Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biraz önce busraya yazdim az yemek degil doyana kadar yemek lazim tabi börek vs degil. Ben ilk diyete basladigimda 2 tabak ispanak yiyordum yanindada ekmek cunku doymuyordum doyymassam gozum ac baska seye saldırıyorsun.
Ordada sorunum var
Evdekiler sebze yemiyor. Herzaman et ve hamur olmuyor. Herbirinin eve geliş gidiş saati farklı. Bazen mutfaktan çıkamayacak duruma geliyorum

Icini yapabiliyorum obezim ama yufka acma ozurlusuyum birine actirirsam yaparim burda baklava yufkası yapanlar var ordan aliyom bayramlarda
Hmm çalışıyosun hemde ne ara vakit bulup da yapacaksın? Ben evde olduğum halde vakit bulamıyorum bulsamda üşeniyorum

Yalnız biz bu baklava börek olaylarına nasıl geldik.en son motivasyonumuzu toparlayalım artık diye bir konuşma yapıyodum?

herkes yapamaz yasocan.şimdikiler hazır baklava hamurundan yapıyolar, zinhar yenmez!

e duyan duymayana söylesin o zaman :))
Ey ahaliii
Duyduk duymadık demeyin
10. Takım moninin minnak dinolari obezzto ve 60kiloyum fulyarandevulasip laz böreği yapıp yemeyekarar vermiştir
Tez yakalanıp huzura getirile
Onların kelleleri cellatlarım yasom ve aeben tarafından furula
Şekerli tatlıların kalani bana ikram edile

Ahahahhh yaa kelleyi vurmaya gerek yok, ben sana kendi elcağızlarımla yapıp yediririm de fulya yı hiç ellemeyin bence.kadın daha bir kaç saat önce kendini toparlamaya çalışıyodu şimdi aklını karıştırmıyalım

Banene kimseye vermem bütün tepsi benim

Bende bayramlarda yapiyom obezim son yıllarda kv vefat edince yoksa yapamam ama hiç tatlı sevmem ama ona dayanamam bir dilim yerim

Evet okudum, benimde ondan kalır yanım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…