- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Evet emziriyorum .salata malzemesi kalmamış yoğurt da corbada da var diye yemedim aslında.Menün baya az büşü .
Salata yogurt ekle süt olsun hala emziriyon demi?
bir vakti vardır canım. hayırlısı olsun.
Benim dünki dengesiz azcıkta kaçamakli menüm .
Sabah
1.5 dl ekmek
2 kk peynir
Dom-may-tere
3yş zeytin
Oğlen( kursta)
2dl ekmek kadar
Kek ve çörek.
Ara:
yogurtlu kırmısı pancar salatası
Ara:
1 kase yogurt çorbası
Akşam ( geç saattti )
1 kpç çorba
Ciger ızgara
2 kş yş fasulye
1dl ekmek
Yr. Br ayran .
Ara:
1 tn osmanlı tulumbası
Düzensiz oldu farkındayım hep dışardaydım ama ...
Spor yok
Su 2 lt
Bende tanıdım, hemde yanaklardanHemende tanıdin aebenim
Eline sağlık canım, ben biraz geç kalktığım için ana öğünüm muhtemelen 2 sefer olur.Gezegenim gece uyku pek baskı hakkını helal et menü hazırlayamadım sana
Örnek menüler :
Sabah:
1. Menü
1dl ekmek
Peynir
1 Hş. Yumurta
Yeşillik .
Dom sal bib tarzı
Birkaçta zeytin.
2. Menü
2 yumurta
Yeşillik
Dom-sal-bib.
Zeytin.
4-5 ceviz
Öğlen ve akşam ( dönüşümlü olabilir)
1.
1kpç çorba
Etli sebzeli bir yemek
Salata, yogurt
1dl ekmek
2.
1 kpç.çorba
Protein etli bir ana yemek
Salata , yogurt.
3.
Çorba
Sebze yemegi
Salata - yogurt
1 dl ekmek.
4.
1 küçük tb. Baklagil yemeği
Salata - yogurt .
Ara olarakta ihtiyac duyarsan
1.
1avuç leblebi , 1 porsiyon meyve
2.
2kş yogurt- 1 porsiyon meyve.
3.
yogurt ( pul biber yahut limon katabilirsin)
Bunların yerine eş deger yiyecekler olabiliyor menünün durumuna göre değişiklik yapabilirsin mesela yogurt ve salata yerine yogurtlu sebzeli salatalar gibi gibi .
Ciss coss olmadan bu menüleri doludolu yiyen biri elbet kilo verir hemde sağlıklı bir biçimde
Kahvaltı / ara/ ikindi/ araEline sağlık canım, ben biraz geç kalktığım için ana öğünüm muhtemelen 2 sefer olur.
Ara öğün bu defa mutlaka eklemek istiyorum. En azından yeni yıla kadar 68 kilo olmak hedefim.
Hay eline sağlık, ben yazacaktım halletmişsin.EVET HANIMLAR ÖZELLİKLE LİSTEDEKİ BACILAR 8. Olmuşuz bu 10. Takıma yakışmayan bir sonuçtu lakin bunu bir dinlenme haftası olarak düşünelim ve önümüzdeki haftayı 10. Takıma yakışıe lekilde taçlandıralım ne dersiniz ?(halay)
Ayrıca listedeki arkadaşlarlar altın kızlarla yarış öneriyorum
Altın kızlar olarak sizi çiğ çiğ yiycez dimi doroti , rozz , digeri neydi yavv
@Moni(95,0///%)
Ayşem bu iki hafta dr haftan biliyorum ama diyet yapman için engel değil bacım ucuk rakamlar olmasada gr larla listeye katkın olacagından eminim
@zhre_ (89,8/89,6/0,2/% 0,22)
Zeho öyle ineği dolaba doldurmakla olmuyobu hafta pro agırlıklı düzenli menülerini bekliyorum karatay sana iyi geliyor hadi bu hafta güzel sonuçlar bekliyoruz senden günlük menü vermeyeni ifşa edecem biline
@Sara_28 (83,0///%)
Saram benim bu hafta duragan olan kilonun önümüzdeki hafta şaga kalkacagını hepimiz biliyoruz
@Aylin42konya(63,9/63,3/0,0,6/%0,94
Aylinim mantılarda bittiğine göre seni aramızda daha sık gmrebilicegiz
Ve altın gızlar olarak sizi yenecekkksen gazla çalışıyon biliyom az yuro dizel vereyim sana
@Antepia27 (102,1/101,7/0,4/%0,39 )
Fatmacım bu hafta muhteşem sporlarınla herkese toz yutturacan buna eminim . Gelecek demi bu hafta 9 lu rakamlar
Günlük menülerini bekliyorum takip edeceğim
Bu hafta başı ne yaptırsan aynen devam
@Pamukprncess (62,2/62,6/-0,4/%-0,64)
Pambıgın izinlide olsan buralardan uzaklaşma emi
ozlemkartal 96,7/96,0/0,7/%0,72)
Özlemim senin menülerine diycek tek şeyim azcık çogalta bilirsin bu haftada güzel sonuçlarla geleceğine eminim
@Obezzto(83,3/82,3/1/%1,20)
Obezim en korktugum sensin altın gızlar olarak ,kaynadanda firar ettiğine göre bu hafta sporuda ekledinmi harika sonuçlar gelir senden
60kiloyum 80,5/82,0/-1,5/% -1,86)
Evet gelelim önümüzdeki haftanın fovori ismine bu haftaki artısını temizleyip hatta 7 li rakamları tekrar görme ihtimali hayli fazla olan fulyam( ne ettim ben vazmi geçsek yarıştan)
@efser 92,4/91,8/0,6/%0,65)[/B][/B]
Efserim benim herzamanki disiplin ve kararlılıgınla o kazulet menülerinle süper geleceğine eminim
Gördüğünüz üzere önümüzdeki
Hafta artı gelecek kimse yok , ayrıca herkes ful gaz
Cumaya 1. Yiz inşallah
Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacam, tekbaşına olmuyorKahvaltı / ara/ ikindi/ ara
Bu şekilde yukarda verdiğim menüleri dene . Geceki aranıda 1 büyük kasa yogurtla içine pul biber katıp kür şeklinde yaptınmı oldu bitti bacım
Biliyom bacım senin menünün yanında benimki sus otur oldu ama idare edşn artıkın
Evet kesin 3 günde 5 kilo alırdım
Hiç belli olmaz.sara_28 bacim bu cadılar beni hemen tanıdılar o benim 42 sene önceki halim resimlere bakarken ay dedim ne tatlıymışım kizimda olaydı buna benzerdi dedim.
Hadi ALTIN KIZLAR bakın listeye karşı hodri meydan dedim bu hafta yarış var ben anlamam amudamı kalkacaz napacaksak yapalımElimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacam, tekbaşına olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?