Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bir konuya daha parmak basmış bulunuyorsun obezim, burda bütün işyerlerinde yemekler evden gider. Firmalar yemek vermez, ya gidip kantinden alırsın ( oda pahalı olur), yada evden götürürsün
Evet kantinden aliyorum, benim is yerinde pahali degil ama hergun alacak olursam maasin 4te birini geri oraya yatirmis olurum heral

Ayy canım büyük geçmis olsun
Rabbim esirgesin İnşallah

kuzum ben izinli olmak istediğini sanmıştım yoğunluğundan.
paylaşım yapabilirim ve kilo da veririm dersen sevgili püsküüte durumu iletirim uygun görürse iznini kaldırırız.
Kaldırabilirseniz güzel olur monicim tesekkur ederim :) olmasa da sıkıntı degil bu ara azim gelmişken ben birakmayayim

Hem spor hem kilo da ama.Yüzdeye göre.Sadece sporda değil tmm mı
Tam anlamadım yazdığını şeker :) ben dün çocuklardan spor yapamadım kaldı artık bu güne nasip olursa menü bile yazamadım
Dünkü menü
Sabah 1 tb ekmeği omlet , TK(yağ-bal) peynir kk domates yarım
Ara mandalina
Öğlen 4 kaşık pilav bir tabak salata
Ara ikisi bir arada kahve
Akşam bir tabak kabak kavurması ve bir kase yoğurt
Su 2 lt filan gezegenfeza

Şükür cana gelmemiş

Hiçbiri mi yemiyo dısarda??aa o da kötüymüs yahu, insan her gün ne hazırlayacağını bilemez
Dışarda ne yiyecekler? Yemeklerin nasıl piştigini bilmiyoruz, en basiti tavuk bile olsa belki malûm hayvanla aynı yağda kızarıyor, aynı tencerede pişiyor. En iyisi ekmek üstü peynir, bende zaten evde peynir, nutella koyuyorum, daha niye ordan alsınlar

Amannn dikkat etdin. Benim kuzucuk pazar demedi kesip biçmeye ta okula gitti bu saatde . Sizdede okulda gecelemeler başladımı ?
Ben hiç gece saatlerine kalmadım.Okul için geçerli tabii.Yoksa vizeler çizimler projeler için sabahladığım çok.Şu an annemlerin yanındayım.Bir aksilik olmazsa pazar günü dönüyorum

Onun çözümünü Zre_ bulmuş :)) akıllı kadın vesselam :)

Diviş siz sivaslı mısınız?severim sivaslıları cok cana yakın, muhabbetli olurlar
Evet canım sivasliyiz
Günlük düzenli yurumuyorum evden dışarı çıkmak istemiyorum
Kadın oturması olursa oralara yürüyerek giderim diye düşündüm oda yok bu aralar
Fransızmıydı bi kraliçe demişta ekmek yoksa pasta yesinler diye seninki ona dönmüş mehtap

Spor mevzuda anlaşılmıştır diye ümitediyırum
Anlaşıldı
Az önce 1 saatlik yürüyüşten geldim 4712 adım olmuş
Kuru fasulye karbonmu oluyor
Bide dün evi dip köşe temizledim
Yoruldum mu ..hayır .. o kadar alışmışım ki tempolu hayata ben hiç yorulmuyom
ayy bir de çok maharetli olduklarını yazmayı unutmuşüm gezegenim.valla on numara hamur işleri oluyo :) yeni onlarla dünür olduk, bayıldım bayıldım :)
Evet canım rahmetli annemin yaptığı hamur işleri gerçekten mükemmeldi
Bizde anneme cekmisiz hamur işi çok seviyoruz

Sevmeyen var mı?

Yaa bende farkettim leslie yaparken artık daha az terliyorum, önceden ter akardı yüzümden sırtımdan..ne yapıcaz nasıl terliycez??

Sevmeyen var mı?

Yaa bende farkettim leslie yaparken artık daha az terliyorum, önceden ter akardı yüzümden sırtımdan..ne yapıcaz nasıl terliycez??
Kalın giyin bol su iç
Yamuna korse diye bişey var hiç duydunmu
Önceden sadece taytı vardı istek üzerine üst beden de üretmişler
Gün içinde giyiliyormus kullananlar memnun
Bizimkini ikna ettim aldiracam ama sıra gelmiyor bir türlü her ay bişey çıkıyor bu ayda kalsın diye diye 3 ay geçirdim :/

Haberim varmiki
Kız orda sara var, aylın var, efser var bidaha onları düşün sonra yarışa davet et

onuda bende düşünüyorum ama balenli oluşu düşündürüyor beni rahat edemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…