Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm

Bugun iki öğün oldu geç kahvaltı yapılınca.

Sabah
1 dl ekmek
1 tavada yumurta
Yr dl peynir
Dom- tere
1 kayısı

Ara:
1 elma
1 kş yogurt

Akşam
Hamsi tava
3 çiğ köfte
Boll ayberk
Maydonoz/ turp
1 ince lavaş

Su az bugun dışardayıydım içmeye çalışırıö.
Spor yok

Fatmacım kendi diyetisyenin ne oldu niye kuşhan monti uğraşıyorsun ki diyetisyenin tavsiyelerine uysan daha iyi değilmi

Canım bugün lerde gidemiyorum listem var ama karar veremedim
Bakalım şu 9 kushanla geleyim 9 lari monti ile geçip inşallah 8 peri diyetisyen le devam edeyim bilmiyorum ne yaptığım değilde bu kacamaklar problem toplamak ve yediklerimi temizlemek için çok uğraşıyorum

Avatarima koymuştum 4 yaşındaki resmimi

Haa gormedim canim
ölmdiTE="yasom7272, post: 58004451, member: 668569"]Fatma hastaneye gitmedi çok ekmek veriyolar çok yavaş kilo veriyorum diye ama malesef ordaki hızda yetmedi Fatma ya anında kilo vermek istiyor ama ufak kacamaktada kilo aldığının farkında değil böyle diyetler yaparak.kızsanda bana fatma[/QUOTE]

Canım doğru diyorsun bukadar sıkıyor um sonra bir yeme krizi aynı yerdeyim olacak inşallah
Haftaya şu 9 bir göreyim dusunecem bakalım ama goremezssem ciddi moralim bozuur ama gelecek haftaya inşallah

Uyku da ne zararlar varmış

(Ümmetim için en çok korktuğum şey, göbek büyüklüğü, uykuya devam, tembellik ve iman zayıflığıdır.) [Deylemi]

(En üstün amel, herkes uykuda iken gece namaz kılmaktır.) [C.Yolu]

(Yemekten sonra uyumak kalbi katılaştırır.) [İbni Mace]

(Çok uyumak, insanı ahirette fakir eder.) [Beyheki]

(Allahü teâlâ, çok uyuyanı sevmez.) [İ.Gazali]

(Sabah uykusu, acizlik, tembellik, gevşeklik ve unutkanlığa sebep olur.) [İ. Maverdi]

(Sabah namazından sonra, güneş doğana kadar uyumayın!) [Beyheki]

(Sabahları uyuyan sırt ve bel ağrılarına müptela olur.) [İ. Şarani]

(Kuşluk uykusu zamansız, kaylule faydalıdır. Akşam üstü uyumak ahmaklıktır.) [İ. Maverdi]

(Çok yiyip içene ve çok uyuyana Allahü teâlâ buğzeder.) [İ. Gazali]

(Annesi, Hazret-i Süleyman’a "Çok uyuma, çok uyku kıyamette insanı fakir bırakır" dedi.) [İbni Mace]

(Sabah uykusu rızka manidir.) [Beyheki]

Hazret-i Fatıma anlatır: Sabah namazından sonra yattım. Babam, beni uyandırıp, (Kızım kalk, gafillere benzeme! Allahü teâlâ rızıkları, sabah namazının vaktinde verir) buyurdu. [Beyheki]

Allahü teâlâ, (Beni sevdiğini söyleyip de, sabaha kadar uyuyan, yalancıdır. Çünkü dost, dostla sohbet ister. Gafleti bırakıp beni anar, sohbetime kavuşur) buyurdu. (M.Name)

Uykuyu çok seven biz ümmete duyrulur..

Bu ara uyku düzenim alt üstne uyuduğumdan anlıyorum nede tam anlamıyla dinlenebiliyorum

Canım doğru diyorsun bukadar sıkıyor um sonra bir yeme krizi aynı yerdeyim olacak inşallah
Haftaya şu 9 bir göreyim dusunecem bakalım ama goremezssem ciddi moralim bozuur ama gelecek haftaya inşallah[/QUOTE]
Valla fatmacim böyle yaparak hem kendine hemde bedenine zarar veriyorsun surekli bir kisir dongu ne zamana kadar diyet listeleri veya detoxlarla kilo vermeye uğraşıyorsun dusun bir canim hayatin boyunca elinde diyet listesi ile dolaşamazsın bence ne yediğini iyi bilirsen ozaman kilo verecen diye dusunuyorum.

Merhaba grubun fasulyesi geldi. (Ne listede ne altın kız ben de kendimi fasulye ilan ettim) malum haftasonu yoğunluğu.
Sabah 3 dilim Pırasalı fit börek domates 3 zeytin
Ara çeyrek ayva tarçınlı sütlü kahve
Aksam 3 kaşık Yoğurtlu mantı (ekmek yerine)7 kaşık taze fasulye salata yoğurt
Spor bol temizlik 15 dakika eliptik
Su 3 litre

Yaa ne iyi hatirlatmissin ablacim.

Kuzum liste olmayıp takımda olanlarıda bir grup edelim olsun 3 lü grup

Pırasalı böregin içinde çok cıs yoktu diye hatırlıyorum büşü iyi menün

Kızlar elbet içinizden tadını bilen vardır ama ben ilk defa yedim kinao kısırı yaptim çok begendimm

Evet bende beğendim bulgurdan çok farklı olmadi tabi alıştığım tat farklı olsada bu daha sağlıklı galiba neyse arada başka şeylerde yiyelim.
kinoa sağlıklı bir alternatif. onu kullanabileceğin çok tarif var. tavsiye ederim. ben onun ununu da çok kullanıyorum tariflerimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…