Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

herkesin derdi kendine büyük canım Allah herkese Şafi isminin hürmetine şifa versin

Menü vermişin buldum

Sabahın iyi , öğlen dolman fazla olmuş bulgurda olsa , salata yesen iyiydi 3-4 dolmanın yanında .

Akşamında pilav olmamalıydı
Her öğüne karbon eklersen kilon gitmez fulyam .
Lütfen artık karatayımsı fulya menülerine dön 7 leri tekrar görelim

Sadece düşeceğim not baklagille ekmek yemeyin zaten karbon . Öğlenine ekmek değil salata yakışırdı afiyet olsun

Tansiyonum sekerim iyiydi benim nazar oldumu öyle oluyom biliyom kendimi yildizim dusuk derler ya bilmem inanirmisiniz .
Bildim .
Fakat biliyonmu yasenimin hep benim yıldızım düşük diyenlere nazar daha çok etki yapıyor çünki kabullenıyor ve etkiyi üstünüze çekiyorsunuz
Sende kötü dizeydin dolmaları illa maharetli olacan

Gülşah sende hoş gelfin aramıza

:)) dakikaysa dakika!

Evet, ekmek biraz fazla olmuş ama işyerinde yemek yok mu? Nedn evden götürüyosun?
Yemek var kocumda hem parali ( pahali degil) hollanda yemekleri, ette oldugu icin evden goturuyorum hani belki sebzelere siner kokusu damlasi diye yemiyorum. Sadece balik olursa menude alirim.

Onun çözümünü Zre_ bulmuş :)) akıllı kadın vesselam :)

Diviş siz sivaslı mısınız?severim sivaslıları cok cana yakın, muhabbetli olurlar

Menünün geneline bakarsak başka bişi yememişsiz zeho eksik hatta menün sebze ve pro eksik.
cok dogru farkindayim

haklı olabilirsin aebenim ama ne yapmak gerek böyle durumlarda

sana şöyle bişey anlatayım oltu taşı nazara karşı etkilidir derler bilirmisin bilmem

bir gün düğüne gidiyorduk kaynanamlarla bende oltu taşından olan takılarımı takmıştım arabaya bindik biraz gittik gitmedikki kolyem en olmadık yerinden kopup kucağıma düştü

birgünde lif örüyordum eşimin yeğeni yenge ne güzel yapıyorsun dedi elimdeki demir tığ hiç anlam veremediğim şekilde kazağımın koluna batıp ortadan ikiye bölündü herkes şaşırdı kızda diyor yenge nazar oldu heralde

ne zaman onu görsem negatif elektriği beni rahatsız ediyor bir insanın bakışları bu kadar kötü olabilirmi bilmiyorum

Ya bacim öğün ne oldu bilmiyom eve gelirken basim ağrımaya başladı ona yormadım ilk bikac saat sonra ağrı şiddetlenince öyle dusundum. Nebileyim dün okurken nerdeyse bayılacaktım sonra düzeldim sukur.

:)) dakikaysa dakika!

Evet, ekmek biraz fazla olmuş ama işyerinde yemek yok mu? Nedn evden götürüyosun?
Bir konuya daha parmak basmış bulunuyorsun obezim, burda bütün işyerlerinde yemekler evden gider. Firmalar yemek vermez, ya gidip kantinden alırsın ( oda pahalı olur), yada evden götürürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…