Eve yürüyerek git
Şaka biyana kaç gündür sporun yok. Uzun süre yoğun şekilde spor yapıp bir anda hepsini birden bırakıp kaçamağı artırdın. Bugün biraz spor yap , akşamı da hafif geçir
öğlen köfte yedim benama çalışıyorum bu yüzden öğlen yemekleri hep bu sekılde bazen yemekhanede bazen dısarda ama sadece köfte, salata ve ayran patates falan yok
Ozaman geri cekiyim kendimi banlanmiyim istem disi..kinoayı ben veyasom7272 çok kullanıyoruz bu topikte canım tadını ben seviyorum bağırsakları çalıştırıyor çok hafif ve faydalı bir besin her nekadar bulgura benzerlik göstersede ıspanak gibi sebze sayılıyormuş kendileri tavsiye ederim canım
kitabın resmini çekip yayınlaman sanırım yasak ama en iyisini kaptanımız bilir ona sor canım yanlış bişey yapma
Çok iradelisin zaten, nasıl istersen öyle olsunçok haklısın canım sporu bırakma sebebim hastalıktan hiç takatim yok inanki kaçamağı artırdığımın farkındayım ama çok stresli günler geçiriyorum Allahım feraha çıkarsın beni ve sıkıntıda olan tüm kullarını
eve yürüyerek gidiyorum ama mesafe çok değil o yüzden onu hiç yazmıyorum söz yarından itibaren sporada başlayacam zaten ev taşıma düzeltme derken sporun alasını yapacam önümüzdeki hafta
akşam sadece bir kepçe mercimek çorbası bir kase pulbiberli yoğurt yiyecem canım kendime cezam bu
bu hafta yediğim kaçamaklarda benim nazar boncuğum olsun ne dersin
ahahhahah hayır fazla mı kaçtı acaba diyeE daha ne istiyon, balığı rahat bırak
Yok gayet güzelahahhahah hayır fazla mı kaçtı acaba diye
Kilom 97Hu hu hani kilo bildirimleri
Fantastigim sabah kahvaltı yapamamışsın çantanda süt küçük bir elma yada cevi z badem bulundur yapamadığım gün böyle gecistirebilirsin canim .diğer öğünlerin iyi ama miktar az ve hiç ekmek yok benden söylemesi 1 er dilim koy ki sonra saldiriya gecersin canim.Menüm
Kahvaltı yapamadım servis yoğundu
Öğle
4 tane izmir köfte
Marul salatası
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
1 kepçe taze fasulye
Marul salatası
Su 1,5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
aeben sara_28 yasom7272 gezegenfeza
Valla banyo buz gibiydi, nasıl soyunup tartılıyım , artı 500 olsunHu hu hani kilo bildirimleri
Menüm
Kahvaltı yapamadım servis yoğundu
Öğle
4 tane izmir köfte
Marul salatası
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
1 kepçe taze fasulye
Marul salatası
Su 1,5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
aeben sara_28 yasom7272 gezegenfeza
Bu sabah kilom : 68,3 dü
Sabah kahvalti : yulaf li badem sütü ve meyva Amaranth
Öglen : havuc kavurma , yogurt
16:30 da aksam yemegi yedim ton balikli barbunya salatasi yaptim .
Bide 2 fincan chai latte ictim tatli ihtiyacimi karsiladi
Slm hayirli aksamlar arkadaslar umarim herkes iyidir?
Abur cubur bende severim, yemekten vazgeçip onlardan yediğim çok olmuştur. Bu günden itibaren bi süre onlara veda etmeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?