Fulyacim tarifleri arada yaz canimkinoa sağlıklı bir alternatif. onu kullanabileceğin çok tarif var. tavsiye ederim. ben onun ununu da çok kullanıyorum tariflerimde.
Gamze ne alaka?ay aklıma gamze geldi .iyi afiyet olsun yanina ayranda icseydin kötü degil 2 dilim ekmek icindede sebze var hadi yırttın ama spor yap bu akşam en azindan hayali ip atla
2yi küçük yazmissin ya oda yaşını öyle yazıyordu yaş takıntısı vardıda.Gamze ne alaka?
50 tane mekik çektim. Obez avuntusu
Bende menümü yazam
şu karnabahar kısırını bir ben sevemedim gittiSabah
1 yumurta kk peynir 4 zeytin maydonoz domates ve biberli salata yarim dilim kızarmış tb ekmeği dünden kalan brokolim 3 4 çatal
Öğlen yok
Ikindi
Sütlü nescafe 3 kuru erik 5 kaju 3 fındık
Akşam karnıbahar kısırı ve ayran
2lt şu 30 dakka yürüyüş bandında yürüyüş
aeben sara_28 @gezegenfeza
yazarım canım.Fulyacim tarifleri arada yaz canim
Bende öyle yaptim aslında çok sebze az kinao salatanın içind e kinao ya sadece salça ekledimşu karnabahar kısırını bir ben sevemedim gitti
yazarım canım.
mesela
brokoli, pancar, havuç, tavuk, jalepino, domates, vs den salatanın içine 2 yk haşlanmış kinoa koyuyorum. ya da başka malzemelerle salataların içine.
bir de kinoa köfte yapılıyor. haşlanmış kinoa, yumurta falan. tam tarifi yazarım bir ara. şu an oranlar tam aklımda değil. ben kinoayı ayrıca un olarak kullanıyorum. pizza, poğaça, krep vs.Bende öyle yaptim aslında çok sebze az kinao salatanın içind e kinao ya sadece salça ekledim
Cısın ne oldugunuda yazın canlar hayal gücümüze bırakmayınKızlar menü yazıcam ama korkuyorumbiraz cıslı oldu
Sabah: sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, bir dilim ekmek
Öğle: bir cıs
Akşam: bir cıs daha
Su:1.5 litre
Spor: yok
Arkadaşlarım kalori hesabına baktıgımda kârdayım sorun yok yani ama yine de cıs kötüdür
Miktarını abartmadın sanırım kl hesabı çok değil dediğine göre obezim.Öğle simitten yapılmış pizza dilimi.simitin üzerine alengirli bişeyler yapmış anneciğim..
Akşam yediğim ıspanaklı börek
Unu kendinmi yapiyon fulyacimbir de kinoa köfte yapılıyor. haşlanmış kinoa, yumurta falan. tam tarifi yazarım bir ara. şu an oranlar tam aklımda değil. ben kinoayı ayrıca un olarak kullanıyorum. pizza, poğaça, krep vs.
Sabah çok yüklenmişsin fulyam gilisemik yük diye bişi var biliyorsundur. Bunda uzun süre aç kalmanında etkisi var tabiki. Şeker düşük oldugu için doymuyor insansabah-öğle 13.00
2 küçük yumurtadan keçi peynirli yeşillikli omlet (zerdeçal-pulbiber-karabiber)
2 ceviz
2 dilim ekmek
domates salatalık biber
1/2 muz
1 minnak portakal
ara
bitter çiko
1 kupa limonlu kabuk tarçın çayı
ara
hardaliyeli maden suyu
akşam 19.30
karnabahar pizza (yarısını yedim)
2 yk erişte
suyu yatana kadar 2 lt ye tamamlayacağım. nedene su az oluyor son günlerdeaeben
En son kelimene çokkk katılıyorum . Bizlerde senden farklı değiliz hedef...hoşbuldum arkadaşlar.
8 yıldır ben de buradayım:)))
2010 yılı ilk oğlumun doğumundan kalan kiloları vermek için 14. takıma girmiştim. O zaman aynalar vardı kaptan.
son 5 kilomu verip 2. gebeliği planladım. 60,5 ile ikiz gebelik, 82-83 ile doğum, 40ım çıkınca 68 olsam da emziklilikte 74 oldum.
2. takıma girdim bu sefer. kilom 63,4 e kadar düştü de...64-67 arasında gidip gelirken ayyy kilo veremiyorum çok şişgoyum derken kah takıma girdim kah mahcubum diye izin aldım çıktım.2016 nisanda 70e çıktım kasımda 65 e düştüm. arada gene kilo aldım 72 ye falan çıktım ama 2017 eylülde 68 e düşmüşüm. bu yıl şubatta 77 oldum sıkı bir diyet ve ip atlayarak 73,5 oldum. Çok sürmedi gene verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım haziran gibi 80 oldum
artık 2 kilo verip geri almaları saymıyorum, 80 kiloyum hala.
İstikrarsızım yani. (diyetim istikrarsız ama gayet istikrarlı bir şekilde kilo almışım.)
3 çocuk annesi ve 38 yaşımdayım. Çalışmıyorum.
Sağlıklı beslenme ve egzersiz alışkanlığı kazanmak istiyorum.
minimal yaşam, hayatımda rutin ve ritüel oluşturma gibi konulara son zamanlarda merak saldım.
Bazı şeyler alışkanlık haline getirilmeden malesef başarı elde edilemiyor...
Mercek varmıydışınav çekemiyorum ama mekik çekiyorum şimdi
iki
Aa bende de var ama paketiyle duruyor. Haslayarak mi yoksa cigden mi konuluyor fulyacim.bir de kinoa köfte yapılıyor. haşlanmış kinoa, yumurta falan. tam tarifi yazarım bir ara. şu an oranlar tam aklımda değil. ben kinoayı ayrıca un olarak kullanıyorum. pizza, poğaça, krep vs.
Hasliyorsun busracimAa bende de var ama paketiyle duruyor. Haslayarak mi yoksa cigden mi konuluyor fulyacim.
Yaş 33Gamze ne alaka?
50 tane mekik çektim. Obez avuntusu
Ay hoşgeldin canım. Ayni beni anlatiyorsun sandim.ben de ala vere 80i buldum.bayadir da yerimde sayiyorum.Inşallah hep birlikte kurtuluruz kilolardan.hoşbuldum arkadaşlar.
8 yıldır ben de buradayım:)))
2010 yılı ilk oğlumun doğumundan kalan kiloları vermek için 14. takıma girmiştim. O zaman aynalar vardı kaptan.
son 5 kilomu verip 2. gebeliği planladım. 60,5 ile ikiz gebelik, 82-83 ile doğum, 40ım çıkınca 68 olsam da emziklilikte 74 oldum.
2. takıma girdim bu sefer. kilom 63,4 e kadar düştü de...64-67 arasında gidip gelirken ayyy kilo veremiyorum çok şişgoyum derken kah takıma girdim kah mahcubum diye izin aldım çıktım.2016 nisanda 70e çıktım kasımda 65 e düştüm. arada gene kilo aldım 72 ye falan çıktım ama 2017 eylülde 68 e düşmüşüm. bu yıl şubatta 77 oldum sıkı bir diyet ve ip atlayarak 73,5 oldum. Çok sürmedi gene verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım haziran gibi 80 oldum
artık 2 kilo verip geri almaları saymıyorum, 80 kiloyum hala.
İstikrarsızım yani. (diyetim istikrarsız ama gayet istikrarlı bir şekilde kilo almışım.)
3 çocuk annesi ve 38 yaşımdayım. Çalışmıyorum.
Sağlıklı beslenme ve egzersiz alışkanlığı kazanmak istiyorum.
minimal yaşam, hayatımda rutin ve ritüel oluşturma gibi konulara son zamanlarda merak saldım.
Bazı şeyler alışkanlık haline getirilmeden malesef başarı elde edilemiyor...
Teşekkür ederim ablam. Şu saat oldu hala temizim bu arada. Karşımda hain eşim neler yiyor ben bakıyor um.Hasliyorsun busracim
Menüyü okudum tam da böyle derler şimdi dedim. Aynilarini da yazmışsın. Kapmaya başladım ben bu işi galiba. Zaten bişey yerken hep hesap verme buraya yazma duygusu oluştu artık.ilk menüne yorum gelsin o zaman
Kahvaltın için 1,5 yumurta ve 2,5 dl ekmek bir arada çok canımya miktarları azalt yada birini tercih et.
Öğleyim dışardaydım sanırım.
İkindi aran çok fazla
2 küçükte olsa muz ve gevrekler çok dazla olmuş.
Akşamın gayet güzel olmuş
Daha güzel olacak inşallah
kendim kahve öğütücü de öğüterek yapıyorum. ama satılıyor da. nasıl tercih edersen.Unu kendinmi yapiyon fulyacim
Sabah çok yüklenmişsin fulyam gilisemik yük diye bişi var biliyorsundur. Bunda uzun süre aç kalmanında etkisi var tabiki. Şeker düşük oldugu için doymuyor insan
evet sabah fazla kaçtı. uzun süre aç kalmadım aslında. gece geç yatınca ve regl den dolayı halsiz olunca 11.00 de uyandım. hapı içtim. yemek için bekledim. ancak hazırladım sofrayı.Karnıbahar pizzAnda neler vardı?
çiğden çok sert olur canım. mimmak ama çok sert kinoa. haşlıyorum.Aa bende de var ama paketiyle duruyor. Haslayarak mi yoksa cigden mi konuluyor fulyacim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?