Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kabul bacim ezip geçeceğiz

Gezegen benim menüyü yapıyomuş 5 kilo veriyormus sokk ne gulerdik
Günde 5 kutu uludağ içtiğim günleri hatırlıyorum
Sabah gözümü onunla açar, gece onunla kapardım.
Bidem, göbeğim patlayacak gibi olurdu.
Nefesimi derin derin alırdım.
Çok çok zararlı
Asla içmem diyemiyorum, lokantaya gittiğim zaman 1 kutu olabilir, oda zaten belki ayda, 2 ayda bir

Ben gazlı içeceklere hiç bağımlılığım olmadi gezegenim sadece ramazanda yarim bardak icerdim eskiden oda sekerim dusuyordu sanirsam.

ben yıllar önce çok kola içerdim. aralarda fanta, uludağ, çamlıca gazoz da içerdim. şimdi dehşetle hatırlıyorum kaç yıl önce midemi bir rahatsız etti. o bahaneyle bıraktım. ama tabi o dönemler kolanın, paketli gıdaların, şekerin, unu vs nin zararlarına, hatta ne zamanla ne tür hastalıklara neden olduğuna dair yazılar ve kitaplar okuyordum. bıraktığıma çok memnunum. çok hata yapmışım. ama artık minimum miktarda zorunlu hallerde paket ürün yiyorum. ara ara çikolata yiyorum. onu da evde yapıcam artık. çünkü tüm çikolata paketlerinde insan sağlığı için zararlı olan soya lesitini var

tamam karataya devam bak tartimda yeni, yeni tarti yeni umutlar

Hazırlar sonradan benim ağzımdada kötü bi tat bırakıyor. Buna rağmen yinede çok canım istiyor

Regl ödemleri inerse güzel bir eksiyle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…