Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

nerde satılıyor ben de alayım deneyeyim
Ben üyeyim kampanya zamanı mesaj geliyor topluca alıyorum birkaç ay gidiyor . sitesine girip bakabilirsin.
Normalde pahalı gibi göründese kampanyasını takip ettiğinizde hediyesi çok oldugundan piyasa fiyatlarına geliyor.

saracım duygularına, hissettiklerine saygı duyuyorum. ama bence bu konuda çok kasma kendini. bak birşeyi kafana takıp çok odaklandığında yani olumsuz anlamda çok odaklandığında (istiyorum uğraşıyorum ama olmuyor diye), işte o zaman geçekten olmuyor. etrafında da bu isteklerine ulaşan insanlar olduğunda kırılıyorsun.
kalbin kırgın biliyorum. ama bu duygular senin bu dileğin için negatif enerji oluşturuyor. insanın doğumu, ölümü, evlenmesi, çocuğunun olması kaderdir. kader de ancak amellerinle dualarınla, tabiki de Rabbimiz de izin verirse yönlenir. kader gayrete aşıktır. sen tedavine devam et, duanı eksiltme çoğalt, pozitif düşün Rabbim izin verirse o bebek zaten bugün ya da yarın sana verilecek. ama Rabbim izin vermezse zaten olmayacak.
ama sen duanı et. sen kendi halinde bir insansın ve en hassas olduğun konu bu ben böyle tanıdım seni. bu konu yormasın seni canım. rahat ol. tebrik et yeğenini, moral ver. bak o zaman nasıl enerjin yükselecek.
sen kaç yıllık evlisin canım ve kaç yıldır tedavi görüyorsun?

Bu hissettiklerin çok normal saram

Bunun kıskanmakla ilgisi yok , insan olan hisseder bu duyguları

Sarammm sana tek söylemek istediğim şey şunu kabul etmen . Rabbımın sınavı türlü türlü kimine verir dener kimine vermez dener . Bunun senin için bir dünya sınavı oldugunu bil. Rabbım inşallah sanada nasip eder ama etmeyeceginide düşün . Bunada hazırla kendini .
Benim içinde bunlar yazmak çok zor inan içim şu an cız ediyor ama hayatında gerçekleride var .

Hep diyorumya insan elindekilerin kıymatini bilmeli . Hayatının tek odak noktası olarak bebeği görme ,eşinin hayatıyım sağlıgınında degerini bil
Çokk seviyorum seni

bende şu var belki çoğu kişide de vardır bilmiyorum,ya hep ya hiç mantığı,saçma biliyorum ama bi lokma atsam devamı geliyor yavaş yavaş o yüzden bi lokma ye nefsin körelsin bana göre değil,belki şartlasam kendimi yapabilirim yani bi lokma yer bırakırım ama şartlamıyorum çünkü o sağlıksız ondan yeme diye şartlıyorum,şekerim yüksek yememem lazım,geçmişte büyük kilolar verirken kaçamaklar da yaptım ama ertesi gün aynen devam ederek verebildim bir de su çok önemli,tatlı çekince canım pekala meyveyle atlatabilirim,bence mantığı oturtunca geri kilo alınmaz ama oturtamıyoruz malesef diyet gözüyle bakmamalı sağlıklı yaşayacağım diyebilmeli
tama canım teşekkürler

sara canım arkadaşlara katılıyorum,herkesin imtihanı farklı,ne diyim kelin ilacı olsa misali,dua edeceğiz rabbimize sığınacağız o bizim için en hayırlısını nasip edecektir,oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır ara demişler,umudumuzu yitirmeyip sahip olduklarımıza şükredeceğiz

Ben ek bişi kullanmıyorum çamaşıra . Ön yıkamalı uzun proğram yetiyor.
ersağın hangi ürünlerini beğenerek kullanıyorsun yazar mısın canım?
su gerçekten ödemi çözüyor.
bir ara ya hep ya hiç mantığı bende vardı. aştım onu çok şükür. ama bazı regl dönemlerinde olmuyor o başka tabi. aralarda işyerine pasta geliyor. yemiyorum. ama çok canım isterse ya da bazen yemek durumunda kalıyorsun. o zaman da eğer krem şanti değil de güzel bir kremaysa fıstık, çiko, meyve varsa onları yiyor gerisini atıyorum valla. ama beni tatmin ediyor. kekini de yesem çok olacak yemiyorum, krem şanti varsa yemiyorum, şeker varsa yemiyorum.

aynen belki çocuk olacak ama sağlıksız olacak, belki hayırsız olacak, sorunlu olacak. Allaha güven canım. senin için iyi olacaksa olsun olmayacaksa olmasın. çünkü kimse kendi için yazılan imtihanı bilmiyor. sara_28

Çok haklısın canım unu ben acı bir tecrübeyle yaşadım bebeğimi dokuz günlükken kaybettim acısı hala ama ben artık şöyle dua ediyorum Allahım hayırlıysa ver hayırsızsada hayırlıysa çevir öyle ver sizde benim için dua edecekseniz böyle dua ederseniz sevinirim

Şükür her daim canım hep şükrediyorum isyan etmemeye çalışıyorum ama bende insanım bende kadınım bende anne olmak istiyorum gerçi ben melek annesiyim

Canım benim her yazdığına harfiyen katılıyorum ama Allahım bu iste bu ateşi içime düşürdüğün göre verecek ben biliyorum inanıyorum vakti var saati var
İmtihanım ağırmış hemde çok bunada şükür bende seni seviyorum canım

Ne desem boş şimdi ..

Allah gönlündekini biliyor, inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin..

aeben cim çok güzel ifade etmiş, onun üzerine bir şey demek istemiyorum, hepimizin imtihanı farklı verdiğine de vermediğine de eyvallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…