Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen katılıyorum

25 yıldan çok zamandır bu diyet şeysi içindeyim . Çogunlukla çok sıkmalı diyetlerle kilo verdim , ve sonu hep saldırmakarla geçiyor.

Artık şunu fark ettimki ölçülü ve dengeli yenen kaçamaklar bi nevi saldırmaları engelliyor ayrıcada diyet sonrası bünye normal düzene geçtiğinde ani kilo artışları olmuyor .

Gidip kaçamaga sarılın demiyorum tabi .

Dediğim gibi bu konuya kaçamak ismi yazmak yerine cısın mahiyetini yazın tatlı , hamur gibi

Bu na bende katılıyorum. Bi arkadaş vardı patates diyeti yapıyordu. Diyeti bozmamak için servise gelen bi pastayı yememişti. Akşamına ağlayarak eşine pasta aldırıp bi pastanın yarısını yemişti.
Bunu ben yasadigim icin yazdim fantastik misafir gelmisti pasta tatli sevmem bir tatli yapmistim hic yemedim kalanida kizlara boldum yolladim onlar gittikten sonra surekli aklimda kaldi 3 gun gece ruyalarima giriyor baktim olmayacak gittim malzeme aldim ve yaptim ince zar gibi dilim kestim yedim aninda hevesim bitti geri kalanida akşam bir oturmaya giderken süsleyip goturdum birdahada canim cok isterse ki bunu yendim cok sukur bir çatal alıyordum şimdi onuda istemiyor canim hergun tatlı pasta kurabiye geliyor tadına bile bakmıyorum canımda istemiyor çünkü. Yemedikce tadınıza unutuyon ve canında istemiyor.

Bişey daha yazmak istiyorum benim gibi 8 kasik kk peynir gibi yazılan diyetleri yani eline tutusturulmus diyetleri sevmeyenler için diyim benim bu konudaki ornek aldığım ve takip ettiğin ayca kaya çünkü yasak yok sadece ne yediğini bilmek yedigini nasıl telore edileceğini ondan öğrendim tabi onun diyetini uygulaamıyorum sayamıyorum çünkü ama mantığını cozdugumden bunu yapmak kolayıma geliyor.

Ay kizcagiz kV zulmunden Kurtulmuş anasına gitmiş kaloriyi de ayarla mış ses etmeyin obezime.
İşte beni can ı gönülden anlayan bir arkadaş

geçen hafta gidememiştim, annem geçen hafta yediremediği karbonu toplu olarak dayadı torunlarına.bana da iki dilim düştü işte

Evet hatice kübra tongar adem güneş ben de okumaya çalışıyorum.bu ara rek okuduğum konu bu zaten
adem güneş i seviyorum.geçen gün erkek çocuklarının sünnet olayını harika yorumlamıştı.takip etmenizi öneririm

kendi sporumu okuyunca kahkaha attım.terden sırılsıklam tşort ha :)) valla ceremesini çektim ama mükafatı da oldu.tartı güzel geldi :)

bende öyle düşünüyorum pamuşum. Cıs diye bahsetsek daha iyi olur zannımca..

Kolay gelsin ozlemim

Ben de beyazlara koyardım domestosu ama bıraktım artık şükür..bir de komple bırakabilsem ne iyi olur ..
ben önceden hiç koymazdım iki seferdir koyuyorum ama koktu ev resmen koymıcam bidaha, alternatif ne yapıyosunuz beyazlatmak için
Kızlar ben bu ay hamilelik beklerken (hoş ben her ay bekliyorum ya) regl erken geldi bi hafta önceden niye böyle oldu anlamadım sağlık olsun umutlar bi dahaki aya kaldı
dengesizlik olabiliyor canım,rahat ol gelecek bebeğin az kaldı

Giysilere hiç öamaşır suyu kullanmam ben özlemim . Teninize değiyor sonuçta ..
neyle beyazlatıyosun aebenim tecrübelerini bi söyle bakayım
bu arada herkesi tek tek irdelemişsin ellerine sağlıkben kendi adıma sağlıklı beslenme ve sporla yaşamayı çook istiyorum ama istediğim gibi olmuyor şartlardan

ben de öyleyim yemem dersem yemem ama çok denedim birileri yerken ordaysam yememişsem akşama benzerini yerken buluyorum kendimi,biliçaltına mı giriyor anlamadım,bu konuda nazara bile inanıyorum,ne zaman birir diyet konusunda övse acısı çıkıyor

İnşallah canım

Ben ek bişi kullanmıyorum çamaşıra . Ön yıkamalı uzun proğram yetiyor.
Eskiden ari.. kulanırdım beyazlar için en iyisi oydu sonra boykot kararı aldım.
Ve ersagın deterjanıyla yıkıyorum .dererjan ve aktifleştiricşdi var .

Yıkadıkça daha iyi oldu hatta arielden güzel bile beyazlatıyor diyebilirim . Beyazlar bendede takıntıdır yani
Ersagın birkaç
Ürününü sevmedim ama bir çok ürürünü kullanıyorum .
Çamaşur suyunuda 1-2 haftada bir wc ye döküyorum yalan olmasın , oda wc sararmasın diye . Yoksa mikroplara karşı ersağ wc daha güzel.

nerde satılıyor ben de alayım deneyeyim

Dünkü menümü gördünüz çok çok az yedim ama isteyerek değil öyle gelişti gelin görünkü bu sabah tartıda bir kilo fazla çıktım ellerim şiş ödemdir muhakkak ve kendimde şunu keşfettim 3 litre in altına düşersem su içmede hemen ödem oluyorum buna bir çözüm bulmam gerek

kaçamaklar konusunda ben de herşeyin açıkça yazılması taraftarıyım. pastanın, böreğin, baklavanın, çikolatanın, kolanın vs nin cıss/kaçamak olduğunu herkes biliyor. ama yine de 1 dilim börekle 4 adet baklavanın glisemik indeks değerleri kalori değerleri bir değil. ne yiyorsak tam adıyla miktar adıyla açıkça yazmak gerekli.
ayrıca yemeklerin yemek kaşığı ölçüsüyle miktarları yazılmalı. çorba içiyorsak ne çorbası içtiğimizi yazmalıyız. sabah kahvaltılarında peynir, zeytin yazılıp geçiliyor. kaç kk peynir ve ne peyniri, kaç adet zeytin olduğu yazılmalı. kaşar peyniri ile beyaz peynir, tulum peyniri aynı değil. çok kaçamaklı ya da çok fazla yesek de kendimiz de, yazdığımızda hatalarımızı daha açık görebiliriz.
Cızlar konusunda ne karar çıkarsa uyarım.
Kendi adıma şunu söyleyim, eğer beynimde bitmişse gözümün önünde dünyayı yeseler ne aklım kalır ne canım ister. Bu ara gevşeklik gösteriyorum sadece
ben de aynıyım. kafamda ayarlıysa en sevdiğim çikolataya bile hayır diyorum. kurabiyeye ve tüm cısslara. ama ayarlarım kaçıksa hepsi gözümde bir lokma diye görünüyor.
diyet yaptığını herkese söyleme canım. ailene bile. millet kendini diyetisyen, doktor zannediyor. bir lokma atsan ağzına diyeti bozdun, yok fazla yedin, onu yedin hani diyetteydin, az yedin böyle diye mi olur falan filan konuşup motivasyonunu bozuyorlar. bir de tabi kilo verince görülünce takip ediyorlar nazar da değiyor.
ben de çok sık olmamakla birlikte çok can çekilen bir yiyeceğin az miktarda arada yenmesinden yanayım. çok sıkı diyet yapıp diyetin sonuna kadar götüren kaç kişinin o kiloları fazlasıyla geri aldığına şahit oldum. insanız çünkü. nefs denen bir şey var. vücudu rahatsız edecek derecede kasmayacaksın.

Dün eşimin yeğenini size bir haber verecem hamileyim dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü yüzüm iğnelendi çok kötü hissettim ama belli etmemeye çalışarak gözün aydın dedim şimdi istemiyordum yanlış zamanda geldi bu bebek demesinmi o an isyan edesim geldi Rabbim isteyene vermiyorsun istemeyene niye veriyorsun dedim içimden Allah affetsin beni böyle düşündüğüm için

Şimdi siz kıskandığımı düşüneceksiniz ama bunun adı kıskançlık değil bebeğimi kaybettiğimden beri biri hamileyim dese kötü oluyorum elimde değil sonradan atlatıyorum yada öteleyip atlattığımı sanıyorum bilmiyorum başım çok ağrıyor durduk yere ağlamak istiyorum her hamilelik haberi sevinçtir yeni bir umuttur buna seviniyorum ama çok istediğim çok uğraştığım halde olmayınca istemeyenlerinde hemen olunca dayanamıyorum Allahım bana dayanma gücü versin

Bu duygularımı sizden başkasına anlatamam bu konuda içimi sizden başkasına dökemen beni anlayacağınızı umuyorum

Bugün yine çok karışığım.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…