Hiçbiri mi yemiyo dısarda??aa o da kötüymüs yahu, insan her gün ne hazırlayacağını bilemezÇokda farklı deyil
Düşünsene 3 erkek ise gidiyor, hepsine çanta hazırlıyorum
Yok zaten istahimda yok kocum yaKuzum geçmiş olsun.sakın hastayım deyip kendini şımartmaya kalkma, cıslara elin gitmesin.bak vereceğimiz çok kilomuz var daha
Sagol ablaÇok geçmiş olsun kuzum
Evet kantinden aliyorum, benim is yerinde pahali degil ama hergun alacak olursam maasin 4te birini geri oraya yatirmis olurum heralBir konuya daha parmak basmış bulunuyorsun obezim, burda bütün işyerlerinde yemekler evden gider. Firmalar yemek vermez, ya gidip kantinden alırsın ( oda pahalı olur), yada evden götürürsün
Aynısı bizim başımıza geldi maalesef
Yeni araba almıştık, sıfır daha.esim bayii den aldı eve geldi, çoluk çocuk bindik, bizi anneme bırakacaktı, oradan devam edecekti eşim.kapıda lanet biri gördü, o negatif bakışı iliklerime kadar hissettim ama anlatamam nasıl bir enerji yayıyo kadın.sonra bizi bıraktıktan sonra kaza yaptı ki eşim profesyonel şofördür egitim verecek kadar ve orada o kazayı yapmasının imkanı yoktu.hava yastığı dahi açıldı ve o bile kafasını ön cama vurmasını engellememisti.araba hurdaya gitti.verilmiş sadakamız varmış dedik hamdolsun buna da..
Kaldırabilirseniz güzel olur monicim tesekkur ederim :) olmasa da sıkıntı degil bu ara azim gelmişken ben birakmayayimkuzum ben izinli olmak istediğini sanmıştım yoğunluğundan.
paylaşım yapabilirim ve kilo da veririm dersen sevgili püsküüte durumu iletirim uygun görürse iznini kaldırırız.
Tam anlamadım yazdığını şeker :) ben dün çocuklardan spor yapamadım kaldı artık bu güne nasip olursa menü bile yazamadımHem spor hem kilo da ama.Yüzdeye göre.Sadece sporda değil tmm mı
Eveeeet bakalım dünkü menünü görebilecek miyim geçmişte filan :)Tabii ki de varım.Hırslı rakipleri severim.Seni zaten seviyorum
İstediğim gibi bir rakip buldum
Şükür cana gelmemişAynısı bizim başımıza geldi maalesef
Yeni araba almıştık, sıfır daha.esim bayii den aldı eve geldi, çoluk çocuk bindik, bizi anneme bırakacaktı, oradan devam edecekti eşim.kapıda lanet biri gördü, o negatif bakışı iliklerime kadar hissettim ama anlatamam nasıl bir enerji yayıyo kadın.sonra bizi bıraktıktan sonra kaza yaptı ki eşim profesyonel şofördür egitim verecek kadar ve orada o kazayı yapmasının imkanı yoktu.hava yastığı dahi açıldı ve o bile kafasını ön cama vurmasını engellememisti.araba hurdaya gitti.verilmiş sadakamız varmış dedik hamdolsun buna da..
Dışarda ne yiyecekler? Yemeklerin nasıl piştigini bilmiyoruz, en basiti tavuk bile olsa belki malûm hayvanla aynı yağda kızarıyor, aynı tencerede pişiyor. En iyisi ekmek üstü peynir, bende zaten evde peynir, nutella koyuyorum, daha niye ordan alsınlarHiçbiri mi yemiyo dısarda??aa o da kötüymüs yahu, insan her gün ne hazırlayacağını bilemez
Oh ohh fevkaladenin fevki :))Yok zaten istahimda yok kocum ya
sağolasın canım..Ayy canım büyük geçmis olsun
Rabbim esirgesin İnşallah
aynen öyle gezegenimŞükür cana gelmemiş
Ben hiç gece saatlerine kalmadım.Okul için geçerli tabii.Yoksa vizeler çizimler projeler için sabahladığım çok.Şu an annemlerin yanındayım.Bir aksilik olmazsa pazar günü dönüyorumAmannn dikkat etdin. Benim kuzucuk pazar demedi kesip biçmeye ta okula gitti bu saatde . Sizdede okulda gecelemeler başladımı?
Evet canım sivasliyizOnun çözümünüZre_ bulmuş :)) akıllı kadın vesselam :)
Diviş siz sivaslı mısınız?severim sivaslıları cok cana yakın, muhabbetli olurlar
Günlük düzenli yurumuyorum evden dışarı çıkmak istemiyorumMehtap yürüyüşe dk tutun dedik niye sayılmasınki sporun anası yürümek zaten
80 dk yürüyüş yazacan işte adım saymaya ne hacet
Gün boyu yürüyüş değilde hareketli insanlar oluyor adım sayısı 7-8 bin olabiliyor ona dedik onlar rutin oluyor 10.000 geçmeyince spor sayılmasın diye.
AnlaşıldıFransızmıydı bi kraliçe demişta ekmek yoksa pasta yesinler diye seninki ona dönmüş mehtap
Spor mevzuda anlaşılmıştır diye ümitediyırum
Kuru fasulye karbonmu oluyorBöreği geçtim gün boyu yakıp telafi ederdin ama akşam tekrar karbon yüklemişsin mehtap bence o sabahki börekten daha kilo vermeye engel üst üstte geldiği için.
Aplana de sanada getirsin o bardaklardanda su iç
Evet canım rahmetli annemin yaptığı hamur işleri gerçekten mükemmeldiayy bir de çok maharetli olduklarını yazmayı unutmuşüm gezegenim.valla on numara hamur işleri oluyo :) yeni onlarla dünür olduk, bayıldım bayıldım :)
Sevmeyen var mı?Evet canım sivasliyiz
Günlük düzenli yurumuyorum evden dışarı çıkmak istemiyorum
Kadın oturması olursa oralara yürüyerek giderim diye düşündüm oda yok bu aralar
Anlaşıldı
Az önce 1 saatlik yürüyüşten geldim 4712 adım olmuş
Kuru fasulye karbonmu oluyor
Bide dün evi dip köşe temizledim
Yoruldum mu ..hayır .. o kadar alışmışım ki tempolu hayata ben hiç yorulmuyom
Evet canım rahmetli annemin yaptığı hamur işleri gerçekten mükemmeldi
Bizde anneme cekmisiz hamur işi çok seviyoruz
Kalın giyin bol su içSevmeyen var mı?
Yaa bende farkettim leslie yaparken artık daha az terliyorum, önceden ter akardı yüzümden sırtımdan..ne yapıcaz nasıl terliycez??
Haberim varmiki
Kız orda sara var, aylın var, efser var bidaha onları düşün sonra yarışa davet et
Kalın giyin bol su iç
Yamuna korse diye bişey var hiç duydunmu
Önceden sadece taytı vardı istek üzerine üst beden de üretmişler
Gün içinde giyiliyormus kullananlar memnun
Bizimkini ikna ettim aldiracam ama sıra gelmiyor bir türlü her ay bişey çıkıyor bu ayda kalsın diye diye 3 ay geçirdim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?