bumerang gibi başa geri dönülüyorAynıyaştayız ve 3 çocuk annesiyiz.senden 11 kilo fazlam var hikayemiz biraz benziyor benimde başımdan 3 zayıflama serüveni geçiti hepsi nihayete erdi ama tekrar başa sardım .doğru yerdesin
8. oldugumuzu okuyunca şok oldum.Bu hafta vasattik 1-2 yada 3. Luk beklemiyordum ama 8. cilik hiiicc beklemiyordum saracim.En dağılmaması gereken takım bizdik birinciliklerimizle herkesi kıskandırırken nazaramı geldik sanki ne
Bu hafta sekizinci olmuşuz çok ayıp bize bir hafta tüm dereceleri alıp ertesi hafta sekizinci olmak hiç yakışmadı bize ama inşallah önümüzdeki hafta yine şampiyon oluruz hepimize çok iş düşüyor
Hosgeldin cnmYoğun 2 gün geçirdim anca gelebildim
8. oldugumuzu okuyunca şok oldum.Bu hafta vasattik 1-2 yada 3. Luk beklemiyordum ama 8. cilik hiiicc beklemiyordum saracim.
Ben hem kendi adima hem de takim adina her zaman elimden geleni yaptim.Bu hafta hedefime ulasmayi planliyorum..Yuruyus hariç sporu hafta da 1-2 ye dusurmustum.Ama cumaya kadar hergun leslie yapicam.Yuruyuse devam.Bugun 2 saat yurudum.
Saracim bu hafta senden guzel eksi bekliyorum.Gecen hafta sabittin cunku.
Tatli tatli diye diye banada yedirdiniz.1 paket cikolata kremali biskuvi yedimOndan sadece 2 kaşık alıp bıraktım. Ötekileri hiç sorma
Afiyet olsun gezegenimBak şu ana kadar 4 kupa oldu
Devam ederdim lakin çay bitti
Akşama etli taze fasulye var, yanına yapar, 2 daha içerim
Tatli tatli diye diye banada yedirdiniz.1 paket cikolata kremali biskuvi yedim
Bi daha tatli muhabbetleri yapmayin gii.Nutella yoktu evde,olsa bende kasiklicaktim
Ötekiler nelermis bi soyleyiver bakim
Sara bu nasil menu giz.Cok az degil mi?Aksam yemegi bilem yok.Ama diyetisyenin vermistir.Dediklerine harfiyen uyuyorsun cunkuMenümü yazayım
Sabah (saat 10.30)
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir dilim kaşar peyniri
Bir tane zeytin
İki bardak şekersiz çay
Öğle (saat 16.00)
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Akşam
Bir bardak süt
Su 1 litre spor yok
aeben yasom7272 gezegenfeza Antepia27
Sara bu nasil menu giz.Cok az degil mi?Aksam yemegi bilem yok.Ama diyetisyenin vermistir.Dediklerine harfiyen uyuyorsun cunku
Hemde cok haklisin.Biliyorum cnm sadece bana demedigini.Ama insan once kendi icin yapmali.Ne bileyim vallaSözüm sadece sana değilki bitanem bende elimden geleni yapıyorum ama ödemlere bişey yapamıyorum bu elimde değil biliyorsunuz ama hepimiz elimizi taşın altına biraz daha fazla koymalıyız haksızmıyım canım
65 dakika bisiklet, 15 dakika leslieAha bende yürüyüş bandına bineyim listedekileri geçmemiz lazım gezegenim
Allah ım yaa2yi küçük yazmissin ya oda yaşını öyle yazıyordu yaş takıntısı vardıda.
Gözün aydın olsun saracim, tez zamanda bitsin taşın artık.Menün çok güzel afiyet olsun canım
Yok canım bugün çok hasta değildim grip öksürüğe çevirdi o kadar akşama kadar evdeydim tadilat bitti temizlikçi kadınlar geldi onların yanındaydım ama temizlik bitmedi henüz
Akşamda düğüne gittim şimdi geldim menümü yazacam
Ben yeni evliyken albeni çok yerdimTatli tatli diye diye banada yedirdiniz.1 paket cikolata kremali biskuvi yedim
Bi daha tatli muhabbetleri yapmayin gii.Nutella yoktu evde,olsa bende kasiklicaktim
Bakin benim sorunum da bu oldu arkadaşım diyete başladı sözde ama hergun bana ballandirarak yediğini içtiğini yazdı bende yasakladim beynime sözde ama o duydukça istedi ve bilinçsizce yedimTatli tatli diye diye banada yedirdiniz.1 paket cikolata kremali biskuvi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?