- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Cok guzel bir fikir pamugum.Aslinda kafada bitirince canin istemiyor ama insaniz iste.Okudugumda aklima dusuyor ve kendime yenik dusuyorum.Bakin benim sorunum da bu oldu arkadaşım diyete başladı sözde ama hergun bana ballandirarak yediğini içtiğini yazdı bende yasakladim beynime sözde ama o duydukça istedi ve bilinçsizce yedim @gezegenfeza ..moni cimm acaba kaçamak yapılınca adından menüde bile bahsetmeyip sadece kalorisini belirtip (kaçamak) mı yazılsa bir iki hafta deneysel olmaz mı bunu diğer arkadaşlar da etkileniyor azmimiz kırılıyor bari burda hep pozitif şeyler göreyim
Bence de çok mantıklı. Afedersiniz sözüm kendime tabi ki esegin aklına karpuz gibi oluyor .durup dururken aklıma geliyorBakin benim sorunum da bu oldu arkadaşım diyete başladı sözde ama hergun bana ballandirarak yediğini içtiğini yazdı bende yasakladim beynime sözde ama o duydukça istedi ve bilinçsizce yedim @gezegenfeza ..moni cimm acaba kaçamak yapılınca adından menüde bile bahsetmeyip sadece kalorisini belirtip (kaçamak) mı yazılsa bir iki hafta deneysel olmaz mı bunu diğer arkadaşlar da etkileniyor azmimiz kırılıyor bari burda hep pozitif şeyler göreyim
Fantastik dedim bırakıp gitti bizi diye dusunmustumHerkese günaydın. Telefonum bozulduğu için girememiştim. Ama diyetime tam gaz devam ediyorum. Umarım listeye girme hakkım etkilenmemiştir.
Ödememek için elimizden ne geliyorsa yapacağızbumerang gibi başa geri dönülüyor
HoşbuldumHosgeldin cnm
Yok abla gidersem zorlanırım. Oğluşlarımın sünnetinde şipşişko bi anne olurum. Bırakmam o yüzden.Fantastik dedim bırakıp gitti bizi diye dusunmustum
Bu na bende katılıyorum. Bi arkadaş vardı patates diyeti yapıyordu. Diyeti bozmamak için servise gelen bi pastayı yememişti. Akşamına ağlayarak eşine pasta aldırıp bi pastanın yarısını yemişti.Mesala yaspasta geldi herkes yiyor sizinde canınız cekti içiniz gidiyor yok ben diyetteyim diyip milleti izlerseniz akşam eve giderken koca pasta alıp yersiniz ama ya mekani terketmelisiniz yada bir kucuk tadina bakmalisinizki aksam koca pastayi yemeyin icinizde kalmasin benim fikrim bu.
Keşke sevgili doktor now bizim hastanede çalışsaydı
Tabiki, hoşgeldin kızumİyi akşamlar herkese @moni monicim iznin olursa takımıma dönebilir miyim
Ellerine sağlık gezegenimGezegenfeza haftanın spor bültenini sunar
@Antepia27
100 dakika koşu
70 dakika kardiyo
60 ip atlama
40 dakika bisiklet
40 dakika plates
30 dakika yürüyüş
Tebrikler
Malesef 1 gün menü bildirmiştir
yasom7272
85 dakika yürüyüş
75 dakika Leslie
30 dakika egzersiz
20 dakika pump ıt up
Tebrikler
7 gün menü bildirmiştir
@sara_28
90 dakika yürüyüş
60 dakika plates
22 mekik çekme
Tebrikler
7 gün menü bildirmiştir
@hicmakam
160 dakika spor
20 dakika egzersiz
Tebrikler
3 gün menü bildirmiştir
@obezzto
45 dakika Leslie
50 mekik
10 dakika kol hareketleri
Kayınvalıde evi temizlerken sırılsıklam olmuş, 2 tişört değiştirmiş
Tebrikler
5 gün menü bildirmiştir
@ozlemkartal
120 dakika yürüyüş
Tebrikler
6 gün menü bildirmiştir
fantastikaaa
120 dakika yürüyüş
Tebrikler
2 gün menü bildirmiştir
@Pamukprncess
60 dakika pump ıt up
2 gün menü bildirmiştir
gitsinkilolar01
45 dakika eliptik
30 dakika Leslie
4 gün menü bildirmiştir
@gezegenfeza
90 dakika yürüyüş
30 dakika bisiklet
4 gün menü bildirmiştir
@60kiloyum
60 dakika yürüyüş
4 gün menü bildirmiştir
@Zhre_
30 dakika oyun havası
3 gün menü bildirmiştir
Efser
20 dakika yürüyüş
7 gün menü bildirmiştir
@tintinn@aeben @kerdem
Spor yok
1 gün menü bildirmişlerdir
@divinity
Ne menü nede spor bildirmemiştir
Unuttuğum, atladığım varsa affola
Şahsen kendi adıma hiç sorun olmaz çünki evde tatlı hiç eksik olmaz bırak adı geçimce istemeyiBakin benim sorunum da bu oldu arkadaşım diyete başladı sözde ama hergun bana ballandirarak yediğini içtiğini yazdı bende yasakladim beynime sözde ama o duydukça istedi ve bilinçsizce yedim @gezegenfeza ..moni cimm acaba kaçamak yapılınca adından menüde bile bahsetmeyip sadece kalorisini belirtip (kaçamak) mı yazılsa bir iki hafta deneysel olmaz mı bunu diğer arkadaşlar da etkileniyor azmimiz kırılıyor bari burda hep pozitif şeyler göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?