kahvaltımı yaptım
Kahvaltım
Takviyelerle başladım
1 haşlanmış yumurta
2 kirbit kutusu kadar az yağlı peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Maydanoz
Ara 1 yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam
3 kepçe tarhana çorbası
3 minik et köftesi
1 dilim ekmek
Ara şuan midem bulanıyor onu bile düşünemiyorum
İştahım büyük ölçüde azaldı kabul ediyorum ama buna sevineyimi üzeleyimmi onu bilmiyorum
Geçmis olsun efserimBugün menülükten çıkan menüm
Sabah uyanamadım halsizlikten sürünerek çıktım yataktan
Uyandım sabah kahvaltı yapmak istemedim saat 12 de kahvaltımı yaptım
Kahvaltım
Takviyelerle başladım
1 haşlanmış yumurta
2 kirbit kutusu kadar az yağlı peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Maydanoz
Ara 1 yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam
3 kepçe tarhana çorbası
3 minik et köftesi
1 dilim ekmek
Ara şuan midem bulanıyor onu bile düşünemiyorum
İştahım büyük ölçüde azaldı kabul ediyorum ama buna sevineyimi üzeleyimmi onu bilmiyorum
Of yok af yarabbiAynen canım çalışınca zor evin olmayınca zor Oooof Oooof
Of yok af yarabbiAynen canım çalışınca zor evin olmayınca zor Oooof Oooof
Evet bitanemm çok zor donemdeyim şuan kırılma noktasındayim ya yön yukarı ya da aşağı .. İnsallah eski azim hemen gelir de tam gaz devam ederim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılırPamuğum nedeyim zor çocuklarla iş ev çoğumuz o dönemleri yaşadık eşinde yoğun çalışınca bunalıyorsun biliyorum.
Haklısın obeztomm toparlanmaya çalışıyorum inan spor yaptım şimdi devam :)evet ne kadar az sorumluluk=o kadar fazla kendine ayrılacak zaman.kesinlikle haklısın.ama sen de çalışıyorsun be yasom, onu demek istedim aslında.şimdi ben kv de değilde dışarıda bir işte çalışsaydım ( kendimi bayağı bir işci addediyorum artık) eve gelip spor yapar mıydım muamma??bir gün , iki gün belkisen bu disiplini oluşturmuşsun maasallah
ay artık kv lafi duymak istemiyorumAllah başımızdan eksik etmesin ama son bir haftalık süreçten sonra yok almayayım artık..
Pamuşum sen diete başladıgında da çocuklara kv bakmıyor muydu? Diger türlü olsa bile kendine bahaneler üretme lütfen.biliyorum iki küçük çocuk ve iş hayatıyla hayat çok zor ama bu zamana kadar yaptıysan bundan sonrada yaparsın insallah.bir an önce motive ol, yoksa senden önce mezun olucam bak :)
günaydın gezginci kuş :))
ay karalahana sarması mı?? Bayılırım
Çikolata çekirdek olmamış2.40 dk yaptığın spor ancak çekirdek ve çikolatanın kalorisini yakmıstır herhalde
Ben yapacagina inaniyorum pamugum sende o azim ve istek varEvet bitanemm çok zor donemdeyim şuan kırılma noktasındayim ya yön yukarı ya da aşağı .. İnsallah eski azim hemen gelir de tam gaz devam ederim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır
O da doğru haklısın.Benim eltim yok keşke olaydı kaygana takımı bana sarmazlardı birazda ona sararlardı kurtulurdum
Menümü yazayim
Sabah
Küçük armut ve elma 1/2si muz yarısı 2 ceviz 2 kasik yulaf 3 kasik yoğurt
Öğlen
Ezogelin çorba kapuska ve yoğurt
Ikindi sütlü kahve
Akşam
2 küçük pirzola tavuk salata
35 dakka yürüyüş bandında yürüyüş 2 lt su
sara_28 aeben gezegenfeza
vurun beni
şişe şişe bi hal oldum. yeme düzenim alt üst oldu. regl bugün ucundan geldi ama tam sökülmedi. wc de yok. akşam eve gelince tartıldım..... 82.4
tabi akşam üzeri doğru zaman değil tartı için ama yine de böyle. canım çok sıkkın. listede olduğum için ayrıca moralsiz ve gerginim. yarım tam sökülür herhalde. yemekler midemi bulandırıyor. ağlamak istiyorum. defresif oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?