- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Canim benim tesekkur ederim ... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Bende abartirim hatta baslarsam sonu gelmeden birakmazdim onceden, ve dedigin gibi affetmezdim ama o abur cuburlarda beni affetmediben sanırım abur cubur işini abartıyorum bır de sevdiğim yemek olunca hiç affetmiyorum
uyutma işi bende diyosun yani yasocan:))Cadibizim takıma nuri alco giremez ben varım Narkoz uzmanı oda kimmiş.
Ay yok Kuz ne alaka hiç öyle bir şey demedim ki bengitsinkilolar01 tatlım sünnet mevzusu mu var ne oldu
Iyiki o dönem kel kalmamışsınYada unuturuz gun boyu yedigimizigecmiste basima gelmisti, moni ablada bayagi bi yolmustu sacimi
Bizde torunlarla çok dinledikBu aralar cok dinledigim bir sarki...
Bu aralar cok dinledigim bir sarki...
Ne yedin
Bende kinoa yemedim hic merak ettim tadiniEvet almanyadayim, dm de kinoa zannedip elime aldım, başka bişey olduğunu farkedince bıraktım. Öğrendigim iyi oldu
Bende kinoa yemedim hic merak ettim tadini
Kizlar ben öglen yemek yapmadim Havuc rendesini kavurmustum dun yogurtla karistirip öyle yedim . ..
Bide Canan karatay kitabini sipatis verdim geldiginde eger yasak degilse sayfa sayfa fotografini ceker atarim hepberaber bilgilenmis olalim diye ama yasakmi degilmi bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim kizlar
Eve yürüyerek gitşu napoliten çikolatalar varya onların biter olup % 60 kakaolu olanlarından iki tane yidim paketin hepsini değil içinden iki tane çikolata yidim
Hicbir fikrim yok, zaten kitabı okudumBende kinoa yemedim hic merak ettim tadini
Kizlar ben öglen yemek yapmadim Havuc rendesini kavurmustum dun yogurtla karistirip öyle yedim . ..
Bide Canan karatay kitabini sipatis verdim geldiginde eger yasak degilse sayfa sayfa fotografini ceker atarim hepberaber bilgilenmis olalim diye ama yasakmi degilmi bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim kizlar
E daha ne istiyon, balığı rahat bıraköğlen köfte yedim benama çalışıyorum bu yüzden öğlen yemekleri hep bu sekılde bazen yemekhanede bazen dısarda ama sadece köfte, salata ve ayran patates falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?