ilk menüne yorum gelsin o zamanİYİ AKŞAmLAR (bu sabah kilom 80,8 idi dün çok kaçırıp takıma girmeye karar vermiştim, tam 900 g. artış olmuş)
ilk menümüzü verelim
sabah: çörek otu yağı,
1,5 yumurtalı menemen,1 dilim peynir, 2,5 dilim çavdar ekmeği, salatalık biber
öğlen: yarım dürüm döner, 1 ayran
ikindi: 1 çay bardağı süt+2 kaşık mısır gevreği 1 kaşık yulaf+2 minik muz ile müsli yaptım yedim
akşam: salata + kabak çorba+3 dilim hellim peyniri+ 1 bardak ayran
spor:6000 adım+ 21 dk ellan mı ne o kadının dans videosu
evdeydim canım. öyle böyle de olsa menü yazacağım.Fulyacım bugun nasıl geçti günün ?
:)) valla köşeli benim jeton..e yaşlandık anacım normal değil miAha aaha obez jeton koşelimi niye anlamadin diyoki bu hafta yürüyüşünde ekleyince çok kilo verecen altın kizlarla yarışta en çok senden tirsiyom diyor.
inşallah aybenim.sana da kendi mesajını translate yaptırdım ama yaşlılığıma verAltınada yazmışımya bu hafta gaynananda yok adepte olup sporda yaptınmı biz altın kızları geçersin diye
kız senden de bi uçanla bi kaçanBugün herkes kaçamak yapiyor sanki ses soluk cikmiyoryemeyin yemeyin
Evlerinize kamera yerleştirdim:)) valla köşeli benim jeton..e yaşlandık anacım normal değil mi
inşallah aybenim.sana da kendi mesajını translate yaptırdım ama yaşlılığıma ver
kız senden de bi uçanla bi kaçankokusunu mu alıyon ne tövbe yareppim
Evlerinize kamera yerleştirdim
O cislari yazki yarin nasil dwngeleyecegini bulalimKızlar menü yazıcam ama korkuyorumbiraz cıslı oldu
Sabah: sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, bir dilim ekmek
Öğle: bir cıs
Akşam: bir cıs daha
Su:1.5 litre
Spor: yok
Arkadaşlarım kalori hesabına baktıgımda kârdayım sorun yok yani ama yine de cıs kötüdür
Öğle simitten yapılmış pizza dilimi.simitin üzerine alengirli bişeyler yapmış anneciğim..O cislari yazki yarin nasil dwngeleyecegini bulalim
Kaç dilim yedin peki?Öğle simitten yapılmış pizza dilimi.simitin üzerine alengirli bişeyler yapmış anneciğim..
Akşam yediğim ıspanaklı börek
hedef56
Canım tekrar hoşgeldin .
Bize biraz kendini tanıtırmısım?
Daha çok katılımını ve günlük mutlaka menülerini bekliyoruz
Ben yaklaşık 10 yıldır buralardayım karşılaşmışızdır mutlaka .
43 yaşındayım hayatım diyet modunda hep
teşekkür ederim yorumun için, hiç bir öğünde doymadımilk menüne yorum gelsin o zaman
Kahvaltın için 1,5 yumurta ve 2,5 dl ekmek bir arada çok canımya miktarları azalt yada birini tercih et.
Öğleyim dışardaydım sanırım.
İkindi aran çok fazla
2 küçükte olsa muz ve gevrekler çok dazla olmuş.
Akşamın gayet güzel olmuş
Daha güzel olacak inşallah
Hgdin arkadaşım bugünden itibaren menü ver başla start de bakalim.hoşbuldum arkadaşlar.
8 yıldır ben de buradayım:)))
2010 yılı ilk oğlumun doğumundan kalan kiloları vermek için 14. takıma girmiştim. O zaman aynalar vardı kaptan.
son 5 kilomu verip 2. gebeliği planladım. 60,5 ile ikiz gebelik, 82-83 ile doğum, 40ım çıkınca 68 olsam da emziklilikte 74 oldum.
2. takıma girdim bu sefer. kilom 63,4 e kadar düştü de...64-67 arasında gidip gelirken ayyy kilo veremiyorum çok şişgoyum derken kah takıma girdim kah mahcubum diye izin aldım çıktım.2016 nisanda 70e çıktım kasımda 65 e düştüm. arada gene kilo aldım 72 ye falan çıktım ama 2017 eylülde 68 e düşmüşüm. bu yıl şubatta 77 oldum sıkı bir diyet ve ip atlayarak 73,5 oldum. Çok sürmedi gene verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım haziran gibi 80 oldum
artık 2 kilo verip geri almaları saymıyorum, 80 kiloyum hala.
İstikrarsızım yani. (diyetim istikrarsız ama gayet istikrarlı bir şekilde kilo almışım.)
3 çocuk annesi ve 38 yaşımdayım. Çalışmıyorum.
Sağlıklı beslenme ve egzersiz alışkanlığı kazanmak istiyorum.
minimal yaşam, hayatımda rutin ve ritüel oluşturma gibi konulara son zamanlarda merak saldım.
Bazı şeyler alışkanlık haline getirilmeden malesef başarı elde edilemiyor...
menümü bir heves yazdım ,bundan sonra akşamları da yazarım inşallah.Hgdin arkadaşım bugünden itibaren menü ver başla start de bakalim.
şınav çekemiyorum ama mekik çekiyorum şimdi
ikiKaç dilim yedin peki?
şınav çekemiyorum ama mekik çekiyorum şimdi
iki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?