Kızlar sorunca anladım sen olduğunu küçüklüğün bu kadar tatlıysa şimdi dünya güzelisindir
HarikaBuda orjinal ben çektim gezegenim
Kendi yediginiz yetmiyor bide kaptana yediriyonuzBiraz da moni ye bırak.o da çok seviyomuş..
Şaka maka kaptana tatlı yediriyoruz
Sene başında 2 sefer yapmıştım, güzel oluyor.Kızlar elbet içinizden tadını bilen vardır ama ben ilk defa yedim kinao kısırı yaptim çok begendimm
Bak işte yaramaz oldukları nasıl belliKendi yediginiz yetmiyor bide kaptana yediriyonuz
3 gunde 5 kiloCanimsinn yanındaysa laz böreği yaptim aylinim ye 3 günde 5 kilo verdiriyor
Evet bende beğendim bulgurdan çok farklı olmadi tabi alıştığım tat farklı olsada bu daha sağlıklı galiba neyse arada başka şeylerde yiyelim.Sene başında 2 sefer yapmıştım, güzel oluyor.
3 gunde 5 kilosupermis.Tatliyi da severim,yesemmi ki
Zamanin oldugunda trilicenin tarifini bana da atar misin yasocum.Valla tatli muhabbeti yapa yapa canim cekti.Gitsem eti karam mi alsam kiSana tralice tarifi attim niye yapmadin cadi
Tatli istegine yenik dustun de ne yedin gezegenim.Nutella kavanozunu mu kasikladinÖnce 60 a düşmem lazım
Sonra yeriz
Canim toplanamıyoruz birden dagil di takım benimde hevesim kaçıyor herkeste aynı heyecanı görsem bir sürü fikir üretebiliriz.Zamanin oldugunda trilicenin tarifini bana da atar misin yasocum.Valla tatli muhabbeti yapa yapa canim cekti.Gitsem eti karam mi alsam ki
Şaka şaka hedefime ulasmadan,mezun olmadan yemek yok.Bu hafta hedef koydum kendime.Hedefim olan hedef 62 kilo.Bu cuma insallah mezun olucam.
Bir ara yaso herkese hedef belirleyin dedi ama maalesef bir hafta surdu.
Ne alemsiniz kizlar cok guldurdunuz beni.Ama tatli muhabbetinden gercekten canim tatli cekti.Bi de 11 den 13 e kadar yuruyus yaptim geldim.Şeytana uymayacagimaylinim o diyet sana uymuyor ben başka diyet yazarim sana
Kızlar elbet içinizden tadını bilen vardır ama ben ilk defa yedim kinao kısırı yaptim çok begendimm
Yok saracim ben güzel degilim ama küçükken sevimlymisim
Gercekten de takim eskisi gibi degil.Dagildik gittik.Takim ici yarislar da heyecan ve azim vermisti.Yapalim mi yine.Senin icin demiyorum yasocum.Ama yarismak isteyen varsa ben varim.Canim toplanamıyoruz birden dagil di takım benimde hevesim kaçıyor herkeste aynı heyecanı görsem bir sürü fikir üretebiliriz.
Ne alemsiniz kizlar cok guldurdunuz beni.Ama tatli muhabbetinden gercekten canim tatli cekti.Bi de 11 den 13 e kadar yuruyus yaptim geldim.Şeytana uymayacagim
Bende çok sevmem, günlük ortalama 5, 6 kupa içerim
Tebrik ederim fatmam.Ha gayret iki hanelileri gormene az kaldi
EVET HANIMLAR ÖZELLİKLE LİSTEDEKİ BACILAR 8. Olmuşuz bu 10. Takıma yakışmayan bir sonuçtu lakin bunu bir dinlenme haftası olarak düşünelim ve önümüzdeki haftayı 10. Takıma yakışıe lekilde taçlandıralım ne dersiniz ?(halay)
Ayrıca listedeki arkadaşlarlar altın kızlarla yarış öneriyorum
Altın kızlar olarak sizi çiğ çiğ yiycez dimi doroti , rozz , digeri neydi yavv
@Moni (95,0///%)
Ayşem bu iki hafta dr haftan biliyorum ama diyet yapman için engel değil bacım ucuk rakamlar olmasada gr larla listeye katkın olacagından eminim
@Zhre_ (89,8/89,6/0,2/% 0,22)
Zeho öyle ineği dolaba doldurmakla olmuyobu hafta pro agırlıklı düzenli menülerini bekliyorum karatay sana iyi geliyor hadi bu hafta güzel sonuçlar bekliyoruz senden günlük menü vermeyeni ifşa edecem biline
@Sara_28 (83,0///%)
Saram benim bu hafta duragan olan kilonun önümüzdeki hafta şaga kalkacagını hepimiz biliyoruz
@Aylin42konya (63,9/63,3/0,0,6/%0,94
Aylinim mantılarda bittiğine göre seni aramızda daha sık gmrebilicegiz
Ve altın gızlar olarak sizi yenecekkksen gazla çalışıyon biliyom az yuro dizel vereyim sana
@Antepia27 (102,1/101,7/0,4/%0,39 )
Fatmacım bu hafta muhteşem sporlarınla herkese toz yutturacan buna eminim . Gelecek demi bu hafta 9 lu rakamlar
Günlük menülerini bekliyorum takip edeceğim
Bu hafta başı ne yaptırsan aynen devam
@Pamukprncess (62,2/62,6/-0,4/%-0,64)
Pambıgın izinlide olsan buralardan uzaklaşma emi
@ozlemkartal 96,7/96,0/0,7/%0,72)
Özlemim senin menülerine diycek tek şeyim azcık çogalta bilirsin bu haftada güzel sonuçlarla geleceğine eminim
@Obezzto (83,3/82,3/1/%1,20)
Obezim en korktugum sensin altın gızlar olarak ,kaynadanda firar ettiğine göre bu hafta sporuda ekledinmi harika sonuçlar gelir senden
@60kiloyum 80,5/82,0/-1,5/% -1,86)
Evet gelelim önümüzdeki haftanın fovori ismine bu haftaki artısını temizleyip hatta 7 li rakamları tekrar görme ihtimali hayli fazla olan fulyam( ne ettim ben vazmi geçsek yarıştan)
@efser 92,4/91,8/0,6/%0,65)[/B][/B]
Efserim benim herzamanki disiplin ve kararlılıgınla o kazulet menülerinle süper geleceğine eminim
Gördüğünüz üzere önümüzdeki
Hafta artı gelecek kimse yok , ayrıca herkes ful gaz
Cumaya 1. Yiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?