Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hım hım kv dozer gibim geçti üstünden hadi bakalım kaldığın yerden devam bu hafta süper bir çıkış bekliyoz senden

haftasonu inşallah güzelce dinleneceğim. kendime geleyim azcık.

Fulyacim sağlıktan önemli bişey yok kilo vermek bile sağlıklı bedenle mümkündür ilaçlarını aksatma D vitamini hamilelikte kilo vermeye varana kadar bir çok rahatsızlıktan önemli bir vitamin hatta hormon onuda ilaç takviyesiyle normal sınırlara getir regl sancısının zorluğunu iyi bilirim naçizane tavsiyem ayaklarını sıcak tut çok faydasını göreceksin sıcak su torbasını ayaklarının altına koy rahatlatacaktır canım önce sen iyi ol kilo nasıl olsa verilir geçmiş olsun canım benim

Aynen ablacim haklısın. Aksama kadar süper gidiyor bi de 6 da hemen acele acele menü yazıyorum bitti diye
Ama sonra gece gözüm dönüyo işte o yüzden erkenden menü yazıcam ki sorumlulugu üzerinden atmış olmayayım. Birazdan bugünkü nü yazarım

Kendimi bu şekilde disipline edeceksen öyle yap canım yeterki kilolarondan sağlıkla kurtul

büşracım siz benim menümelerime bakmayın hep yazıyorum benim yaşım ve hastalığımdan dolayı az yiyorum ama senin kilo 80 ve gençsin benim metobolizmamla seninki bir değil o yüzden az yemek kilo verdirmeyecek sana doyana kadar ye yani cıslar olmayan yemeklerden doyana kadar yemelisin.

evet canım en başta sağlık önemli. regl döneminde ağrıyla şimdilik bir şekilde baş ediyorum da miyomlarım olduğu için çok şiddetli geçiyor. şu an kansızlık da var ya mahvediyor beni. asıl sorun o canım. takatim yok.

Fulyacım bu hafta çok güzel bir eksiyle bildirim yapacağını biliyorum.

kızlar yok yanlış anlamışsınız beni. demir haplarına çok takılmıyorum. ilk başlarda iştahımı etkiliyor ama sonra düzene giriyor. asıl sorun diğer yazdıklarım.
Onlara diycek bişiyim yok fulyam anlıyorum seni . Sadece hap konusunda yorum yapmak istedim kullandıgım için , iştah açıklıgı ve düzensizlik nedir iyi bilirim

Hoşgeldin canım

Afiyet şifa olsun canım şifa niyetine ye hiç bişey olmaz

Bende çok seviyorum kokusu tadı harika
ben biraz ilginç kişiliğim var saracım çay benim vazgeçilmezim kahve içmem türk kahvesi çok sevmem ama çay dediğim gibi içmemem gerekiyor ama çok içiyorum bide asla çayın altı kapanmayacak çayın altı kapandıysa içmem her çayı içmem arada bergumutluya takarım arada istemez canım çay bardaklarının şeklde önemli asla kupada içmem çayı görmem lazım kalın bardaktada içmem ince belli olacak bir yere gittimi bu konuda çok çekiyorum bu arada 1 aydır hastanede çay demelemk yasaklandı zaten çok içemiyordum hepten bitirdiler niye içemiyordum 1 bardak alıyom pat altını kapatıyolar defalarca rica ettiğim halde öyle yapınca bende ses etmedim 1 bardak içip gidiyordum eve gelince acısını çıkartıyordum ama şimdi o bir bardağıda içemiyom kantinin çayı berbat neyse belki çok içmekten kurtulmuş olurum diyelim.

Çaycı başı

Çifte bayram yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…