Ben üyeyim kampanya zamanı mesaj geliyor topluca alıyorum birkaç ay gidiyor . sitesine girip bakabilirsin.nerde satılıyor ben de alayım deneyeyim
Dün eşimin yeğenini size bir haber verecem hamileyim dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü yüzüm iğnelendi çok kötü hissettim ama belli etmemeye çalışarak gözün aydın dedim şimdi istemiyordum yanlış zamanda geldi bu bebek demesinmi o an isyan edesim geldi Rabbim isteyene vermiyorsun istemeyene niye veriyorsun dedim içimden Allah affetsin beni böyle düşündüğüm için
saracım duygularına, hissettiklerine saygı duyuyorum. ama bence bu konuda çok kasma kendini. bak birşeyi kafana takıp çok odaklandığında yani olumsuz anlamda çok odaklandığında (istiyorum uğraşıyorum ama olmuyor diye), işte o zaman geçekten olmuyor. etrafında da bu isteklerine ulaşan insanlar olduğunda kırılıyorsun.Şimdi siz kıskandığımı düşüneceksiniz ama bunun adı kıskançlık değil bebeğimi kaybettiğimden beri biri hamileyim dese kötü oluyorum elimde değil sonradan atlatıyorum yada öteleyip atlattığımı sanıyorum bilmiyorum başım çok ağrıyor durduk yere ağlamak istiyorum her hamilelik haberi sevinçtir yeni bir umuttur buna seviniyorum ama çok istediğim çok uğraştığım halde olmayınca istemeyenlerinde hemen olunca dayanamıyorum Allahım bana dayanma gücü versin
Bu duygularımı sizden başkasına anlatamam bu konuda içimi sizden başkasına dökemen beni anlayacağınızı umuyorum
Bugün yine çok karışığım.........
Gözün aydın olsun saracim, tez zamanda bitsin taşın artık.
Benim mobilyalara 1 ay kaldı
Bu hissettiklerin çok normal saramDün eşimin yeğenini size bir haber verecem hamileyim dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü yüzüm iğnelendi çok kötü hissettim ama belli etmemeye çalışarak gözün aydın dedim şimdi istemiyordum yanlış zamanda geldi bu bebek demesinmi o an isyan edesim geldi Rabbim isteyene vermiyorsun istemeyene niye veriyorsun dedim içimden Allah affetsin beni böyle düşündüğüm için
Şimdi siz kıskandığımı düşüneceksiniz ama bunun adı kıskançlık değil bebeğimi kaybettiğimden beri biri hamileyim dese kötü oluyorum elimde değil sonradan atlatıyorum yada öteleyip atlattığımı sanıyorum bilmiyorum başım çok ağrıyor durduk yere ağlamak istiyorum her hamilelik haberi sevinçtir yeni bir umuttur buna seviniyorum ama çok istediğim çok uğraştığım halde olmayınca istemeyenlerinde hemen olunca dayanamıyorum Allahım bana dayanma gücü versin
Bu duygularımı sizden başkasına anlatamam bu konuda içimi sizden başkasına dökemen beni anlayacağınızı umuyorum
bende şu var belki çoğu kişide de vardır bilmiyorum,ya hep ya hiç mantığı,saçma biliyorum ama bi lokma atsam devamı geliyor yavaş yavaş o yüzden bi lokma ye nefsin körelsin bana göre değil,belki şartlasam kendimi yapabilirim yani bi lokma yer bırakırım ama şartlamıyorum çünkü o sağlıksız ondan yeme diye şartlıyorum,şekerim yüksek yememem lazım,geçmişte büyük kilolar verirken kaçamaklar da yaptım ama ertesi gün aynen devam ederek verebildim bir de su çok önemli,tatlı çekince canım pekala meyveyle atlatabilirim,bence mantığı oturtunca geri kilo alınmaz ama oturtamıyoruz malesef diyet gözüyle bakmamalı sağlıklı yaşayacağım diyebilmelikaçamaklar konusunda ben de herşeyin açıkça yazılması taraftarıyım. pastanın, böreğin, baklavanın, çikolatanın, kolanın vs nin cıss/kaçamak olduğunu herkes biliyor. ama yine de 1 dilim börekle 4 adet baklavanın glisemik indeks değerleri kalori değerleri bir değil. ne yiyorsak tam adıyla miktar adıyla açıkça yazmak gerekli.
ayrıca yemeklerin yemek kaşığı ölçüsüyle miktarları yazılmalı. çorba içiyorsak ne çorbası içtiğimizi yazmalıyız. sabah kahvaltılarında peynir, zeytin yazılıp geçiliyor. kaç kk peynir ve ne peyniri, kaç adet zeytin olduğu yazılmalı. kaşar peyniri ile beyaz peynir, tulum peyniri aynı değil. çok kaçamaklı ya da çok fazla yesek de kendimiz de, yazdığımızda hatalarımızı daha açık görebiliriz.
ben de aynıyım. kafamda ayarlıysa en sevdiğim çikolataya bile hayır diyorum. kurabiyeye ve tüm cısslara. ama ayarlarım kaçıksa hepsi gözümde bir lokma diye görünüyor.
diyet yaptığını herkese söyleme canım. ailene bile. millet kendini diyetisyen, doktor zannediyor. bir lokma atsan ağzına diyeti bozdun, yok fazla yedin, onu yedin hani diyetteydin, az yedin böyle diye mi olur falan filan konuşup motivasyonunu bozuyorlar. bir de tabi kilo verince görülünce takip ediyorlar nazar da değiyor.
ben de çok sık olmamakla birlikte çok can çekilen bir yiyeceğin az miktarda arada yenmesinden yanayım. çok sıkı diyet yapıp diyetin sonuna kadar götüren kaç kişinin o kiloları fazlasıyla geri aldığına şahit oldum. insanız çünkü. nefs denen bir şey var. vücudu rahatsız edecek derecede kasmayacaksın.
tama canım teşekkürlerBen üyeyim kampanya zamanı mesaj geliyor topluca alıyorum birkaç ay gidiyor . sitesine girip bakabilirsin.
Normalde pahalı gibi göründese kampanyasını takip ettiğinizde hediyesi çok oldugundan piyasa fiyatlarına geliyor.
Ben ek bişi kullanmıyorum çamaşıra . Ön yıkamalı uzun proğram yetiyor.
ersağın hangi ürünlerini beğenerek kullanıyorsun yazar mısın canım?Eskiden ari.. kulanırdım beyazlar için en iyisi oydu sonra boykot kararı aldım.
Ve ersagın deterjanıyla yıkıyorum .dererjan ve aktifleştiricşdi var .
Yıkadıkça daha iyi oldu hatta arielden güzel bile beyazlatıyor diyebilirim . Beyazlar bendede takıntıdır yani
Ersagın birkaç
Ürününü sevmedim ama bir çok ürürünü kullanıyorum .
Çamaşur suyunuda 1-2 haftada bir wc ye döküyorum yalan olmasın , oda wc sararmasın diye . Yoksa mikroplara karşı ersağ wc daha güzel.
su gerçekten ödemi çözüyor.Dünkü menümü gördünüz çok çok az yedim ama isteyerek değil öyle gelişti gelin görünkü bu sabah tartıda bir kilo fazla çıktım ellerim şiş ödemdir muhakkak ve kendimde şunu keşfettim 3 litre in altına düşersem su içmede hemen ödem oluyorum buna bir çözüm bulmam gerek
bir ara ya hep ya hiç mantığı bende vardı. aştım onu çok şükür. ama bazı regl dönemlerinde olmuyor o başka tabi. aralarda işyerine pasta geliyor. yemiyorum. ama çok canım isterse ya da bazen yemek durumunda kalıyorsun. o zaman da eğer krem şanti değil de güzel bir kremaysa fıstık, çiko, meyve varsa onları yiyor gerisini atıyorum valla. ama beni tatmin ediyor. kekini de yesem çok olacak yemiyorum, krem şanti varsa yemiyorum, şeker varsa yemiyorum.bende şu var belki çoğu kişide de vardır bilmiyorum,ya hep ya hiç mantığı,saçma biliyorum ama bi lokma atsam devamı geliyor yavaş yavaş o yüzden bi lokma ye nefsin körelsin bana göre değil,belki şartlasam kendimi yapabilirim yani bi lokma yer bırakırım ama şartlamıyorum çünkü o sağlıksız ondan yeme diye şartlıyorum,şekerim yüksek yememem lazım,geçmişte büyük kilolar verirken kaçamaklar da yaptım ama ertesi gün aynen devam ederek verebildim bir de su çok önemli,tatlı çekince canım pekala meyveyle atlatabilirim,bence mantığı oturtunca geri kilo alınmaz ama oturtamıyoruz malesef diyet gözüyle bakmamalı sağlıklı yaşayacağım diyebilmeli
aynen belki çocuk olacak ama sağlıksız olacak, belki hayırsız olacak, sorunlu olacak. Allaha güven canım. senin için iyi olacaksa olsun olmayacaksa olmasın. çünkü kimse kendi için yazılan imtihanı bilmiyor.sara canım arkadaşlara katılıyorum,herkesin imtihanı farklı,ne diyim kelin ilacı olsa misali,dua edeceğiz rabbimize sığınacağız o bizim için en hayırlısını nasip edecektir,oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır ara demişler,umudumuzu yitirmeyip sahip olduklarımıza şükredeceğiz
aynen belki çocuk olacak ama sağlıksız olacak, belki hayırsız olacak, sorunlu olacak. Allaha güven canım. senin için iyi olacaksa olsun olmayacaksa olmasın. çünkü kimse kendi için yazılan imtihanı bilmiyor.sara_28
Günaydın hayırlı pazarlar sevgili takımım
Rabbim gönlümüzdeki hayırlı muratlarini kabul etsin inşallah
sara canım arkadaşlara katılıyorum,herkesin imtihanı farklı,ne diyim kelin ilacı olsa misali,dua edeceğiz rabbimize sığınacağız o bizim için en hayırlısını nasip edecektir,oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır ara demişler,umudumuzu yitirmeyip sahip olduklarımıza şükredeceğiz
Bugünki menüm
Kahvaltı(11.00)
7 zeytin
3 yumurtadan omlet
Azıcık peynir
1 domates
1 dlim kepek ekmeği
Öğle
3 kaşık kakaolu puding
Akşam(17.00)
1 tabak kabak yemeği
Yoğurt
Su 2 lt
Spor şimdilik yok. Yaparsam yazarım.
aeben gezegenfeza sara_28 yasom7272
Bu hissettiklerin çok normal saram
Bunun kıskanmakla ilgisi yok , insan olan hisseder bu duyguları
Sarammm sana tek söylemek istediğim şey şunu kabul etmen . Rabbımın sınavı türlü türlü kimine verir dener kimine vermez dener . Bunun senin için bir dünya sınavı oldugunu bil. Rabbım inşallah sanada nasip eder ama etmeyeceginide düşün. Bunada hazırla kendini .
Benim içinde bunlar yazmak çok zor inan içim şu an cız ediyor ama hayatında gerçekleride var .
Hep diyorumya insan elindekilerin kıymatini bilmeli . Hayatının tek odak noktası olarak bebeği görme ,eşinin hayatıyım sağlıgınında degerini bil
Çokk seviyorum seni
Sonunda kendimi kesmesem iyiKuzumm hoş geldin .
Nasıl geçiyor kesme biçme işi
Ne desem boş şimdiDün eşimin yeğenini size bir haber verecem hamileyim dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü yüzüm iğnelendi çok kötü hissettim ama belli etmemeye çalışarak gözün aydın dedim şimdi istemiyordum yanlış zamanda geldi bu bebek demesinmi o an isyan edesim geldi Rabbim isteyene vermiyorsun istemeyene niye veriyorsun dedim içimden Allah affetsin beni böyle düşündüğüm için
Şimdi siz kıskandığımı düşüneceksiniz ama bunun adı kıskançlık değil bebeğimi kaybettiğimden beri biri hamileyim dese kötü oluyorum elimde değil sonradan atlatıyorum yada öteleyip atlattığımı sanıyorum bilmiyorum başım çok ağrıyor durduk yere ağlamak istiyorum her hamilelik haberi sevinçtir yeni bir umuttur buna seviniyorum ama çok istediğim çok uğraştığım halde olmayınca istemeyenlerinde hemen olunca dayanamıyorum Allahım bana dayanma gücü versin
Hoşgeldin gülşah.Günaydın ben ilk defa zayıflama yarışmasına katılıyorum hiçbirşey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?