Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay inşallah Aylin' im gelsin artık hayırlısı ile

Ellerine sağlık canım
Ayy. İnşallah aebenim bu hafta da kuşhan yapıp 9 göreyim sonra monti ile seninleyim etim kemigim ne varsa senin çanim

Fatmacım kendi diyetisyenin ne oldu niye kuşhan monti uğraşıyorsun ki diyetisyenin tavsiyelerine uysan daha iyi değilmi

Gercekten de takim eskisi gibi degil.Dagildik gittik.Takim ici yarislar da heyecan ve azim vermisti.Yapalim mi yine.Senin icin demiyorum yasocum.Ama yarismak isteyen varsa ben varim.

En dağılmaması gereken takım bizdik birinciliklerimizle herkesi kıskandırırken nazaramı geldik sanki ne

Bu hafta sekizinci olmuşuz çok ayıp bize bir hafta tüm dereceleri alıp ertesi hafta sekizinci olmak hiç yakışmadı bize ama inşallah önümüzdeki hafta yine şampiyon oluruz hepimize çok iş düşüyor

Fatmacım kendi diyetisyenin ne oldu niye kuşhsn monyi uğraşıyorsun ki diyetisyenin tavsiyelerine uysan daha iyi değilmi
Fatma hastaneye gitmedi çok ekmek veriyolar çok yavaş kilo veriyorum diye ama malesef ordaki hızda yetmedi Fatma ya anında kilo vermek istiyor ama ufak kacamaktada kilo aldığının farkında değil böyle diyetler yaparak.kızsanda bana fatma

Neden korkuyosun aebencim anlamadı ben??

Dünkü menüm
Sabah
Takviyeler
1 haşlanmış yumurta
2 kirbit kutusu kadar köy peyniri
2 dilim tam tahıllı ekmek
Yeşillik , çay

Ara.yapamadım

Öğlen ( dışardaydım en uygun ızgara menüsü oldu )
5 minik köfte
1 çöp şiş tavuk ( 4-5 parça)
Avuç içi kadar lavaş ekmeği
Salata, büyük bardak ayran

Ara kuru üzüm

Akşam
1 çöp şiş ciğer
1 dilim ekmek
Yeşillik

ara yok
moni

Bügünkü menüm
Diyetisyen randevümden sonra kahvaltıyı dışarda yaptım
Öğlen 13:30
1 haşlanmış yumurta
1 kirbit kutusu kadar beyaz peynir
4 tane kadar top peynir
1 burgu peynir
2 zeytin
Avuç içi kadar yufka ekmeği
Yeşillik,domates,salatalık, çay

Ara: 1 sade Türk kahvesi

Eve gelince 1 mandalina yarım havuç

Akşam
Büyük kase sebzeli ev erişteli çorba
( kasem erişte biraz yoğun olunca ekmek yemedim)

Ara: beyaz çay yemek kaşığı kuru üzüm

Omega3
moni

Menün güzel efserim hernekadar kazulet olsada

Bugunki menünde güzel efserim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…