Aynen hiç üşenmem saat kaç olursa olsun demlerim tek usenmedigim şey galibaÇaycı başı
Yazayım gezegenimKızlar bana her bünyeye gidebilecek 3 günlük menü yazın, yoksa bende fenayım
Yazayım gezegenim
Sabah nutellali 3 dilim ekmek bir şu bardağı uludağ
Öğlen
4 poğaça 5 kurabiye 2 dilim yaspasta 2 şu bardağı uludağ
Akşam
2 tabak kurufasulye 3 tabak princ pilavı 2 bardak uludağ
Büyük bardak olacak, asla küçükle içemem, kulpsuz bile olur. Altı kapanabilir sorun yok, ağzına kadar dolu olmalı. Çay açık olacak, demli olmamalı. Ve cam olacak, porselen olmayacak. Orta kalınlık olabilir, çok kalın yada çok ince olmamalı.ben biraz ilginç kişiliğim var saracım çay benim vazgeçilmezim kahve içmem türk kahvesi çok sevmem ama çay dediğim gibi içmemem gerekiyor ama çok içiyorum bide asla çayın altı kapanmayacak çayın altı kapandıysa içmem her çayı içmem arada bergumutluya takarım arada istemez canım çay bardaklarının şeklde önemli asla kupada içmem çayı görmem lazım kalın bardaktada içmem ince belli olacak bir yere gittimi bu konuda çok çekiyorum bu arada 1 aydır hastanede çay demelemk yasaklandı zaten çok içemiyordum hepten bitirdiler niye içemiyordum 1 bardak alıyom pat altını kapatıyolar defalarca rica ettiğim halde öyle yapınca bende ses etmedim 1 bardak içip gidiyordum eve gelince acısını çıkartıyordum ama şimdi o bir bardağıda içemiyom kantinin çayı berbat neyse belki çok içmekten kurtulmuş olurum diyelim.
Pilavı çıkarabilirizYazayım gezegenim
Öğlen
Akşam
Ekmek sadece kahvaltıda olsunBunların yanına her öğüne dört dilim ekmekde koyalım tam olsun
Vayyy menüye gelllkYazayım gezegenim
Öğlen
Akşam
Gezegenim bu 3 günde 5 kilo verdiriyor mutlaka denemelisinEkmek sadece kahvaltıda olsun
Onun yerine börek olabilir
Büyük bardak olacak, asla küçükle içemem, kulpsuz bile olur. Altı kapanabilir sorun yok, ağzına kadar dolu olmalı. Çay açık olacak, demli olmamalı. Ve cam olacak, porselen olmayacak. Orta kalınlık olabilir, çok kalın yada çok ince olmamalı.
Su bardağım kırıklığından beri su içmede problem yaşıyorum. Alışkanlıklarımdan kolay vazgeçemiyorum
allahtan onu iki bardak içiyo.hakkını yiyemen canım kayınvalidemin :)Aynen hiç üşenmem saat kaç olursa olsun demlerim tek usenmedigim şey galibaallah gelinime sabır versin bende obezin kv desi gibim olurum kesin
sabah sabah gazoz olmasa süper menüymüş :))Yazayım gezegenim
Öğlen
Akşam
Ayyy dışardan okuyan essah sanacakGezegenim bu 3 günde 5 kilo verdiriyor mutlaka denemelisin
Günlük o kadar uludağ içsem şişkinlikten nefes bile alamamGezegenim bu 3 günde 5 kilo verdiriyor mutlaka denemelisin
Ayyy dışardan okuyan essah sanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?