hım hım kv dozer gibim geçti üstündeniki gün düzensiz beslenmek bütün haftayı etkiliyor.sonra gelsin moral bozuklukları , motivasyon eksiklikleri
hoşgeldin.zayıflamak istiyorsan doğru adrestesin :)
bitti bittii ama ben de bittim yasocan.yerimden kalkamıyorum
ayy ben burdayım.gitmedim bir yere
harika bir hesaplaşma, takdir ettim fulyacım.kaldığımız yerden devam..
haftasonu inşallah güzelce dinleneceğim. kendime geleyim azcık.
Aynen ablacim haklısın. Aksama kadar süper gidiyor bi de 6 da hemen acele acele menü yazıyorum bitti diyeneden kilo aldığını söyleyimmi büşracım umarım kızmassın sabah öğlen güzel güzel gidiyon akşamda 6da yiyorsun ama çok az geçen aslında bir sinyal çaktım sana 5 kaşık fasülyeyle doydunmu diye hani salatan yogurdun 5 kaşık fasülyeyle doymadığın için arada kaçamak yapıyon biliyom evine kamera koydumakşam mideni dolduracak ama aç bırakmayacak yiyecekler ye hatta 1 dilim ekmekte yiyebilirsin.
afiyet olsun övünmek gibim olmasın iyi çay demlerimne kadarda ukalayım
Aynen ablacim haklısın. Aksama kadar süper gidiyor bi de 6 da hemen acele acele menü yazıyorum bitti diye
Ama sonra gece gözüm dönüyo işte o yüzden erkenden menü yazıcam ki sorumlulugu üzerinden atmış olmayayım. Birazdan bugünkü nü yazarım
büşracım siz benim menümelerime bakmayın hep yazıyorum benim yaşım ve hastalığımdan dolayı az yiyorum ama senin kilo 80 ve gençsin benim metobolizmamla seninki bir değil o yüzden az yemek kilo verdirmeyecek sana doyana kadar ye yani cıslar olmayan yemeklerden doyana kadar yemelisin.Aynen ablacim haklısın. Aksama kadar süper gidiyor bi de 6 da hemen acele acele menü yazıyorum bitti diye
Ama sonra gece gözüm dönüyo işte o yüzden erkenden menü yazıcam ki sorumlulugu üzerinden atmış olmayayım. Birazdan bugünkü nü yazarım
oy oy canım benim nedemek bende severim ama herzaman içememBir bardak çayda bana koy yasocum ama benimki bergamotlu olsun
evet canım en başta sağlık önemli. regl döneminde ağrıyla şimdilik bir şekilde baş ediyorum da miyomlarım olduğu için çok şiddetli geçiyor. şu an kansızlık da var ya mahvediyor beni. asıl sorun o canım. takatim yok.Fulyacim sağlıktan önemli bişey yok kilo vermek bile sağlıklı bedenle mümkündür ilaçlarını aksatma D vitamini hamilelikte kilo vermeye varana kadar bir çok rahatsızlıktan önemli bir vitamin hatta hormon onuda ilaç takviyesiyle normal sınırlara getir regl sancısının zorluğunu iyi bilirim naçizane tavsiyem ayaklarını sıcak tut çok faydasını göreceksin sıcak su torbasını ayaklarının altına koy rahatlatacaktır canım önce sen iyi ol kilo nasıl olsa verilir geçmiş olsun canım benim
Fulyacım bu hafta çok güzel bir eksiyle bildirim yapacağını biliyorum.kızlar sabah katılmam gereken bir toplantım vardı ve sonra da gitmem gereken yerler. o yüzden unutmadan yolda hemen kilo bildirimi yapıp çıktım. ama tabiki listede olduğum için; ilk hafta takım içi 1. olup da son iki hafta artı kilo bildirimi yapmam beni çok rahatsız etti ve üzdübu açıklamayı da akşam eve gelince rahat rahat yapmaya karar verdim.
yazdıklarımı düzenli okuyanlar vardır. biliyorsunuz 2 hafta çok sıkıntılı bir rahatsızlık geçirdim ki tam o dönemde zayıflamaya kararlı bir şekilde başlamıştım. iki öğün yiyordum. alıştım ve iyi de gelmişti bana. ama ikinci hafta midemdeki aşırı bulantı ve bağırsak enfeksiyonu yediklerimin değişmesine neden oldu. dikkatli yiyordum ama karbonhidrat giriş yaptı yeniden menülerime. o zaman kilo vermem durdu. sonrasında da erken gelen regl öncesi mahvetti beniartılar arttı da arttı......
herkeste aynı olmayabilir. eskiden regl öncesi ve regl döneminde böyle iştah sorunları yaşamazdım. tatlı yerdim ama farkında bile olmazdım istediğimin. çünkü aşırı değildi. sanırım kilo ve hormonlarla bağlantılı olarak son 1-2 yıldır regl öncesi 5 gün ve reglin ilk üç gününü içeren süreçte insanlıktan çıkıyorum. inanın kontrol edemiyorum. yediklerim sanki mideme değil boşluğa düşüyor. sonra sakinleşiyorum. ama son iki ay daha da zor oldu. çünkü demir seviyem çok düşmüş. ara vermiştim yeniden başladım demir haplarına. (tabi yeniden başlayınca demir de iştahımı etkiledi sanırım artı olarak)
bu regl dönemim daha da yıktı beni. miyomlarımdan kaynaklı kanama çok fazla. enerjim acayip düşük ve başımda deli bir ağrı. çünkü vücut kayıp verecek durumda değil. bu enerjiyi de kalorili yağlı, proteinli, şekerli yiyeceklerden almak istiyor. ruhum itiraz ediyor ama onu da tatmin etmem gerek.
bugün hele işe gidecek halim yoktu. ama sabah mutlaka katılmam gereken bir toplantı ve gidilmesi gerek birkaç yer vardı. öğleden sonra erken çıkacaktım ama o da mümkün olmadı. eve nasıl ve ne halde geldiğimi Allah biliyor.
bunları bahane olarak yazmıyorum inanın. sadece çok rahatsızım bu durumdan ve yazmak istedim. başta kaptaniçemizmoni ve diğer liste arkadaşlarım kötü yorum yapmadı asla. hatta moni hiç ses çıkarmadı saolsun ama ben çok mahçubum. böyle olsun istemezdim.
bu sefer gerçekten çok kararlıyım. vazgeçmek istemiyorum. eski kıyafetlerimi saklandıkları dolaplardan çıkarmak istiyorum.
ilk iş olarak demir hapının kullanımını değiştireceğim.1 ay haftada 3 gün sabah akşam içeceğim. diğer 4 gün sadece akşam ya da sabah içeceğim. süreci biraz hızlandırmam gerek. yoksa çok bitkinim. o da benim motivasyonumu ve vücut direncimi çok etkiliyor. D vitaminim de düşük sayılır. çok düşük değil ama yeterli de değil. bu ikisi kilo vermemi de etkiliyor. her ikisini de yükselteceğim.
neyse çok uzun yazdım. başınızı ağrıttım kusura bakmayın. ama yazma ihtiyacı hissettim. geçen haftada yazacaktım bir iki açıklama ama sonra bu hafta düzeltirim diye sessiz kaldım. bu hafta raydan çıkınca herşey açıklama yapmam elzem oldu. sizleri seviyorumiyiki moni beni davet etmiş iyi ki aranıza gelmişim
sara_28 canım şu brokoliyle bir tarif atmıştım ya bugün onu denedim tadı güzel oldu az tuz ve biberde attım aslında brokoli yememem gerekiyor ama çokta seviyorum arada canım istiyor.
oy oy canım benim nedemek bende severim ama herzaman içemem
Onlara diycek bişiyim yok fulyam anlıyorum seni . Sadece hap konusunda yorum yapmak istedim kullandıgım için , iştah açıklıgı ve düzensizlik nedir iyi bilirim
kızlar yok yanlış anlamışsınız beni. demir haplarına çok takılmıyorum. ilk başlarda iştahımı etkiliyor ama sonra düzene giriyor. asıl sorun diğer yazdıklarım.
inşallah monimFulyacım bu hafta çok güzel bir eksiyle bildirim yapacağını biliyorum.
Hoşgeldin canımİyi akşamlar arkadaşlar
Takımızda bana da yer var mı
Beni eskilerden tanıyanlar olabilir. 2 . takımdan 537. etapta 68,7 ile (2017 eylül sonu) ayrıldım ve yaklaşık 80 kilo ile geldim burayayani sanki yıllardır bu kilodaymışım gibi düşünürken geçen yıl eylülde 66larda falanmışım onu bile görmek bana iyi geldi
20 günü geçti kendime bir check list oluştırdum, akşam saat 7-8den sonra birşey yememek , sabah çörek otu yeğı içmek günde 1 saat yürümek gibi, çoğunlukla uyuyorum listeme ama ara ara çok yediğim için bir türlü kilo da veremiyorum. Takım ile daha kontrollü yersem kilo verebilirim diye düşündüm, yoksa takıma karşı da mahçup oluyorum diye takımlardan da uzak duruyordum.
hemen niye bu kadar kilo aldım bahanemi söyliyim: yedim. 2017nin ilk 6 ayı antidepresan kullandım, işte o ara kilo almamışım ama ilacı doktor kontrolü olmadan bıraktım ve suçluluk çekmemek için kendimi üzecek davranışardan kaçındım, sıkmadım kendimi yedim
Böyle kendini sıkmadan kendi konfor alanından çıkmadan başarı gelmiyor. Şimdi ruhsal olarak çok iyiyim elhamdülillah. Hatta sevgi kelebeği gibiyim.Tek sıkıntım defalarca başaramadığım için başaracağıma inanmamak. Yani belki ağzımla yaparım diyorum ama bilinç altım bence buna inanmıyor. Yazdım ya geçen yılki kilomu görünce şaşırdım ben sadece 1 yıl önce o kiloda mıydım diye
Bana da yer açar mısınız aranızda
ben biraz ilginç kişiliğim var saracım çay benim vazgeçilmezim kahve içmem türk kahvesi çok sevmem ama çay dediğim gibi içmemem gerekiyor ama çok içiyorum bide asla çayın altı kapanmayacak çayın altı kapandıysa içmem her çayı içmem arada bergumutluya takarım arada istemez canım çay bardaklarının şeklde önemli asla kupada içmem çayı görmem lazım kalın bardaktada içmem ince belli olacak bir yere gittimi bu konuda çok çekiyorum bu arada 1 aydır hastanede çay demelemk yasaklandı zaten çok içemiyordum hepten bitirdiler niye içemiyordum 1 bardak alıyom pat altını kapatıyolar defalarca rica ettiğim halde öyle yapınca bende ses etmedim 1 bardak içip gidiyordum eve gelince acısını çıkartıyordum ama şimdi o bir bardağıda içemiyom kantinin çayı berbat neyse belki çok içmekten kurtulmuş olurum diyelim.Afiyet şifa olsun canım şifa niyetine ye hiç bişey olmaz
Bende çok seviyorum kokusu tadı harika
Divinin kilosunu ablası bildirdiBizim altın gızlardan @divinity Vardı sabah beri begeni basıyo ama kilo bildirimi yok !
Gözümden kaçtımı ! HAYIRRR
Çaycı başıben biraz ilginç kişiliğim var saracım çay benim vazgeçilmezim kahve içmem türk kahvesi çok sevmem ama çay dediğim gibi içmemem gerekiyor ama çok içiyorum bide asla çayın altı kapanmayacak çayın altı kapandıysa içmem her çayı içmem arada bergumutluya takarım arada istemez canım çay bardaklarının şeklde önemli asla kupada içmem çayı görmem lazım kalın bardaktada içmem ince belli olacak bir yere gittimi bu konuda çok çekiyorum bu arada 1 aydır hastanede çay demelemk yasaklandı zaten çok içemiyordum hepten bitirdiler niye içemiyordum 1 bardak alıyom pat altını kapatıyolar defalarca rica ettiğim halde öyle yapınca bende ses etmedim 1 bardak içip gidiyordum eve gelince acısını çıkartıyordum ama şimdi o bir bardağıda içemiyom kantinin çayı berbat neyse belki çok içmekten kurtulmuş olurum diyelim.
Alala görünmez kalemlemi yazdın bacısı ortada yok kiloDivinin kilosunu ablası bildirdi
Kayınpederi ameliyat oldu, oraya gidip geliyor
Çifte bayram yaparızDaha iyiyim canım ama keyfim yok haklısın ama iyi olacam iyi olmak zorundayım nefes aldığımız sürece aldığımız nefesin hakkını vermek ve yaşamaya yaşadıkçada mutlu olmak için sebebler bulmaya mecburuz hayat hep depresiflikle geçmiyor yasocum en geç önümüzdeki hafta sonu evime geçiyorum çok can sıkıntısı olan bir durum vardı oda iki hafta içinde düzeliyor inşallah üstüne bu ay birde hamile olursam varya benden mutlusu olmaz
Son listeye kendim ekledim.Alala görünmez kalemlemi yazdın bacısı ortada yok kilo
Ayrıca okadar beğeni basan 10 kerede mesaj yazardı
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?