Ya ben napayım gazozu ,pilavı ,kuruyu adam gibi gün menüsü yerim yemişken pehhhBence o menü tam aeben lik.fıldır fıldır gezip kek börek yiyen o..
Haa patlağı da unutmamak lazım.patlak önemli
Ahahahhhh delü yaaGezegenim bu 3 günde 5 kilo verdiriyor mutlaka denemelisin
Içimdeki tatlı isteğine bugün yenildimGünlük o kadar uludağ içsem şişkinlikten nefes bile alamam
Aslında kolay alıp kolay veririmYani buna benzer yemekler yiyip kilo almıyorsun masallah gezegenim ben bir öğün kaçırsam tak kilo gelir.
Boğulacaksan büyük denizde boğul diyosun yağni??Ya ben napayım gazozu ,pilavı ,kuruyu adam gibi gün menüsü yerim yemişken pehhh
Bide patlak
Sorun aslında orda başlıyor. Adam gibi yesem doyacağım, karnım doymayınca gözüm aç dolanıyorumYa ben napayım gazozu ,pilavı ,kuruyu adam gibi gün menüsü yerim yemişken pehhh
Bide patlak
TaabbeeeBoğulacaksan büyük denizde boğul diyosun yağni??
Helal!
Laz baklavası mı yedin yoksa gezegenim? Nedense birden aklıma geldiIçimdeki tatlı isteğine bugün yenildimbenim gibi azimli biri
Ne yapayim obezim hayat hep ciddi olmuyor arada gülelim gülmek kalbe iyi geliyorAhahahhhh delü yaa
Gece gece güldürdün yasocan
Nere gidiyoBenim göz gidiyo iyi geceler hepinize
Kim yapacakda yiyecem obezim, zaten arkadaşda koca tepsiyi yüklenip götürdü. Rüyada olsa göz hakkı var dimi yaniLaz baklavası mı yedin yoksa gezegenim? Nedense birden aklıma geldi
en iyisi en güzeliNe yapayim obezim hayat hep ciddi olmuyor arada gülelim gülmek kalbe iyi geliyor
Yasemin sen görmedin bu cadılar nerelerde geziyo biliyonmu ?Laz baklavası mı yedin yoksa gezegenim? Nedense birden aklıma geldi
O zaman yaso sana yeni bir menü yazsın. Sabah-öğle-akşam laz böreği..rüyana girmeyinceye dek yeKim yapacakda yiyecem obezim, zaten arkadaşda koca tepsiyi yüklenip götürdü. Rüyada olsa göz hakkı var dimi yani
Biraz önce busraya yazdim az yemek degil doyana kadar yemek lazim tabi börek vs degil. Ben ilk diyete basladigimda 2 tabak ispanak yiyordum yanindada ekmek cunku doymuyordumSorun aslında orda başlıyor. Adam gibi yesem doyacağım, karnım doymayınca gözüm aç dolanıyorum
E hani senin göz kaymıştı??Yasemin sen görmedin bu cadılar nerelerde geziyo biliyonmu ?
Obez obez laz böreği deme hımmmm en sevdiğim tatlı belkide tek yediğim ama herkesin yaptığını yememO zaman yaso sana yeni bir menü yazsın. Sabah-öğle-akşam laz böreği..rüyana girmeyinceye dek ye
NerdeYasemin sen görmedin bu cadılar nerelerde geziyo biliyonmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?