- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Övündün bile ukalacimafiyet olsun övünmek gibim olmasın iyi çay demlerimne kadarda ukalayım
Uğun daha yemem zira çok fazla yedim, belki yarın olabilirBanene kimseye vermem bütün tepsi benim
Ee tabii sevilmeyecek bir tatlı degillBiraz da moni ye bırak.o da çok seviyomuş..
Şaka maka kaptana tatlı yediriyoruz
Bayramdan bayrama bir dilim yenir yasocan.bende tatlı sevmem aslında, olmasa hiç aramam. Da nerden o gün gittim o topiğe bilmiyorumBende bayramlarda yapiyom obezim son yıllarda kv vefat edince yoksa yapamam ama hiç tatlı sevmem ama ona dayanamam bir dilim yerim
Kaç dakika dayanacan aylin?Övündün bile ukalacim
Ama çay gercekten cok guzeldi
Yaseminim
Canimsinn yanındaysa laz böreği yaptim aylinim ye 3 günde 5 kilo verdiriyorÖvündün bile ukalacim
Ama çay gercekten cok guzeldi
Yaseminim
Yemedim, bilmiyorum, yorum yokEe tabii sevilmeyecek bir tatlı degill
Sana tralice tarifi attim niye yapmadin cadiBayramdan bayrama bir dilim yenir yasocan.bende tatlı sevmem aslında, olmasa hiç aramam. Da nerden o gün gittim o topiğe bilmiyorum
Haa bugün kv nin günü vardı ya değisik bir tarif bakayım dedim, aa bir de ne göreyim fulya da orada.sonra tabii mütevelli heyetiyle birlikte kaptan da geldi.takım tam oldu :))
O gezegenin rüyası :))Haydın iyi geceler bu gece uyuyamayacağız rüyada laz böreği görmeseydik iiydi
Gelde yedirelim sana himmm enfesYemedim, bilmiyorum, yorum yok
Önce 60 a düşmem lazımGelde yedirelim sana himmm enfes
Daha iyiyim canım ama keyfim yok haklısın ama iyi olacam iyi olmak zorundayım nefes aldığımız sürece aldığımız nefesin hakkını vermek ve yaşamaya yaşadıkçada mutlu olmak için sebebler bulmaya mecburuz hayat hep depresiflikle geçmiyor yasocum en geç önümüzdeki hafta sonu evime geçiyorum çok can sıkıntısı olan bir durum vardı oda iki hafta içinde düzeliyor inşallah üstüne bu ay birde hamile olursam varya benden mutlusu olmaz
Cok sukur evine geciyormusun.Nasil sevindim anlatamam.Bugun yasemine bile sordum.Sara evine gecti mi diye?Insaaalllaaah bu ay hamile de kalirsin saram.Degme keyfine canim.Sabreden dervis muradina ermisDaha iyiyim canım ama keyfim yok haklısın ama iyi olacam iyi olmak zorundayım nefes aldığımız sürece aldığımız nefesin hakkını vermek ve yaşamaya yaşadıkçada mutlu olmak için sebebler bulmaya mecburuz hayat hep depresiflikle geçmiyor yasocum en geç önümüzdeki hafta sonu evime geçiyorum çok can sıkıntısı olan bir durum vardı oda iki hafta içinde düzeliyor inşallah üstüne bu ay birde hamile olursam varya benden mutlusu olmaz
Canimsinn yanındaysa laz böreği yaptim aylinim ye 3 günde 5 kilo verdiriyor
yemediğin şey nasıl oluyorda rüyana giriyo gezegenim? Benim aklım almadıYemedim, bilmiyorum, yorum yok
Benim küçük peşime takıldı, yine bende, yatmiycam diyorYarın moni dövecek bizi haydın yatin
Bende 79 olduğumda yerim inşallah.hoş hiç de canım istemiyor amaÖnce 60 a düşmem lazım
Sonra yeriz
Rüyaları biz mi kontrol ediyoruzayy dur herkes sahi zannedecek
yemediğin şey nasıl oluyorda rüyana giriyo gezegenim? Benim aklım almadı
Iyi bile durdunObez kaçarherkese iyi geceler
Ahanda sende mi bergamotlu takiliyorsun.Cay sevmem ama bergamotluya bayiliyorumBir bardak çayda bana koy yasocum ama benimki bergamotlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?