Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eve yürüyerek git
Şaka biyana kaç gündür sporun yok. Uzun süre yoğun şekilde spor yapıp bir anda hepsini birden bırakıp kaçamağı artırdın. Bugün biraz spor yap , akşamı da hafif geçir

çok haklısın canım sporu bırakma sebebim hastalıktan hiç takatim yok inanki kaçamağı artırdığımın farkındayım ama çok stresli günler geçiriyorum Allahım feraha çıkarsın beni ve sıkıntıda olan tüm kullarını

eve yürüyerek gidiyorum ama mesafe çok değil o yüzden onu hiç yazmıyorum söz yarından itibaren sporada başlayacam zaten ev taşıma düzeltme derken sporun alasını yapacam önümüzdeki hafta

akşam sadece bir kepçe mercimek çorbası bir kase pulbiberli yoğurt yiyecem canım kendime cezam bu

bu hafta yediğim kaçamaklarda benim nazar boncuğum olsun ne dersin

Ozaman geri cekiyim kendimi banlanmiyim istem disi..
Bende alip denicem hemen , ince bulgur gibi yapiliyor sanirim ..

Hep ayno seyleri yemekten biktim , dogumdan beri mutfaga giremiyorum pratik tarifler yapiyorum

Çok iradelisin zaten, nasıl istersen öyle olsun

Fantastigim sabah kahvaltı yapamamışsın çantanda süt küçük bir elma yada cevi z badem bulundur yapamadığım gün böyle gecistirebilirsin canim .diğer öğünlerin iyi ama miktar az ve hiç ekmek yok benden söylemesi 1 er dilim koy ki sonra saldiriya gecersin canim.

Benim bu ara kabızlık sorunum var buyüzfen sabah 1 bardak hoşaf suyu ve küçük avuç kadar bi poaca vardı ev yapımı onu yedim öğlen köfte salata ara öğün 3 hurma aksamada balık yiycem inşallah suan pişiyor malesef aksam yemekleri biraz geç oluyor çay yanına abur cubur olmazsa aslında iyi gibi ama bilemedm yinede

Menün çok güzel kahvaltıda yapmış olsan süper olurdu kahvaltını akşamdan hazırlayıp yanına alsan daha rahat edersin ve suyuda en az 2 litre içmelisin canım

Canım menün güzel ama havuçlu yoğurt sanıldığı kadar masum değil içindeki şeker oranını düşünerek yemelisin hatta diyeyim başlarında yememelisin ve su ne kadar içtin spor yaptınmı onlarında yazarsan diyetin hakkında daha sağlıklı yorum yaparız canım

Menümü yazayım
Sabah
Bir ceviz suyu ve ceviz

İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir dilim çeçil peyniri
Üç tane zeytin
Bir fincan şekersiz çay

Öğle
Bir tabak hindili taze fasulye yemeği
Salata
Üç dilim bal kabağı

Ara
İki tane napoliten bitter çikolata
Dört tane çiğ badem

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Salata

Su 3 litre spor yok

aeben gezegenfeza yasom7272 Antepia27

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…