O zaten dündü
Al bendende o kadarBende çok yemişim bukadar yemeye alışkın degilim midem sisti. Kalkıp spor yamam lazim hiç kalkmak istemiyorum
Fatmacım kendi diyetisyenin ne oldu niye kuşhan monti uğraşıyorsun ki diyetisyenin tavsiyelerine uysan daha iyi değilmi
Avatarima koymuştum 4 yaşındaki resmimi
Bu ara uyku düzenim alt üstUyku da ne zararlar varmış
(Ümmetim için en çok korktuğum şey, göbek büyüklüğü, uykuya devam, tembellik ve iman zayıflığıdır.) [Deylemi]
(En üstün amel, herkes uykuda iken gece namaz kılmaktır.) [C.Yolu]
(Yemekten sonra uyumak kalbi katılaştırır.) [İbni Mace]
(Çok uyumak, insanı ahirette fakir eder.) [Beyheki]
(Allahü teâlâ, çok uyuyanı sevmez.) [İ.Gazali]
(Sabah uykusu, acizlik, tembellik, gevşeklik ve unutkanlığa sebep olur.) [İ. Maverdi]
(Sabah namazından sonra, güneş doğana kadar uyumayın!) [Beyheki]
(Sabahları uyuyan sırt ve bel ağrılarına müptela olur.) [İ. Şarani]
(Kuşluk uykusu zamansız, kaylule faydalıdır. Akşam üstü uyumak ahmaklıktır.) [İ. Maverdi]
(Çok yiyip içene ve çok uyuyana Allahü teâlâ buğzeder.) [İ. Gazali]
(Annesi, Hazret-i Süleyman’a "Çok uyuma, çok uyku kıyamette insanı fakir bırakır" dedi.) [İbni Mace]
(Sabah uykusu rızka manidir.) [Beyheki]
Hazret-i Fatıma anlatır: Sabah namazından sonra yattım. Babam, beni uyandırıp, (Kızım kalk, gafillere benzeme! Allahü teâlâ rızıkları, sabah namazının vaktinde verir) buyurdu. [Beyheki]
Allahü teâlâ, (Beni sevdiğini söyleyip de, sabaha kadar uyuyan, yalancıdır. Çünkü dost, dostla sohbet ister. Gafleti bırakıp beni anar, sohbetime kavuşur) buyurdu. (M.Name)
Uykuyu çok seven biz ümmete duyrulur..
Canım bugün lerde gidemiyorum listem var ama karar veremedim
Bakalım şu 9 kushanla geleyim 9 lari monti ile geçip inşallah 8 peri diyetisyen le devam edeyim bilmiyorum ne yaptığım değilde bu kacamaklar problem toplamak ve yediklerimi temizlemek için çok uğraşıyorum
Haa gormedim canim
ölmdiTE="yasom7272, post: 58004451, member: 668569"]Fatma hastaneye gitmedi çok ekmek veriyolar çok yavaş kilo veriyorum diye ama malesef ordaki hızda yetmedi Fatma yaanında kilo vermek istiyor ama ufak kacamaktada kilo aldığının farkında değil böyle diyetler yaparak. kızsanda bana fatma
Tebrik ederim efserimDiyetİsyenim benim kilo verme analiz tablosunu instağramda paylaşmışEki Görüntüle 2209082
Yaa ne iyi hatirlatmissin ablacim.Uyku da ne zararlar varmış
(Ümmetim için en çok korktuğum şey, göbek büyüklüğü, uykuya devam, tembellik ve iman zayıflığıdır.) [Deylemi]
(En üstün amel, herkes uykuda iken gece namaz kılmaktır.) [C.Yolu]
(Yemekten sonra uyumak kalbi katılaştırır.) [İbni Mace]
(Çok uyumak, insanı ahirette fakir eder.) [Beyheki]
(Allahü teâlâ, çok uyuyanı sevmez.) [İ.Gazali]
(Sabah uykusu, acizlik, tembellik, gevşeklik ve unutkanlığa sebep olur.) [İ. Maverdi]
(Sabah namazından sonra, güneş doğana kadar uyumayın!) [Beyheki]
(Sabahları uyuyan sırt ve bel ağrılarına müptela olur.) [İ. Şarani]
(Kuşluk uykusu zamansız, kaylule faydalıdır. Akşam üstü uyumak ahmaklıktır.) [İ. Maverdi]
(Çok yiyip içene ve çok uyuyana Allahü teâlâ buğzeder.) [İ. Gazali]
(Annesi, Hazret-i Süleyman’a "Çok uyuma, çok uyku kıyamette insanı fakir bırakır" dedi.) [İbni Mace]
(Sabah uykusu rızka manidir.) [Beyheki]
Hazret-i Fatıma anlatır: Sabah namazından sonra yattım. Babam, beni uyandırıp, (Kızım kalk, gafillere benzeme! Allahü teâlâ rızıkları, sabah namazının vaktinde verir) buyurdu. [Beyheki]
Allahü teâlâ, (Beni sevdiğini söyleyip de, sabaha kadar uyuyan, yalancıdır. Çünkü dost, dostla sohbet ister. Gafleti bırakıp beni anar, sohbetime kavuşur) buyurdu. (M.Name)
Uykuyu çok seven biz ümmete duyrulur..
Kuzum liste olmayıp takımda olanlarıda bir grup edelim olsun 3 lü grupMerhaba grubun fasulyesi geldi. (Ne listede ne altın kız ben de kendimi fasulye ilan ettim) malum haftasonu yoğunluğu.
Sabah 3 dilim Pırasalı fit börek domates 3 zeytin
Ara çeyrek ayva tarçınlı sütlü kahve
Aksam 3 kaşık Yoğurtlu mantı (ekmek yerine)7 kaşık taze fasulye salata yoğurt
Spor bol temizlik 15 dakika eliptik
Su 3 litre
Ay yok ben takılıyorum sadece. Onlar pek gelmiyorlar bu ara sanırım. Ya da ben kacirmisimdir.Kuzum liste olmayıp takımda olanlarıda bir grup edelim olsun 3 lü grup
Pırasalı böregin içinde çok cıs yoktu diye hatırlıyorum büşüMerhaba grubun fasulyesi geldi. (Ne listede ne altın kız ben de kendimi fasulye ilan ettim) malum haftasonu yoğunluğu.
Sabah 3 dilim Pırasalı fit börek domates 3 zeytin
Ara çeyrek ayva tarçınlı sütlü kahve
Aksam 3 kaşık Yoğurtlu mantı (ekmek yerine)7 kaşık taze fasulye salata yoğurt
Spor bol temizlik 15 dakika eliptik
Su 3 litre
Ay yok 4 kaşık tam buğday unu vardı toplamda. 2 yumurta lor peyniri biraz kasar un yoğurt biraz zeytinyağı hepsini karıştırıp firinladim.Pırasalı böregin içinde çok cıs yoktu diye hatırlıyorum büşüiyi menün
Kızlar elbet içinizden tadını bilen vardır ama ben ilk defa yedim kinao kısırı yaptim çok begendimm
kinoa sağlıklı bir alternatif. onu kullanabileceğin çok tarif var. tavsiye ederim. ben onun ununu da çok kullanıyorum tariflerimde.Evet bende beğendim bulgurdan çok farklı olmadi tabi alıştığım tat farklı olsada bu daha sağlıklı galiba neyse arada başka şeylerde yiyelim.
TeşekkürlerTebrik ederim efserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?