Yasocan sana bol çaylı bir gün diliyorum..Demekki bir ben değilmişim caya ve bardağa takıntıları olan
Malesef benim kanda düşük ama çay içmezsem basım agriyorYasocan sana bol çaylı bir gün diliyorum..
Benim ferritin dipte , dr çayı ağzına sürme dedigi halde bırakamıyorum çayıbenim çayın da altı kesinlikle kapanmayacak, yoksa içmem.kızlar veya eşim bazen unutur kapatır, terör estiririm , kesinlikle içmem daha..
Ekmek sadece kahvaltıda olsun
Onun yerine börek olabilir
Banene kimseye vermem bütün tepsi benim
Cok sukur evine geciyormusun.Nasil sevindim anlatamam.Bugun yasemine bile sordum.Sara evine gecti mi diye?Insaaalllaaah bu ay hamile de kalirsin saram.Degme keyfine canim.Sabreden dervis muradina ermis
Ahanda sende mi bergamotlu takiliyorsun.Cay sevmem ama bergamotluya bayiliyorum
Sara bugün nasıl oldun? Biraz toparlayabildinmi?Günaydın kızlar
Sara bugün nasıl oldun? Biraz toparlayabildinmi?
Giysilere hiç öamaşır suyu kullanmam ben özlemim . Teninize değiyor sonuçta ..çamaşır suyunu bastım beyazlara ev koktu makinenin içinden,inşallah içlerinde az renklisi yoktur
Aa fulyamız geri dönmüşş yaşasınnmerhaba kızlarrr hafsonumuz mutlu geçsinnnnnn
öğretmenlerin günü kutlu olsunnn
bir vakti vardır canım. hayırlısı olsun.Kızlar ben bu ay hamilelik beklerken (hoş ben her ay bekliyorum ya) regl erken geldi bi hafta önceden niye böyle oldu anlamadım sağlık olsun umutlar bi dahaki aya kaldı
Aa fulyamız geri dönmüşş yaşasınn
Menün baya az büşü .Dünkü menumu yazayım gece uyumuş kalmışım.
Sabah 2 yumurtadan omlet oğluma yedik. 7 zeytin
Ara yarım armut 1 bardak sütlü Nescafe
Aksam yayla çorbası 1 kase ve 5 kaşık kapuska
Spor yarım saatlik Leslie yarım saat eliptik
anladım tüm takım hanımları agızlarının içini teneke kaplatmışYasocan sana bol çaylı bir gün diliyorum..
Benim ferritin dipte , dr çayı ağzına sürme dedigi halde bırakamıyorum çayıbenim çayın da altı kesinlikle kapanmayacak, yoksa içmem.kızlar veya eşim bazen unutur kapatır, terör estiririm , kesinlikle içmem daha..
Ben demlerim sana çay sen hiç uğraşma bacimanladım tüm takım hanımları agızlarının içini teneke kaplatmış
Gezegenim gece uyku pek baskı hakkını helal et menü hazırlayamadım sanaHayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?