Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende menümü yazam
şu karnabahar kısırını bir ben sevemedim gitti
Fulyacim tarifleri arada yaz canim
yazarım canım.

mesela
brokoli, pancar, havuç, tavuk, jalepino, domates, vs den salatanın içine 2 yk haşlanmış kinoa koyuyorum. ya da başka malzemelerle salataların içine.

Bende öyle yaptim aslında çok sebze az kinao salatanın içind e kinao ya sadece salça ekledim

Bende öyle yaptim aslında çok sebze az kinao salatanın içind e kinao ya sadece salça ekledim
bir de kinoa köfte yapılıyor. haşlanmış kinoa, yumurta falan. tam tarifi yazarım bir ara. şu an oranlar tam aklımda değil. ben kinoayı ayrıca un olarak kullanıyorum. pizza, poğaça, krep vs.

Cısın ne oldugunuda yazın canlar hayal gücümüze bırakmayın

Yarın baskülde sıkıntı yoksa telafisi kolaydır ama yaseminin verdiği cezayıda yap bence

Sabah çok yüklenmişsin fulyam gilisemik yük diye bişi var biliyorsundur. Bunda uzun süre aç kalmanında etkisi var tabiki. Şeker düşük oldugu için doymuyor insan
Karnıbahar pizzAnda neler vardı?

En son kelimene çokkk katılıyorum . Bizlerde senden farklı değiliz hedef...

Sana tavsiyem çok sıkı ve içinde şok diyetlerin pek olmadıgı sağlıklı beslenmek

Burası sana iyi gelecek yeterki sık sık gel

Son düzenleme:
bir de kinoa köfte yapılıyor. haşlanmış kinoa, yumurta falan. tam tarifi yazarım bir ara. şu an oranlar tam aklımda değil. ben kinoayı ayrıca un olarak kullanıyorum. pizza, poğaça, krep vs.
Aa bende de var ama paketiyle duruyor. Haslayarak mi yoksa cigden mi konuluyor fulyacim.

Ay hoşgeldin canım. Ayni beni anlatiyorsun sandim.ben de ala vere 80i buldum.bayadir da yerimde sayiyorum.Inşallah hep birlikte kurtuluruz kilolardan.

Menüyü okudum tam da böyle derler şimdi dedim. Aynilarini da yazmışsın. Kapmaya başladım ben bu işi galiba. Zaten bişey yerken hep hesap verme buraya yazma duygusu oluştu artık.

Unu kendinmi yapiyon fulyacim
kendim kahve öğütücü de öğüterek yapıyorum. ama satılıyor da. nasıl tercih edersen.

Sabah çok yüklenmişsin fulyam gilisemik yük diye bişi var biliyorsundur. Bunda uzun süre aç kalmanında etkisi var tabiki. Şeker düşük oldugu için doymuyor insan
Karnıbahar pizzAnda neler vardı?
evet sabah fazla kaçtı. uzun süre aç kalmadım aslında. gece geç yatınca ve regl den dolayı halsiz olunca 11.00 de uyandım. hapı içtim. yemek için bekledim. ancak hazırladım sofrayı.
hamurunda buharda karnabahar, yumurta, 1 yk siyez unu, 1 yk tapyoka unu (ama hamurun yarısını yedim.)
üstünde kekik, biraz kaşar peyniri, biraz mozzerella peyniri, füme et, domates, biber, zeytin vardı.
Aa bende de var ama paketiyle duruyor. Haslayarak mi yoksa cigden mi konuluyor fulyacim.
çiğden çok sert olur canım. mimmak ama çok sert kinoa. haşlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…