- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ordada sorunum varBiraz önce busraya yazdim az yemek degil doyana kadar yemek lazim tabi börek vs degil. Ben ilk diyete basladigimda 2 tabak ispanak yiyordum yanindada ekmek cunku doymuyordumdoyymassam gozum ac baska seye saldırıyorsun.
Ay kıyamam obezim duysa nolur sanki yiyonuz . Asıl ben çekineyim en çok ben yiyorum öyle şeyleriE hani senin göz kaymıştı??
Bütün takımı etiketle, duymayan kalmasın
Duymayan, görmeyen yasom kalmışE hani senin göz kaymıştı??
Bütün takımı etiketle, duymayan kalmasın
Obez obez laz böreği deme hımmmm en sevdiğim tatlı belkide tek yediğim ama herkesin yaptığını yemem
Gezegenim benim göbeğim yok tahta gibiyim dermisimmmmmmYasocan, esas oraya gidecektin sen. o zaman gülmekten karin kasların yağ yakacaktı
herkes yapamaz yasocan.şimdikiler hazır baklava hamurundan yapıyolar, zinhar yenmez!Obez obez laz böreği deme hımmmm en sevdiğim tatlı belkide tek yediğim ama herkesin yaptığını yemem
e duyan duymayana söylesin o zaman :))Duymayan, görmeyen yasom kalmış
Ben çalışmaktan takip edemiyom sizi yemek yarışmasındaki menüleri yoksam hiç bakamadım oralara yar in bakarimDuymayan, görmeyen yasom kalmış
Benimde yok sayılır, zayıflayınca tahta gibi oluyorGezegenim benim göbeğim yok tahta gibiyim dermisimmmmmm35 yaşına kadar hiç göbeğim olmadi 35 den sonra göbek yaptim
Takılıyorum aebcim.çok güldüm ama evde:)) bizimkiler anne noldu bize de göster dedilerde nasıl anlatayım şimdi :)Ay kıyamam obezim duysa nolur sanki yiyonuz . Asıl ben çekineyim en çok ben yiyorum öyle şeyleri.
Icini yapabiliyorum obezim ama yufka acma ozurlusuyum birine actirirsam yaparim burda baklava yufkası yapanlar var ordan aliyom bayramlardaherkes yapamaz yasocan.şimdikiler hazır baklava hamurundan yapıyolar, zinhar yenmez!
e duyan duymayana söylesin o zaman :))
Hmm çalışıyosun hemde ne ara vakit bulup da yapacaksın? Ben evde olduğum halde vakit bulamıyorum bulsamda üşeniyorumIcini yapabiliyorum obezim ama yufka acma ozurlusuyum birine actirirsam yaparim burda baklava yufkası yapanlar var ordan aliyom bayramlarda
Ey ahaliiiherkes yapamaz yasocan.şimdikiler hazır baklava hamurundan yapıyolar, zinhar yenmez!
e duyan duymayana söylesin o zaman :))
Ahahahhh yaa kelleyi vurmaya gerek yok, ben sana kendi elcağızlarımla yapıp yediririm de fulya yı hiç ellemeyin bence.kadın daha bir kaç saat önce kendini toparlamaya çalışıyoduEy ahaliii
Duyduk duymadık demeyin
10. Takım moninin minnak dinolari obezzto ve 60kiloyum fulyarandevulasip laz böreği yapıp yemeye karar vermiştir
Tez yakalanıp huzura getirile
Onların kelleleri cellatlarım yasom ve aeben tarafından vurula
Şekerli tatlıların kalani bana ikram edile
Banene kimseye vermem bütün tepsi benimEy ahaliii
Duyduk duymadık demeyin
10. Takım moninin minnak dinolari obezzto ve 60kiloyum fulyarandevulasip laz böreği yapıp yemeye karar vermiştir
Tez yakalanıp huzura getirile
Onların kelleleri cellatlarım yasom ve aeben tarafından furula
Şekerli tatlıların kalani bana ikram edile
Bende bayramlarda yapiyom obezim son yıllarda kv vefat edince yoksa yapamam ama hiç tatlı sevmem ama ona dayanamam bir dilim yerimHmm çalışıyosun hemde ne ara vakit bulup da yapacaksın? Ben evde olduğum halde vakit bulamıyorum bulsamda üşeniyorum
Yalnız biz bu baklava börek olaylarına nasıl geldik.en son motivasyonumuzu toparlayalım artık diye bir konuşma yapıyodum?
Biraz da moni ye bırak.o da çok seviyomuş..Banene kimseye vermem bütün tepsi benim
Evet okudum, benimde ondan kalır yanım yokAhahahhh yaa kelleyi vurmaya gerek yok, ben sana kendi elcağızlarımla yapıp yediririm de fulya yı hiç ellemeyin bence.kadın daha bir kaç saat önce kendini toparlamaya çalışıyoduşimdi aklını karıştırmıyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?