- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bende çok sevmem, günlük ortalama 5, 6 kupa içerimAhanda sende mi bergamotlu takiliyorsun.Cay sevmem ama bergamotluya bayiliyorum
Ayy abla çay konusunda beni anlatmışsın sanki.ben biraz ilginç kişiliğim var saracım çay benim vazgeçilmezim kahve içmem türk kahvesi çok sevmem ama çay dediğim gibi içmemem gerekiyor ama çok içiyorum bide asla çayın altı kapanmayacak çayın altı kapandıysa içmem her çayı içmem arada bergumutluya takarım arada istemez canım çay bardaklarının şeklde önemli asla kupada içmem çayı görmem lazım kalın bardaktada içmem ince belli olacak bir yere gittimi bu konuda çok çekiyorum bu arada 1 aydır hastanede çay demelemk yasaklandı zaten çok içemiyordum hepten bitirdiler niye içemiyordum 1 bardak alıyom pat altını kapatıyolar defalarca rica ettiğim halde öyle yapınca bende ses etmedim 1 bardak içip gidiyordum eve gelince acısını çıkartıyordum ama şimdi o bir bardağıda içemiyom kantinin çayı berbat neyse belki çok içmekten kurtulmuş olurum diyelim.
Büyük bardak olacak, asla küçükle içemem, kulpsuz bile olur. Altı kapanabilir sorun yok, ağzına kadar dolu olmalı. Çay açık olacak, demli olmamalı. Ve cam olacak, porselen olmayacak. Orta kalınlık olabilir, çok kalın yada çok ince olmamalı.
Su bardağım kırıklığından beri su içmede problem yaşıyorum. Alışkanlıklarımdan kolay vazgeçemiyorum
Aynı benim eşimben biraz ilginç kişiliğim var saracım çay benim vazgeçilmezim kahve içmem türk kahvesi çok sevmem ama çay dediğim gibi içmemem gerekiyor ama çok içiyorum bide asla çayın altı kapanmayacak çayın altı kapandıysa içmem her çayı içmem arada bergumutluya takarım arada istemez canım çay bardaklarının şeklde önemli asla kupada içmem çayı görmem lazım kalın bardaktada içmem ince belli olacak bir yere gittimi bu konuda çok çekiyorum bu arada 1 aydır hastanede çay demelemk yasaklandı zaten çok içemiyordum hepten bitirdiler niye içemiyordum 1 bardak alıyom pat altını kapatıyolar defalarca rica ettiğim halde öyle yapınca bende ses etmedim 1 bardak içip gidiyordum eve gelince acısını çıkartıyordum ama şimdi o bir bardağıda içemiyom kantinin çayı berbat neyse belki çok içmekten kurtulmuş olurum diyelim.
Busracim nöbet tutanların özelliği eşinde nöbet tutuyorAynı benim eşim
Biz de ocak başında sürekli kavga ediyoruz. Ben kapatirim o açar.
Aynen o da diyor hastanede bizim yakitimiz çay diye. Sürekli yaninca da bana israf oluyor gibi geliyor.Busracim nöbet tutanların özelliği eşinde nöbet tutuyor
Cayın tadı kaçıyor altını kapatınca busracimAynen o da diyor hastanede bizim yakitimiz çay diye. Sürekli yaninca da bana israf oluyor gibi geliyor.
hoşgeldin canım takıma,ben de çayı ince belli bardakta severim ama kahveyi daha çok severimben de çay bağımlısıyım. Bir bardak tercihim var tabi ki ama çaysız kalmaktansa her türlü bardakta çay içerim.
Ben de büyük bardak seviyorum. Benmki kulplu ama dediğin gibi kulpsuz bardak da güzel olabiliyor.
En çok kankam a gittiğim zaman zorlanıyorum, evinde bir sürü şekillli büyük küçük bardak var ama benim tarzım değil. Su bardağında içeyim desem standart paşabahçe bardağı yok . Bardkaları elime alıp alıp tartıyorum, tutuşu özgül ağırlığı önemlinormal cam kupa olmayınca onun evinde fincan kestirddim gözüme, sorun yok yani tatilde otellerde de küçük bardak yerine fincan çay alırım hep
Kolay gelsin ozlemimçamaşır suyunu bastım beyazlara ev koktu makinenin içinden,inşallah içlerinde az renklisi yoktur
Ben de beyazlara koyardım domestosu ama bıraktım artık şükür..bir de komple bırakabilsem ne iyi olur ..çamaşır suyunu bastım beyazlara ev koktu makinenin içinden,inşallah içlerinde az renklisi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?