- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Ay kizcagiz kV zulmunden Kurtulmuş anasına gitmiş kaloriyi de ayarla mış ses etmeyin obezime.O cislari yazki yarin nasil dwngeleyecegini bulalim
Menüyü okudum tam da böyle derler şimdi dedim. Aynilarini da yazmışsın. Kapmaya başladım ben bu işi galiba. Zaten bişey yerken hep hesap verme buraya yazma duygusu oluştu artık.
Yok öyle obeztoya ölümmmAy kizcagiz kV zulmunden Kurtulmuş anasına gitmiş kaloriyi de ayarla mış ses etmeyin obezime.
Ay ne kadar değişik şeyler kullanıyorsun. Ben usenirim sanırım .bi ara bime gelmişti hepsini topladım chia k ara buğday beyaz ve normal kinoa keten tohumu başka şeyler de var sanırım. Hepsi duruyor usenmekten. Çocuklar yemek seçiyor onlara ayrı kendimize ayrı zor hazırlıyorum.kendim kahve öğütücü de öğüterek yapıyorum. ama satılıyor da. nasıl tercih edersen.
evet sabah fazla kaçtı. uzun süre aç kalmadım aslında. gece geç yatınca ve regl den dolayı halsiz olunca 11.00 de uyandım. hapı içtim. yemek için bekledim. ancak hazırladım sofrayı.
hamurunda buharda karnabahar, yumurta, 1 yk siyez unu, 1 yk tapyoka unu (ama hamurun yarısını yedim.)
üstünde kekik, biraz kaşar peyniri, biraz mozzerella peyniri, füme et, domates, biber, zeytin vardı.
çiğden çok sert olur canım. mimmak ama çok sert kinoa. haşlıyorum.
Fulyam alengirli menüler kraliçesidirAy ne kadar değişik şeyler kullanıyorsun. Ben usenirim sanırım .bi ara bime gelmişti hepsini topladım chia k ara buğday beyaz ve normal kinoa keten tohumu başka şeyler de var sanırım. Hepsi duruyor usenmekten. Çocuklar yemek seçiyor onlara ayrı kendimize ayrı zor hazırlıyorum.
NapiyorukHadi ALTIN KIZLAR bakın listeye karşı hodri meydan dedim bu hafta yarış var ben anlamam amudamı kalkacaz napacaksak yapalım
Yasemin sen ödemliydin çözdünmü tamadır
Gezegen bacım sende yukardaki gibi menülere döndünmü bu iş tamamdır
divinity Bacım sende küşhanına dön ve iki satır yaz artık
Bende kazulet menülerimi doğrudüzgün yaparsam yeneriz bu listededeki bağyanları
Okey kabul ediyonuzmu ?
.....Kabul edilmiştir
Ablamdan haberim yokDivii yaz artık bacım
Bugun aplanda yor ortada.
Hocamizdan Allah razı olsun . O icad etti kitap gününüaeben çim kitap okuma grubunda gördüm seni bugün. Çok güzel bi fikir keşke çok okuyabilsem de katilabilsem ben de.
YarıııışşşşNapiyoruk
Adımı bile hatirlamiyon Blanche benYarıııışşşş
Bu listedediki ganımların tozunu alslım hadi , altın kızlar neymiş görsünler :
Evet hatice kübra tongar adem güneş ben de okumaya çalışıyorum.bu ara rek okuduğum konu bu zatenHocamizdan Allah razı olsun . O icad etti kitap gününü
Topluca okuyup degerlendirmek iyi oluyor ...
Önerdiğim kitabi annelere şiddetle tavsiye ediyorum. Bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler . Ama sizlerin çoçuklar küçük , daha bilinçli yetiştirebilirsiniz evlatlarınızı ..
Yazabilsem hatırlıycadımdaAdımı bile hatirlamiyon Blanche ben
Kocasina düşkün olan
yapmaya çalışıyorum. bazen bana da üşengeçlik geliyor. mesela yarın birşeyler yapacağım. bugün tembellik ettim. ekmeğim kalmadı. ekmek yapıcam.Ay ne kadar değişik şeyler kullanıyorsun. Ben usenirim sanırım .bi ara bime gelmişti hepsini topladım chia k ara buğday beyaz ve normal kinoa keten tohumu başka şeyler de var sanırım. Hepsi duruyor usenmekten. Çocuklar yemek seçiyor onlara ayrı kendimize ayrı zor hazırlıyorum.
Fulyam alengirli menüler kraliçesidir
Aynıyaştayız ve 3 çocuk annesiyiz.senden 11 kilo fazlam var hikayemiz biraz benziyor benimde başımdan 3 zayıflama serüveni geçiti hepsi nihayete erdi ama tekrar başa sardım .doğru yerdesinhoşbuldum arkadaşlar.
8 yıldır ben de buradayım:)))
2010 yılı ilk oğlumun doğumundan kalan kiloları vermek için 14. takıma girmiştim. O zaman aynalar vardı kaptan.
son 5 kilomu verip 2. gebeliği planladım. 60,5 ile ikiz gebelik, 82-83 ile doğum, 40ım çıkınca 68 olsam da emziklilikte 74 oldum.
2. takıma girdim bu sefer. kilom 63,4 e kadar düştü de...64-67 arasında gidip gelirken ayyy kilo veremiyorum çok şişgoyum derken kah takıma girdim kah mahcubum diye izin aldım çıktım.2016 nisanda 70e çıktım kasımda 65 e düştüm. arada gene kilo aldım 72 ye falan çıktım ama 2017 eylülde 68 e düşmüşüm. bu yıl şubatta 77 oldum sıkı bir diyet ve ip atlayarak 73,5 oldum. Çok sürmedi gene verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım haziran gibi 80 oldum
artık 2 kilo verip geri almaları saymıyorum, 80 kiloyum hala.
İstikrarsızım yani. (diyetim istikrarsız ama gayet istikrarlı bir şekilde kilo almışım.)
3 çocuk annesi ve 38 yaşımdayım. Çalışmıyorum.
Sağlıklı beslenme ve egzersiz alışkanlığı kazanmak istiyorum.
minimal yaşam, hayatımda rutin ve ritüel oluşturma gibi konulara son zamanlarda merak saldım.
Bazı şeyler alışkanlık haline getirilmeden malesef başarı elde edilemiyor...
Uyku da ne zararlar varmış
(Ümmetim için en çok korktuğum şey, göbek büyüklüğü, uykuya devam, tembellik ve iman zayıflığıdır.) [Deylemi]
(En üstün amel, herkes uykuda iken gece namaz kılmaktır.) [C.Yolu]
(Yemekten sonra uyumak kalbi katılaştırır.) [İbni Mace]
(Çok uyumak, insanı ahirette fakir eder.) [Beyheki]
(Allahü teâlâ, çok uyuyanı sevmez.) [İ.Gazali]
(Sabah uykusu, acizlik, tembellik, gevşeklik ve unutkanlığa sebep olur.) [İ. Maverdi]
(Sabah namazından sonra, güneş doğana kadar uyumayın!) [Beyheki]
(Sabahları uyuyan sırt ve bel ağrılarına müptela olur.) [İ. Şarani]
(Kuşluk uykusu zamansız, kaylule faydalıdır. Akşam üstü uyumak ahmaklıktır.) [İ. Maverdi]
(Çok yiyip içene ve çok uyuyana Allahü teâlâ buğzeder.) [İ. Gazali]
(Annesi, Hazret-i Süleyman’a "Çok uyuma, çok uyku kıyamette insanı fakir bırakır" dedi.) [İbni Mace]
(Sabah uykusu rızka manidir.) [Beyheki]
Hazret-i Fatıma anlatır: Sabah namazından sonra yattım. Babam, beni uyandırıp, (Kızım kalk, gafillere benzeme! Allahü teâlâ rızıkları, sabah namazının vaktinde verir) buyurdu. [Beyheki]
Allahü teâlâ, (Beni sevdiğini söyleyip de, sabaha kadar uyuyan, yalancıdır. Çünkü dost, dostla sohbet ister. Gafleti bırakıp beni anar, sohbetime kavuşur) buyurdu. (M.Name)
Uykuyu çok seven biz ümmete duyrulur..
Senin o tesellini hic unutur muyum saracimYe ye yeli seni teselli edeyim
Bende menümü yazam
Sabah
1 yumurta kk peynir 4 zeytin maydonoz domates ve biberli salata yarim dilim kızarmış tb ekmeği dünden kalan brokolim 3 4 çatal
Öğlen yok
Ikindi
Sütlü nescafe 3 kuru erik 5 kaju 3 fındık
Akşam karnıbahar kısırı ve ayran
2lt şu 30 dakka yürüyüş bandında yürüyüş
aeben sara_28 @gezegenfeza
sara_28 canim nerdesin sen bugün cokmu hastasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?