Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet almanyadayim, dm de kinoa zannedip elime aldım, başka bişey olduğunu farkedince bıraktım. Öğrendigim iyi oldu
Bende kinoa yemedim hic merak ettim tadini

Kizlar ben öglen yemek yapmadim Havuc rendesini kavurmustum dun yogurtla karistirip öyle yedim . ..
Bide Canan karatay kitabini sipatis verdim geldiginde eger yasak degilse sayfa sayfa fotografini ceker atarim hepberaber bilgilenmis olalim diye ama yasakmi degilmi bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim kizlar

kinoayı ben ve yasom7272 çok kullanıyoruz bu topikte canım tadını ben seviyorum bağırsakları çalıştırıyor çok hafif ve faydalı bir besin her nekadar bulgura benzerlik göstersede ıspanak gibi sebze sayılıyormuş kendileri tavsiye ederim canım

kitabın resmini çekip yayınlaman sanırım yasak ama en iyisini kaptanımız bilir ona sor canım yanlış bişey yapma

şu napoliten çikolatalar varya onların biter olup % 60 kakaolu olanlarından iki tane yidim paketin hepsini değil içinden iki tane çikolata yidim

Eve yürüyerek git
Şaka biyana kaç gündür sporun yok. Uzun süre yoğun şekilde spor yapıp bir anda hepsini birden bırakıp kaçamağı artırdın. Bugün biraz spor yap , akşamı da hafif geçir

Hicbir fikrim yok, zaten kitabı okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…