Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim dünki dengesiz azcıkta kaçamakli menüm .

Sabah
1.5 dl ekmek
2 kk peynir
Dom-may-tere
3yş zeytin

Oğlen( kursta)
2dl ekmek kadar
Kek ve çörek.

Ara:
yogurtlu kırmısı pancar salatası

Ara:
1 kase yogurt çorbası

Akşam ( geç saattti )
1 kpç çorba
Ciger ızgara
2 kş yş fasulye
1dl ekmek
Yr. Br ayran .

Ara:
1 tn osmanlı tulumbası

Düzensiz oldu farkındayım hep dışardaydım ama ...

Spor yok
Su 2 lt

Tulumba olmasa fena sayılmazmış canım

Eline sağlık canım, ben biraz geç kalktığım için ana öğünüm muhtemelen 2 sefer olur.
Ara öğün bu defa mutlaka eklemek istiyorum. En azından yeni yıla kadar 68 kilo olmak hedefim.

EVET HANIMLAR ÖZELLİKLE LİSTEDEKİ BACILAR 8. Olmuşuz bu 10. Takıma yakışmayan bir sonuçtu lakin bunu bir dinlenme haftası olarak düşünelim ve önümüzdeki haftayı 10. Takıma yakışıe lekilde taçlandıralım ne dersiniz ?(halay)

Ayrıca listedeki arkadaşlarlar altın kızlarla yarış öneriyorum
Altın kızlar olarak sizi çiğ çiğ yiycez dimi doroti , rozz , digeri neydi yavv

@Moni (95,0///%)
Ayşem bu iki hafta dr haftan biliyorum ama diyet yapman için engel değil bacım ucuk rakamlar olmasada gr larla listeye katkın olacagından eminim

Zre_ (89,8/89,6/0,2/% 0,22)
Zeho öyle ineği dolaba doldurmakla olmuyo bu hafta pro agırlıklı düzenli menülerini bekliyorum karatay sana iyi geliyor hadi bu hafta güzel sonuçlar bekliyoruz senden günlük menü vermeyeni ifşa edecem biline

@Sara_28 (83,0///%)
Saram benim bu hafta duragan olan kilonun önümüzdeki hafta şaga kalkacagını hepimiz biliyoruz

@Aylin42konya (63,9/63,3/0,0,6/%0,94
Aylinim mantılarda bittiğine göre seni aramızda daha sık gmrebilicegiz
Ve altın gızlar olarak sizi yenecekkk sen gazla çalışıyon biliyom az yuro dizel vereyim sana

@Antepia27 (102,1/101,7/0,4/%0,39 )
Fatmacım bu hafta muhteşem sporlarınla herkese toz yutturacan buna eminim . Gelecek demi bu hafta 9 lu rakamlar
Günlük menülerini bekliyorum takip edeceğim
Bu hafta başı ne yaptırsan aynen devam
@Pamukprncess (62,2/62,6/-0,4/%-0,64)
Pambıgın izinlide olsan buralardan uzaklaşma emi
ozlemkartal 96,7/96,0/0,7/%0,72)
Özlemim senin menülerine diycek tek şeyim azcık çogalta bilirsin bu haftada güzel sonuçlarla geleceğine eminim
@Obezzto (83,3/82,3/1/%1,20)
Obezim en korktugum sensin altın gızlar olarak ,kaynadanda firar ettiğine göre bu hafta sporuda ekledinmi harika sonuçlar gelir senden

60kiloyum 80,5/82,0/-1,5/% -1,86)
Evet gelelim önümüzdeki haftanın fovori ismine bu haftaki artısını temizleyip hatta 7 li rakamları tekrar görme ihtimali hayli fazla olan fulyam ( ne ettim ben vazmi geçsek yarıştan)
@efser 92,4/91,8/0,6/%0,65)[/B][/B]
Efserim benim herzamanki disiplin ve kararlılıgınla o kazulet menülerinle süper geleceğine eminim

Gördüğünüz üzere önümüzdeki
Hafta artı gelecek kimse yok , ayrıca herkes ful gaz
Cumaya 1. Yiz inşallah

Eline sağlık canım, ben biraz geç kalktığım için ana öğünüm muhtemelen 2 sefer olur.
Ara öğün bu defa mutlaka eklemek istiyorum. En azından yeni yıla kadar 68 kilo olmak hedefim.
Kahvaltı / ara/ ikindi/ ara

Bu şekilde yukarda verdiğim menüleri dene . Geceki aranıda 1 büyük kase yogurtla içine pul biber katıp kür şeklinde yaptınmı oldu bitti bacım

Hay eline sağlık, ben yazacaktım halletmişsin.

Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacam, tekbaşına olmuyor
Hadi ALTIN KIZLAR bakın listeye karşı hodri meydan dedim bu hafta yarış var ben anlamam amudamı kalkacaz napacaksak yapalım

Yasemin sen ödemliydin çözdünmü tamadır
Gezegen bacım sende yukardaki gibi menülere döndünmü bu iş tamamdır

divinity Bacım sende küşhanına dön ve iki satır yaz artık

Bende kazulet menülerimi doğrudüzgün yaparsam yeneriz bu listededeki bağyanları

Okey kabul ediyonuzmu ?

.....Kabul edilmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…