Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy abla çay konusunda beni anlatmışsın sanki.

Canlar uyudum uyandım . Çocuklari tam yatırma saatinde eşim maç yapmaya !!! Gitmişti. Berbat bi aksam oldu. Derken onlar yatinca. Aksam düzgün yiyemedigimz aksam yemeğini az önce lavaş Vs. Yiyerek kutladım bi nevi. Ben böyle tabi kilo alirim

ben de çay bağımlısıyım. Bir bardak tercihim var tabi ki ama çaysız kalmaktansa her türlü bardakta çay içerim.

Ben de büyük bardak seviyorum. Benmki kulplu ama dediğin gibi kulpsuz bardak da güzel olabiliyor.
En çok kankam a gittiğim zaman zorlanıyorum, evinde bir sürü şekillli büyük küçük bardak var ama benim tarzım değil. Su bardağında içeyim desem standart paşabahçe bardağı yok . Bardkaları elime alıp alıp tartıyorum, tutuşu özgül ağırlığı önemli normal cam kupa olmayınca onun evinde fincan kestirddim gözüme, sorun yok yani tatilde otellerde de küçük bardak yerine fincan çay alırım hep

Aynı benim eşim
Biz de ocak başında sürekli kavga ediyoruz. Ben kapatirim o açar.

hoşgeldin canım takıma,ben de çayı ince belli bardakta severim ama kahveyi daha çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…