Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok guzel bir fikir pamugum.Aslinda kafada bitirince canin istemiyor ama insaniz iste.Okudugumda aklima dusuyor ve kendime yenik dusuyorum.

Bence de çok mantıklı. Afedersiniz sözüm kendime tabi ki esegin aklına karpuz gibi oluyor .durup dururken aklıma geliyor

Him yazdıklarınızı okudumda cıslar konusunda acikcasi bu konuda katilmiyorum size tabi takimdakilerin ortak kararina uyarim ama ne yediginizi bilmek ve bunu nasil telore edebilmek adina yazilmasi gerektigini taraftariyim. Cunku insaniz ve ne zamana kadar kendimize surekli diyet yemekleri yapacagiz var olanı nekadar ne miktarda yedik ertesi gün bunu nasil telore edebiliriz diye düşünüp hayatımizi idame ettirmeliyiz.

Mesala yaspasta geldi herkes yiyor sizinde canınız cekti içiniz gidiyor yok ben diyetteyim diyip milleti izlerseniz akşam eve giderken koca pasta alıp yersiniz ama ya mekani terketmelisiniz yada bir kucuk tadina bakmalisinizki aksam koca pastayi yemeyin icinizde kalmasin benim fikrim bu.

Bu na bende katılıyorum. Bi arkadaş vardı patates diyeti yapıyordu. Diyeti bozmamak için servise gelen bi pastayı yememişti. Akşamına ağlayarak eşine pasta aldırıp bi pastanın yarısını yemişti.

Ellerine sağlık gezegenim

Menü çetelesi tuttugunda iyi oluyor devam

Denemedeki hanımlara bir hatırlatma olsun : bu şekilde moni sizleri listeye almaz . Günlük öenü vermeniz listeye girmeniz için şart arkadaşlar ...

Not canım geçen hafta diyet yapmıyordum 0ndam şeyetmedim

Şahsen kendi adıma hiç sorun olmaz çünki evde tatlı hiç eksik olmaz bırak adı geçimce istemeyi

Ama sizler etkileniyorsanız ( kaçamak tatlı )( kaçamak hamur işi) şeklinde yazılabilir bence . Çünki menü takibi yaptıgım arkadaşların ne dsnli kaçamak yaptıgını bilmek yorum için daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…