Apandisit aldılar zor ayılıyor narkozdan , kaynım ama babam yaşında zaten benide kendi kızları geliini gibi görür kayınlarım ... üzüldüm biraz haline eltimin hastaneye gelmeyişine. Neyse konu karışık rabbım hayırlar versin herkesin derdi ayrı ayrı işte.
Menü vermişin buldumsabah 08.50
1,5 kk keçi peyniri
7 zeytin
kurutulmuş ve taze domates (az zeytinyağ), salatalık biber, 2 lokma avakado
1 tk şekersiz vişne reçeli
1 dilim cevizli siyez ekmeği
1,5 ceviz
öğlen 13.10
8 küçük etli lahana sarması (bulgurlu)
3 yk ev yoğurdu
biber
akşam 19.20
avuç içi kadar tavuk
3 yk pilav
turp otu salatası
2 tk şekersiz vişne reçeli
1 kupa kabuk tarçın çayı
yatana kadar 2,5 lt su
60 dk tempolu yürüyüşaeben gezegenfeza
Amin saram ...herkesin derdi kendine büyük canım Allah herkese Şafi isminin hürmetine şifa versin
İkimizinde kazamız mübarek olsunBenimde günüm var
Sadece düşeceğim not baklagille ekmek yemeyin zaten karbon . Öğlenine ekmek değil salata yakışırdı afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 09.30
Peynir, zeytin, dimates, salatalık, omlet, bir dilim ekmek
Ara: bir mandalina
Öğle:yedi kaşık nohut, turp, ekmek
Ara: türk kahvesi, bir parça bitter
Akşam: bir dilim kızarmış tavuk,salata,ekmek
Su:2 litre
Spor: 3 mil leslie
Bildim .Tansiyonum sekerim iyiydi benim nazar oldumu öyle oluyom biliyom kendimi yildizim dusuk derler ya bilmem inanirmisiniz .
Perşembe diyetisyen var efser ye yiyebilirsenİkimizinde kazamız mübarek olsun
Gülşah sende hoş gelfin aramızaBen bu hafta için mescit aldım içinde yulaf olunca iyi olur dedim bu hafta son yerim sonra bırakırım ya akşam yemeğimi bizim kadın yapıyor dünde Bugun de dolma var ama ben az yiyorum bugün daha dikkat ederim tesekkurler
Tansiyonum sekerim iyiydi benim nazar oldumu öyle oluyom biliyom kendimi yildizim dusuk derler ya bilmem inanirmisiniz .
Tesekkur ederimGülşah sende hoş gelfin aramıza
Yemek var kocumda hem parali ( pahali degil) hollanda yemekleri, ette oldugu icin evden goturuyorum hani belki sebzelere siner kokusu damlasi diye yemiyorum. Sadece balik olursa menude alirim.:)) dakikaysa dakika!
Evet, ekmek biraz fazla olmuş amaişyerinde yemek yok mu? Nedn evden götürüyosun?
Onun çözümünüZre_ bulmuş :)) akıllı kadın vesselam :)
Diviş siz sivaslı mısınız?severim sivaslıları cok cana yakın, muhabbetli olurlar
cok dogru farkindayimMenünün geneline bakarsak başka bişi yememişsiz zeho eksik hatta menün sebze ve pro eksik.
Bildim .
Fakat biliyonmu yasenimin hep benim yıldızım düşük diyenlere nazar daha çok etki yapıyor çünki kabullenıyor ve etkiyi üstünüze çekiyorsunuz
Sende kötü dizeydin dolmaları illa maharetli olacan
Ya bacim öğün ne oldu bilmiyom eve gelirken basim ağrımaya başladı ona yormadım ilk bikac saat sonra ağrı şiddetlenince öyle dusundum. Nebileyim dün okurken nerdeyse bayılacaktım sonra düzeldim sukur.Bildim .
Fakat biliyonmu yasenimin hep benim yıldızım düşük diyenlere nazar daha çok etki yapıyor çünki kabullenıyor ve etkiyi üstünüze çekiyorsunuz
Sende kötü dizeydin dolmaları illa maharetli olacan
Burdan bogazi agriyan burnu tutulmus gozleri yanan oksuren ühü, zehodan herkeze Selaaam olsunnn ühüü
Bir konuya daha parmak basmış bulunuyorsun obezim, burda bütün işyerlerinde yemekler evden gider. Firmalar yemek vermez, ya gidip kantinden alırsın ( oda pahalı olur), yada evden götürürsün:)) dakikaysa dakika!
Evet, ekmek biraz fazla olmuş amaişyerinde yemek yok mu? Nedn evden götürüyosun?
EvetOnun çözümünüZre_ bulmuş :)) akıllı kadın vesselam :)
Diviş siz sivaslı mısınız?severim sivaslıları cok cana yakın, muhabbetli olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?