Aynen katılıyorumMesala yaspasta geldi herkes yiyor sizinde canınız cekti içiniz gidiyor yok ben diyetteyim diyip milleti izlerseniz akşam eve giderken koca pasta alıp yersiniz ama ya mekani terketmelisiniz yada bir kucuk tadina bakmalisinizki aksam koca pastayi yemeyin icinizde kalmasin benim fikrim bu.
Bunu ben yasadigim icin yazdim fantastik misafir gelmisti pasta tatli sevmem bir tatli yapmistim hic yemedim kalanida kizlara boldum yolladim onlar gittikten sonra surekli aklimda kaldi 3 gun gece ruyalarima giriyor baktim olmayacak gittim malzeme aldim ve yaptim ince zar gibi dilim kestim yedim aninda hevesim bitti geri kalanida akşam bir oturmaya giderken süsleyip goturdum birdahada canim cok isterse ki bunu yendim cok sukur bir çatal alıyordum şimdi onuda istemiyor canim hergun tatlı pasta kurabiye geliyor tadına bile bakmıyorum canımda istemiyor çünkü. Yemedikce tadınıza unutuyon ve canında istemiyor.Bu na bende katılıyorum. Bi arkadaş vardı patates diyeti yapıyordu. Diyeti bozmamak için servise gelen bi pastayı yememişti. Akşamına ağlayarak eşine pasta aldırıp bi pastanın yarısını yemişti.
İşte beni can ı gönülden anlayan bir arkadaşAy kizcagiz kV zulmunden Kurtulmuş anasına gitmiş kaloriyi de ayarla mış ses etmeyin obezime.
adem güneş i seviyorum.geçen gün erkek çocuklarının sünnet olayını harika yorumlamıştı.takip etmenizi öneririmEvet hatice kübra tongar adem güneş ben de okumaya çalışıyorum.bu ara rek okuduğum konu bu zaten
kendi sporumu okuyunca kahkaha attım.terden sırılsıklam tşort ha :)) valla ceremesini çektim ama mükafatı da oldu.tartı güzel geldi :)Gezegenfeza haftanın spor bültenini sunar
@Antepia27
100 dakika koşu
70 dakika kardiyo
60 ip atlama
40 dakika bisiklet
40 dakika plates
30 dakika yürüyüş
Tebrikler
Malesef 1 gün menü bildirmiştir
yasom7272
85 dakika yürüyüş
75 dakika Leslie
30 dakika egzersiz
20 dakika pump ıt up
Tebrikler
7 gün menü bildirmiştir
sara_28
90 dakika yürüyüş
60 dakika plates
22 mekik çekme
Tebrikler
7 gün menü bildirmiştir
@hicmakam
160 dakika spor
20 dakika egzersiz
Tebrikler
3 gün menü bildirmiştir
obezzto
45 dakika Leslie
50 mekik
10 dakika kol hareketleri
Kayınvalıde evi temizlerken sırılsıklam olmuş, 2 tişört değiştirmiş
Tebrikler
5 gün menü bildirmiştir
ozlemkartal
120 dakika yürüyüş
Tebrikler
6 gün menü bildirmiştir
@fantastikaaa
120 dakika yürüyüş
Tebrikler
2 gün menü bildirmiştir
@Pamukprncess
60 dakika pump ıt up
2 gün menü bildirmiştir
@gitsinkilolar01
45 dakika eliptik
30 dakika Leslie
4 gün menü bildirmiştir
gezegenfeza
90 dakika yürüyüş
30 dakika bisiklet
4 gün menü bildirmiştir
60kiloyum
60 dakika yürüyüş
4 gün menü bildirmiştir
@Zhre_
30 dakika oyun havası
3 gün menü bildirmiştir
@Efser
20 dakika yürüyüş
7 gün menü bildirmiştir
@tintinn@aeben @kerdem
Spor yok
1 gün menü bildirmişlerdir
@divinity
Ne menü nede spor bildirmemiştir
Unuttuğum, atladığım varsa affola
bende öyle düşünüyorum pamuşum. Cıs diye bahsetsek daha iyi olur zannımca..Bakin benim sorunum da bu oldu arkadaşım diyete başladı sözde ama hergun bana ballandirarak yediğini içtiğini yazdı bende yasakladim beynime sözde ama o duydukça istedi ve bilinçsizce yedimgezegenfeza .. moni cimm acaba kaçamak yapılınca adından menüde bile bahsetmeyip sadece kalorisini belirtip (kaçamak) mı yazılsa bir iki hafta deneysel olmaz mı bunu diğer arkadaşlar da etkileniyor azmimiz kırılıyor bari burda hep pozitif şeyler göreyim
HoşbuldummTabiki, hoşgeldin kızum
Kolay gelsin ozlemim
ben önceden hiç koymazdım iki seferdir koyuyorum ama koktu ev resmen koymıcam bidaha, alternatif ne yapıyosunuz beyazlatmak içinBen de beyazlara koyardım domestosu ama bıraktım artık şükür..bir de komple bırakabilsem ne iyi olur ..
dengesizlik olabiliyor canım,rahat ol gelecek bebeğin az kaldıKızlar ben bu ay hamilelik beklerken (hoş ben her ay bekliyorum ya) regl erken geldi bi hafta önceden niye böyle oldu anlamadım sağlık olsun umutlar bi dahaki aya kaldı
neyle beyazlatıyosun aebenim tecrübelerini bi söyle bakayımGiysilere hiç öamaşır suyu kullanmam ben özlemim . Teninize değiyor sonuçta ..
ben de öyleyim yemem dersem yemem ama çok denedim birileri yerken ordaysam yememişsem akşama benzerini yerken buluyorum kendimi,biliçaltına mı giriyor anlamadım,bu konuda nazara bile inanıyorum,ne zaman birir diyet konusunda övse acısı çıkıyorCızlar konusunda ne karar çıkarsa uyarım.
Kendi adıma şunu söyleyim, eğer beynimde bitmişse gözümün önünde dünyayı yeseler ne aklım kalır ne canım ister. Bu ara gevşeklik gösteriyorum sadece
ben önceden hiç koymazdım iki seferdir koyuyorum ama koktu ev resmen koymıcam bidaha, alternatif ne yapıyosunuz beyazlatmak için
dengesizlik olabiliyor canım,rahat ol gelecek bebeğin az kaldı
neyle beyazlatıyosun aebenim tecrübelerini bi söyle bakayım
bu arada herkesi tek tek irdelemişsin ellerine sağlıkben kendi adıma sağlıklı beslenme ve sporla yaşamayı çook istiyorum ama istediğim gibi olmuyor şartlardan
Kuzumm hoş geldin .Hoşbuldumm
ben önceden hiç koymazdım iki seferdir koyuyorum ama koktu ev resmen koymıcam bidaha, alternatif ne yapıyosunuz beyazlatmak için
dengesizlik olabiliyor canım,rahat ol gelecek bebeğin az kaldı
neyle beyazlatıyosun aebenim tecrübelerini bi söyle bakayım
bu arada herkesi tek tek irdelemişsin ellerine sağlıkben kendi adıma sağlıklı beslenme ve sporla yaşamayı çook istiyorum ama istediğim gibi olmuyor şartlardan
nerde satılıyor ben de alayım deneyeyimBen ek bişi kullanmıyorum çamaşıra . Ön yıkamalı uzun proğram yetiyor.
Eskiden ari.. kulanırdım beyazlar için en iyisi oydu sonra boykot kararı aldım.
Ve ersagın deterjanıyla yıkıyorum .dererjan ve aktifleştiricşdi var .
Yıkadıkça daha iyi oldu hatta arielden güzel bile beyazlatıyor diyebilirim . Beyazlar bendede takıntıdır yani
Ersagın birkaç
Ürününü sevmedim ama bir çok ürürünü kullanıyorum .
Çamaşur suyunuda 1-2 haftada bir wc ye döküyorum yalan olmasın , oda wc sararmasın diye . Yoksa mikroplara karşı ersağ wc daha güzel.
kaçamaklar konusunda ben de herşeyin açıkça yazılması taraftarıyım. pastanın, böreğin, baklavanın, çikolatanın, kolanın vs nin cıss/kaçamak olduğunu herkes biliyor. ama yine de 1 dilim börekle 4 adet baklavanın glisemik indeks değerleri kalori değerleri bir değil. ne yiyorsak tam adıyla miktar adıyla açıkça yazmak gerekli.Him yazdıklarınızı okudumda cıslar konusunda acikcasi bu konuda katilmiyorum size tabi takimdakilerin ortak kararina uyarim ama ne yediginizi bilmek ve bunu nasil telore edebilmek adina yazilmasi gerektigini taraftariyim. Cunku insaniz ve ne zamana kadar kendimize surekli diyet yemekleri yapacagiz var olanı nekadar ne miktarda yedik ertesi gün bunu nasil telore edebiliriz diye düşünüp hayatımizi idame ettirmeliyiz.
Cızlar konusunda ne karar çıkarsa uyarım.
ben de aynıyım. kafamda ayarlıysa en sevdiğim çikolataya bile hayır diyorum. kurabiyeye ve tüm cısslara. ama ayarlarım kaçıksa hepsi gözümde bir lokma diye görünüyor.Kendi adıma şunu söyleyim, eğer beynimde bitmişse gözümün önünde dünyayı yeseler ne aklım kalır ne canım ister. Bu ara gevşeklik gösteriyorum sadece
diyet yaptığını herkese söyleme canım. ailene bile. millet kendini diyetisyen, doktor zannediyor. bir lokma atsan ağzına diyeti bozdun, yok fazla yedin, onu yedin hani diyetteydin, az yedin böyle diye mi olur falan filan konuşup motivasyonunu bozuyorlar. bir de tabi kilo verince görülünce takip ediyorlar nazar da değiyor.ben de öyleyim yemem dersem yemem ama çok denedim birileri yerken ordaysam yememişsem akşama benzerini yerken buluyorum kendimi,biliçaltına mı giriyor anlamadım,bu konuda nazara bile inanıyorum,ne zaman birir diyet konusunda övse acısı çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?