Gezegen benim menüyü yapıyomuş 5 kilo veriyormus sokkBiliyom bacım senin menünün yanında benimki sus otur oldu ama idare edşn artıkın
Sen o menüleri veroye ver kilo verir gelir hakkatenGezegen benim menüyü yapıyomuş 5 kilo veriyormus sokkne gulerdik
Kabul bacim ezip geçeceğizHadi ALTIN KIZLAR bakın listeye karşı hodri meydan dedim bu hafta yarış var ben anlamam amudamı kalkacaz napacaksak yapalım
Yasemin sen ödemliydin çözdünmü tamadır
Gezegen bacım sende yukardaki gibi menülere döndünmü bu iş tamamdır
@divinity Bacım sende küşhanına dön ve iki satır yaz artık
Bende kazulet menülerimi doğrudüzgün yaparsam yenerim bu listededeki bağyanları
Okey kabul ediyonuzmu ?
.....Kabul edilmiştir
Ay evet ne sınır oluyorduk yiyip kilo veriyordu cadiSen o menüleri veroye ver kilo verir gelir hakkaten
Günde 5 kutu uludağ içtiğim günleri hatırlıyorumGezegen benim menüyü yapıyomuş 5 kilo veriyormus sokkne gulerdik
Ben gazlı içeceklere hiç bağımlılığım olmadi gezegenim sadece ramazanda yarim bardak icerdim eskiden oda sekerim dusuyordu sanirsam.Günde 5 kutu uludağ içtiğim günleri hatırlıyorum
Sabah gözümü onunla açar, gece onunla kapardım.
Bidem, göbeğim patlayacak gibi olurdu.
Nefesimi derin derin alırdım.
Çok çok zararlı
Asla içmem diyemiyorum, lokantaya gittiğim zaman 1 kutu olabilir, oda zaten belki ayda, 2 ayda bir
EVET HANIMLAR ÖZELLİKLE LİSTEDEKİ BACILAR 8. Olmuşuz bu 10. Takıma yakışmayan bir sonuçtu lakin bunu bir dinlenme haftası olarak düşünelim ve önümüzdeki haftayı 10. Takıma yakışıe lekilde taçlandıralım ne dersiniz ?(halay)
Ayrıca listedeki arkadaşlarlar altın kızlarla yarış öneriyorum
Altın kızlar olarak sizi çiğ çiğ yiycez dimi doroti , rozz , digeri neydi yavv
@Moni (95,0///%)
Ayşem bu iki hafta dr haftan biliyorum ama diyet yapman için engel değil bacım ucuk rakamlar olmasada gr larla listeye katkın olacagından eminim
Zre_ (89,8/89,6/0,2/% 0,22)
Zeho öyle ineği dolaba doldurmakla olmuyobu hafta pro agırlıklı düzenli menülerini bekliyorum karatay sana iyi geliyor hadi bu hafta güzel sonuçlar bekliyoruz senden günlük menü vermeyeni ifşa edecem biline
@Sara_28 (83,0///%)
Saram benim bu hafta duragan olan kilonun önümüzdeki hafta şaga kalkacagını hepimiz biliyoruz
@Aylin42konya (63,9/63,3/0,0,6/%0,94
Aylinim mantılarda bittiğine göre seni aramızda daha sık gmrebilicegiz
Ve altın gızlar olarak sizi yenecekkksen gazla çalışıyon biliyom az yuro dizel vereyim sana
@Antepia27 (102,1/101,7/0,4/%0,39 )
Fatmacım bu hafta muhteşem sporlarınla herkese toz yutturacan buna eminim . Gelecek demi bu hafta 9 lu rakamlar
Günlük menülerini bekliyorum takip edeceğim
Bu hafta başı ne yaptırsan aynen devam
@Pamukprncess (62,2/62,6/-0,4/%-0,64)
Pambıgın izinlide olsan buralardan uzaklaşma emi
@ozlemkartal 96,7/96,0/0,7/%0,72)
Özlemim senin menülerine diycek tek şeyim azcık çogalta bilirsin bu haftada güzel sonuçlarla geleceğine eminim
@Obezzto (83,3/82,3/1/%1,20)
Obezim en korktugum sensin altın gızlar olarak ,kaynadanda firar ettiğine göre bu hafta sporuda ekledinmi harika sonuçlar gelir senden
60kiloyum 80,5/82,0/-1,5/% -1,86)
Evet gelelim önümüzdeki haftanın fovori ismine bu haftaki artısını temizleyip hatta 7 li rakamları tekrar görme ihtimali hayli fazla olan fulyam( ne ettim ben vazmi geçsek yarıştan)
@efser 92,4/91,8/0,6/%0,65)[/B][/B]
Efserim benim herzamanki disiplin ve kararlılıgınla o kazulet menülerinle süper geleceğine eminim
Gördüğünüz üzere önümüzdeki
Hafta artı gelecek kimse yok , ayrıca herkes ful gaz
Cumaya 1. Yiz inşallah
Önceleri kolayı çok severdim, şimdi içemiyorum, fanta filan sevmiyorum, buda ayda yılda 1Ben gazlı içeceklere hiç bağımlılığım olmadi gezegenim sadece ramazanda yarim bardak icerdim eskiden oda sekerim dusuyordu sanirsam.
Hazırlar sonradan benim ağzımdada kötü bi tat bırakıyor. Buna rağmen yinede çok canım istiyorben yıllar önce çok kola içerdim. aralarda fanta, uludağ, çamlıca gazoz da içerdim. şimdi dehşetle hatırlıyorumkaç yıl önce midemi bir rahatsız etti. o bahaneyle bıraktım. ama tabi o dönemler kolanın, paketli gıdaların, şekerin, unu vs nin zararlarına, hatta ne zamanla ne tür hastalıklara neden olduğuna dair yazılar ve kitaplar okuyordum. bıraktığıma çok memnunum. çok hata yapmışım. ama artık minimum miktarda zorunlu hallerde paket ürün yiyorum. ara ara çikolata yiyorum. onu da evde yapıcam artık. çünkü tüm çikolata paketlerinde insan sağlığı için zararlı olan soya lesitini var
tamam karataya devam bak tartimda yeni, yeni tarti yeni umutlar
Buda orjinal ben çektim gezegenimyasom7272 aşka geldin zaar
Bu ne avatar değiştirip duruyon. Senin günbatımı güzeldi, hemde orjinal. Onu koysaydın
EVET HANIMLAR ÖZELLİKLE LİSTEDEKİ BACILAR 8. Olmuşuz bu 10. Takıma yakışmayan bir sonuçtu lakin bunu bir dinlenme haftası olarak düşünelim ve önümüzdeki haftayı 10. Takıma yakışıe lekilde taçlandıralım ne dersiniz ?(halay)
Ayrıca listedeki arkadaşlarlar altın kızlarla yarış öneriyorum
Altın kızlar olarak sizi çiğ çiğ yiycez dimi doroti , rozz , digeri neydi yavv
@Moni (95,0///%)
Ayşem bu iki hafta dr haftan biliyorum ama diyet yapman için engel değil bacım ucuk rakamlar olmasada gr larla listeye katkın olacagından eminim
Zre_ (89,8/89,6/0,2/% 0,22)
Zeho öyle ineği dolaba doldurmakla olmuyobu hafta pro agırlıklı düzenli menülerini bekliyorum karatay sana iyi geliyor hadi bu hafta güzel sonuçlar bekliyoruz senden günlük menü vermeyeni ifşa edecem biline
@Sara_28 (83,0///%)
Saram benim bu hafta duragan olan kilonun önümüzdeki hafta şaga kalkacagını hepimiz biliyoruz
@Aylin42konya (63,9/63,3/0,0,6/%0,94
Aylinim mantılarda bittiğine göre seni aramızda daha sık gmrebilicegiz
Ve altın gızlar olarak sizi yenecekkksen gazla çalışıyon biliyom az yuro dizel vereyim sana
@Antepia27 (102,1/101,7/0,4/%0,39 )
Fatmacım bu hafta muhteşem sporlarınla herkese toz yutturacan buna eminim . Gelecek demi bu hafta 9 lu rakamlar
Günlük menülerini bekliyorum takip edeceğim
Bu hafta başı ne yaptırsan aynen devam
@Pamukprncess (62,2/62,6/-0,4/%-0,64)
Pambıgın izinlide olsan buralardan uzaklaşma emi
@ozlemkartal 96,7/96,0/0,7/%0,72)
Özlemim senin menülerine diycek tek şeyim azcık çogalta bilirsin bu haftada güzel sonuçlarla geleceğine eminim
@Obezzto (83,3/82,3/1/%1,20)
Obezim en korktugum sensin altın gızlar olarak ,kaynadanda firar ettiğine göre bu hafta sporuda ekledinmi harika sonuçlar gelir senden
60kiloyum 80,5/82,0/-1,5/% -1,86)
Evet gelelim önümüzdeki haftanın fovori ismine bu haftaki artısını temizleyip hatta 7 li rakamları tekrar görme ihtimali hayli fazla olan fulyam( ne ettim ben vazmi geçsek yarıştan)
@efser 92,4/91,8/0,6/%0,65)[/B][/B]
Efserim benim herzamanki disiplin ve kararlılıgınla o kazulet menülerinle süper geleceğine eminim
Gördüğünüz üzere önümüzdeki
Hafta artı gelecek kimse yok , ayrıca herkes ful gaz
Cumaya 1. Yiz inşallah
sara_28 bacim bu cadılar beni hemen tanıdılar o benim 42 sene önceki halim resimlere bakarken ay dedim ne tatlıymışım kizimda olaydı buna benzerdi dedim.
Ey ahaliii
Duyduk duymadık demeyin
10. Takım moninin minnak dinolari obezzto ve 60kiloyum fulyarandevulasip laz böreği yapıp yemeye karar vermiştir
Tez yakalanıp huzura getirile
Onların kelleleri cellatlarım yasom ve aeben tarafından furula
Şekerli tatlıların kalani bana ikram edile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?