pamugum arada hem tatlı ve börek yemişsin keşke öğle yemeğini atlasaydınSabah oki dilim ekmek domates yarım, omlet bir adet
Ara bir dilim börek ve manolya tatlısı ( gezmedeydik
Öğlen bir but tavuk, az yağlı patates yarım kadar
Ara bir avuç kuruyemiş
Akşam üç dilim ekmek peynir kk, zeytin 7 adet yogurt yarım kase, tereyağ TK
büşacım bugün menün gayet iyi 5 kaşık fasülyeyle doydunmu peki?Merhaba ben geldim menü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin kk peynir domates
Ara 1 elma birkaç cubuk kraker
Öğle patlıcan salatası kozlenmis
Ara yarı sütlü Nescafe 3 hurma 3 kayisi
Aksam 5 kaşık etli fasulye
Su 3 olmuştur
Spor yok daha inşallah yaparım
malesef büşracım ne oldu anlamadımYa bu hafta takım çok bi sessiz moraller bozuk kimse diyet modunda değil herkesin canı sıkkın. Neler oluyo r bize hatunlar.moni bile balkon konuşması yapmadı sanki bugün.
Anladımgeçmiş olsun efserim neyin var ?
Geçmiş olsun dikkat edin kendinizeHerkesi tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
aynen öyle. herkes keyifsiz. takım hareketsizYa bu hafta takım çok bi sessiz moraller bozuk kimse diyet modunda değil herkesin canı sıkkın. Neler oluyo r bize hatunlar.moni bile balkon konuşması yapmadı sanki bugün.
ötekilerde diptemalesef büşracım ne oldu anlamadımmoni hastalandı sara hasta efser hasta
geçmiş olsun. Allah şifa versin.Anladımhalsizim arada yanıyorum arda donuyorum akşam üzerde akşam yediklerimi çıkardım
Valla böyle oldukça benimde motivasyonum azalıyor fulya evet hepimizin saglik sorunları var evde problemlerimiz var ama genede hayat devam ediyor diye dusunuyorum silkelenin hepiniz.aynen öyle. herkes keyifsiz. takım hareketsizinsanın bir şey yazası gelmiyor
ötekilerde dipte
geçmiş olsun. Allah şifa versin.
işte herkes burada olsa aşılır bunlar.Valla böyle oldukça benimde motivasyonum azalıyor fulya evet hepimizin saglik sorunları var evde problemlerimiz var ama genede hayat devam ediyor diye dusunuyorum silkelenin hepiniz.
Valla dün biraz serzenişte bulundum ama boşa gitti.Takımda 20 küsür kişiyiz. Hadi birkaçımız hasta. Peki diğerleri nerede?
Yani o zaman doymuştum ama şimdi çok açım uyumaya çalışıyorum. Bi de yazmayı unutmuşum arada 3 galeta yemistimbüşacım bugün menün gayet iyi 5 kaşık fasülyeyle doydunmu peki?
Bugün neşen yerinde obezim, kaynana sana yaramışbi patlatan pişman bir de patlatmayan :)) ondan önce bence bi altınbaşak ye, onun da tadına bak..
Ikisinide dene, tarafını seç
Kolay gelsin zehracim, sulu köfteyi gayet güzel yaparım, keşke beni çağırsaydınIyi aksamlar kizlar, oyle yorgunumki kuru kofte sulu kofte yuvarladik et paketledim yarinda icli kofte yapicaz, sabah 8den bellidir ayaktayim. Simdide cocuklari yatircam sonra dayanabilirsem gecmisi okurum
vurun beni
şişe şişe bi hal oldum. yeme düzenim alt üst oldu. regl bugün ucundan geldi ama tam sökülmedi. wc de yok. akşam eve gelince tartıldım..... 82.4
tabi akşam üzeri doğru zaman değil tartı için ama yine de böyle. canım çok sıkkın. listede olduğum için ayrıca moralsiz ve gerginim. yarım tam sökülür herhalde. yemekler midemi bulandırıyor. ağlamak istiyorum. defresif oldum.
Hadi bakalımDiyetisyene gitmiş bulunmaktayım
Kilom tok ve elbiseli oldugundan baya fazla çıktı tabi bunda dün günde yenen açık menü kahvaltınında etkisi olabülü
Efendime söyleyim baya fazla yağım var lakin fazladan bayada kasım varmış
Diyetisyen hele karın kaslarıma hayran oldu
Sporcumuydun dedi
Tevekkeli kilomu ondan göstermiyorum
Vel hasıl liste alında , haftaya perşembeyede tekrar randevü alındı ,
Ara ögünlük klasik bildiğiniz liste işte .
Klasık ekmekli kahvaltı
Bir öğün etli bir ögün sebzeli ara öğünlü bir liste .
Bi uygulayım bakalım
Tabi gezmelerde naparım bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?