Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay ne kadar değişik şeyler kullanıyorsun. Ben usenirim sanırım .bi ara bime gelmişti hepsini topladım chia k ara buğday beyaz ve normal kinoa keten tohumu başka şeyler de var sanırım. Hepsi duruyor usenmekten. Çocuklar yemek seçiyor onlara ayrı kendimize ayrı zor hazırlıyorum.

Fulyam alengirli menüler kraliçesidir

Napiyoruk

aeben çim kitap okuma grubunda gördüm seni bugün. Çok güzel bi fikir keşke çok okuyabilsem de katilabilsem ben de.
Hocamizdan Allah razı olsun . O icad etti kitap gününü
Topluca okuyup degerlendirmek iyi oluyor ...

Önerdiğim kitabi annelere şiddetle tavsiye ediyorum. Bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler . Ama sizlerin çoçuklar küçük , daha bilinçli yetiştirebilirsiniz evlatlarınızı ..

Evet hatice kübra tongar adem güneş ben de okumaya çalışıyorum.bu ara rek okuduğum konu bu zaten

yapmaya çalışıyorum. bazen bana da üşengeçlik geliyor. mesela yarın birşeyler yapacağım. bugün tembellik ettim. ekmeğim kalmadı. ekmek yapıcam.
Fulyam alengirli menüler kraliçesidir

Aynıyaştayız ve 3 çocuk annesiyiz.senden 11 kilo fazlam var hikayemiz biraz benziyor benimde başımdan 3 zayıflama serüveni geçiti hepsi nihayete erdi ama tekrar başa sardım .doğru yerdesin

Son düzenleme:

Benim uykuyla hiç aram yoktur aebenim gece 12 de yatıp sabah saat 6 da gözümü açarım haftasonuda aynıdır benim için ha uyanırım ama yataktan hemen çıkmam keyif yaparım o ayrı

Menün çok güzel afiyet olsun canım

sara_28 canim nerdesin sen bugün cokmu hastasın?

Yok canım bugün çok hasta değildim grip öksürüğe çevirdi o kadar akşama kadar evdeydim tadilat bitti temizlikçi kadınlar geldi onların yanındaydım ama temizlik bitmedi henüz

Akşamda düğüne gittim şimdi geldim menümü yazacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…