Ay inşallah Aylin' im gelsin artık hayırlısı ile
Ellerine sağlık canım
Ayy. İnşallah aebenim bu hafta da kuşhan yapıp 9 göreyim sonra monti ile seninleyim etim kemigim ne varsa senin çanim
Avatarima koymuştum 4 yaşındaki resmimiyasom7272 yaa herkes nerede gördü canım s ni
Gercekten de takim eskisi gibi degil.Dagildik gittik.Takim ici yarislar da heyecan ve azim vermisti.Yapalim mi yine.Senin icin demiyorum yasocum.Ama yarismak isteyen varsa ben varim.
Fatma hastaneye gitmedi çok ekmek veriyolar çok yavaş kilo veriyorum diye ama malesef ordaki hızda yetmedi Fatma yaFatmacım kendi diyetisyenin ne oldu niye kuşhsn monyi uğraşıyorsun ki diyetisyenin tavsiyelerine uysan daha iyi değilmi
Neden korkuyosun aebencim anlamadı ben??EVET HANIMLAR ÖZELLİKLE LİSTEDEKİ BACILAR 8. Olmuşuz bu 10. Takıma yakışmayan bir sonuçtu lakin bunu bir dinlenme haftası olarak düşünelim ve önümüzdeki haftayı 10. Takıma yakışıe lekilde taçlandıralım ne dersiniz ?(halay)
Ayrıca listedeki arkadaşlarlar altın kızlarla yarış öneriyorum
Altın kızlar olarak sizi çiğ çiğ yiycez dimi doroti , rozz , digeri neydi yavv
@Moni (95,0///%)
Ayşem bu iki hafta dr haftan biliyorum ama diyet yapman için engel değil bacım ucuk rakamlar olmasada gr larla listeye katkın olacagından eminim
@Zhre_ (89,8/89,6/0,2/% 0,22)
Zeho öyle ineği dolaba doldurmakla olmuyobu hafta pro agırlıklı düzenli menülerini bekliyorum karatay sana iyi geliyor hadi bu hafta güzel sonuçlar bekliyoruz senden günlük menü vermeyeni ifşa edecem biline
@Sara_28 (83,0///%)
Saram benim bu hafta duragan olan kilonun önümüzdeki hafta şaga kalkacagını hepimiz biliyoruz
@Aylin42konya (63,9/63,3/0,0,6/%0,94
Aylinim mantılarda bittiğine göre seni aramızda daha sık gmrebilicegiz
Ve altın gızlar olarak sizi yenecekkksen gazla çalışıyon biliyom az yuro dizel vereyim sana
@Antepia27 (102,1/101,7/0,4/%0,39 )
Fatmacım bu hafta muhteşem sporlarınla herkese toz yutturacan buna eminim . Gelecek demi bu hafta 9 lu rakamlar
Günlük menülerini bekliyorum takip edeceğim
Bu hafta başı ne yaptırsan aynen devam
@Pamukprncess (62,2/62,6/-0,4/%-0,64)
Pambıgın izinlide olsan buralardan uzaklaşma emi
@ozlemkartal 96,7/96,0/0,7/%0,72)
Özlemim senin menülerine diycek tek şeyim azcık çogalta bilirsin bu haftada güzel sonuçlarla geleceğine eminim
@Obezzto (83,3/82,3/1/%1,20)
Obezim en korktugum sensin altın gızlar olarak ,kaynadanda firar ettiğine göre bu hafta sporuda ekledinmi harika sonuçlar gelir senden
@60kiloyum 80,5/82,0/-1,5/% -1,86)
Evet gelelim önümüzdeki haftanın fovori ismine bu haftaki artısını temizleyip hatta 7 li rakamları tekrar görme ihtimali hayli fazla olan fulyam( ne ettim ben vazmi geçsek yarıştan)
@efser 92,4/91,8/0,6/%0,65)[/B][/B]
Efserim benim herzamanki disiplin ve kararlılıgınla o kazulet menülerinle süper geleceğine eminim
Gördüğünüz üzere önümüzdeki
Hafta artı gelecek kimse yok , ayrıca herkes ful gaz
Cumaya 1. Yiz inşallah
Ondan sadece 2 kaşık alıp bıraktımTatli istegine yenik dustun de ne yedin gezegenim.Nutella kavanozunu mu kasikladin
Bak şu ana kadar 4 kupa olduEn son ne zaman cay ictim hic hatirlamiyorum.
Aha aaha obez jeton koşelimi niye anlamadin diyoki bu hafta yürüyüşünde ekleyince çok kilo verecen altın kizlarla yarışta en çok senden tirsiyom diyor.Neden korkuyosun aebencim anlamadı ben??
Altınada yazmışımya bu hafta gaynananda yok adepte olup sporda yaptınmı biz altın kızları geçersin diyeNeden korkuyosun aebencim anlamadı ben??
Yariştayız doroti hanımOndan sadece 2 kaşık alıp bıraktım. Ötekileri hiç sorma
Menün güzel efserim hernekadar kazulet olsadaDünkü menüm
Sabah
Takviyeler
1 haşlanmış yumurta
2 kirbit kutusu kadar köy peyniri
2 dilim tam tahıllı ekmek
Yeşillik , çay
Ara.yapamadım
Öğlen ( dışardaydım en uygun ızgara menüsü oldu )
5 minik köfte
1 çöp şiş tavuk ( 4-5 parça)
Avuç içi kadar lavaş ekmeği
Salata, büyük bardak ayran
Ara kuru üzüm
Akşam
1 çöp şiş ciğer
1 dilim ekmek
Yeşillik
ara yok
moni
O zaten dündüYariştayız doroti hanım
Bu kadar anlatılırdıAha aaha obez jeton koşelimi niye anlamadin diyoki bu hafta yürüyüşünde ekleyince çok kilo verecen altın kizlarla yarışta en çok senden tirsiyom diyor.
Bugunki menünde güzel efserim afiyet olsunBügünkü menüm
Diyetisyen randevümden sonra kahvaltıyı dışarda yaptım
Öğlen 13:30
1 haşlanmış yumurta
1 kirbit kutusu kadar beyaz peynir
4 tane kadar top peynir
1 burgu peynir
2 zeytin
Avuç içi kadar yufka ekmeği
Yeşillik,domates,salatalık, çay
Ara: 1 sade Türk kahvesi
Eve gelince 1 mandalina yarım havuç
Akşam
Büyük kase sebzeli ev erişteli çorba
( kasem erişte biraz yoğun olunca ekmek yemedim)
Ara: beyaz çay yemek kaşığı kuru üzüm
Omega3
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?