- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Can-ı gönülden amin
Aynı dert bendede var, yıldız alcam kendime tak dedi canımaTansiyonum sekerim iyiydi benim nazar oldumu öyle oluyom biliyom kendimi yildizim dusuk derler ya bilmem inanirmisiniz .
Yok beğenmedim, ayaklı olan ince, sıcak suya uygun deyil. Öteki iki kat, tam sıcak su için lakin, içmesi rahat deyil. Aramaya devamBulmuşun yine ayı kadar bardaklarıafiyet olsun.
Bu konudaki yaşadıklarımı anlatsam saramhaklı olabilirsin aebenim ama ne yapmak gerek böyle durumlarda
sana şöyle bişey anlatayım oltu taşı nazara karşı etkilidir derler bilirmisin bilmem
bir gün düğüne gidiyorduk kaynanamlarla bende oltu taşından olan takılarımı takmıştım arabaya bindik biraz gittik gitmedikki kolyem en olmadık yerinden kopup kucağıma düştü
birgünde lif örüyordum eşimin yeğeni yenge ne güzel yapıyorsun dedi elimdeki demir tığ hiç anlam veremediğim şekilde kazağımın koluna batıp ortadan ikiye bölündü herkes şaşırdı kızda diyor yenge nazar oldu heralde
ne zaman onu görsem negatif elektriği beni rahatsız ediyor bir insanın bakışları bu kadar kötü olabilirmi bilmiyorum
Kaynanam yıldızı erkek derdiTansiyonum sekerim iyiydi benim nazar oldumu öyle oluyom biliyom kendimi yildizim dusuk derler ya bilmem inanirmisiniz .
Bildim .
Fakat biliyonmu yasenimin hep benim yıldızım düşük diyenlere nazar daha çok etki yapıyor çünki kabullenıyor ve etkiyi üstünüze çekiyorsunuz
Sende kötü dizeydin dolmaları illa maharetli olacan
Çok geçmiş olsun kuzumBurdan bogazi agriyan burnu tutulmus gozleri yanan oksuren ühü, zehodan herkeze Selaaam olsunnn ühüü
ne bardakmış arkadaşYok beğenmedim, ayaklı olan ince, sıcak suya uygun deyil. Öteki iki kat, tam sıcak su için lakin, içmesi rahat deyil. Aramaya devam
Arkadaşlar sürgünde yaşıyorlardaBir konuya daha parmak basmış bulunuyorsun obezim, burda bütün işyerlerinde yemekler evden gider. Firmalar yemek vermez, ya gidip kantinden alırsın ( oda pahalı olur), yada evden götürürsün
Evet, çok inanıyorum. Tanıdığın biri sürekli ben kadersizim, kötü kaderim, vay kadersiz başım, ne zaman şansım olduki diye diye yüzü hiç gülmedi. Her zaman hayatındaki olumlu yönleri söyledim, gösterdim. Kendini o kadar inandırmışki ne desen kabul etmiyor, hep ezik, bugünüme şükür deyip doğrulamıyor.Bildim .
Fakat biliyonmu yasenimin hep benim yıldızım düşük diyenlere nazar daha çok etki yapıyor çünki kabullenıyor ve etkiyi üstünüze çekiyorsunuz
Sende kötü dizeydin dolmaları illa maharetli olacan
Bu konudaki yaşadıklarımı anlatsam saram
İleri derecede olanları anlatamıyorum burda ama en basitini anlatayım ...
Seneler oldu giyindim kuşandım eşimle çıkıyorum malum komşum dediki "giyinmiş kuşanmış eşinle ne sık gezmelere gidiyorsun" arabaya bindik kontak kilitlendi.ne yaptıysak olmadı eve geri döndük.
Dediğim gibi bu basiti geçtiğimiz zamanlarda çok fenasını yaşadım burda anlatılacak gibi değil.
Ama sonunda rabbım koruyor sonuçta ondan habersiz yaprak kımıldamaz. Bazanda çok şer dediğimiz şeyler hayırlara sebep olabiliyor . Biz insanoğlu bunu geç farkede biliyoruz .
O yüzden fekak ve nas süreleri indirilmiş , her sabah okuyun , rabbım koruyacaktır görünen ve görünmeyen şerden . .
Haberim varmikiPerşembe diyetisyen var efser ye yiyebilirsen
Hem altın kızlar olarak siz listelilerle yarıştayız ama benden başka kimsenin habarı yok sanırım
Vay canım, sen hastamı oldunBurdan bogazi agriyan burnu tutulmus gozleri yanan oksuren ühü, zehodan herkeze Selaaam olsunnn ühüü
geçmis olsun yasom.biraz dinlen, bugün spor yapma..günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar......
dün biraz rahatsızdım menümü yazamadan erkenden uyumuşum
sabah
1/2 elma armut ve muz 2 kaşık yulaf ve bir bardak kefir 1 ceviz
öğlen
3 kaşık şehriye çorbası içim ısınsın diye 5 6 kaşık nohut ve cacık
ikindi
sütlü lahve
akşam
sebzeli hamsi ve salata
spor yok 2lt su
sebzeli hamsinin içinde pazı maydonoz pırasa 1 yumurta 1 kaşık mısır un 1 kaşık yulaf unu domates biber kırmızıve yeşil yani bir nevi mücver gibi
sara_28 aeben @ gezegenfeza
ben geliyorum da sen olmuyorsun aybencim
vakitsizlikten yapamadım salataSadece düşeceğim not baklagille ekmek yemeyin zaten karbon . Öğlenine ekmek değil salata yakışırdı afiyet olsun
ben de bazı insanların negatif enerjisini hissederim.bakışından anlaşılacak kadar bariz oluyo bazen..haklı olabilirsin aebenim ama ne yapmak gerek böyle durumlarda
sana şöyle bişey anlatayım oltu taşı nazara karşı etkilidir derler bilirmisin bilmem
bir gün düğüne gidiyorduk kaynanamlarla bende oltu taşından olan takılarımı takmıştım arabaya bindik biraz gittik gitmedikki kolyem en olmadık yerinden kopup kucağıma düştü
birgünde lif örüyordum eşimin yeğeni yenge ne güzel yapıyorsun dedi elimdeki demir tığ hiç anlam veremediğim şekilde kazağımın koluna batıp ortadan ikiye bölündü herkes şaşırdı kızda diyor yenge nazar oldu heralde
ne zaman onu görsem negatif elektriği beni rahatsız ediyor bir insanın bakışları bu kadar kötü olabilirmi bilmiyorum
ayy bir de çok maharetli olduklarını yazmayı unutmuşüm gezegenim.valla on numara hamur işleri oluyo :) yeni onlarla dünür olduk, bayıldım bayıldım :)
Çokda farklı deyilArkadaşlar sürgünde yaşıyorlarda
Allah hayırlı uğurlu etsingeçmis olsun yasom.biraz dinlen, bugün spor yapma..
ben geliyorum da sen olmuyorsun aybencim
vakitsizlikten yapamadım salata
ben de bazı insanların negatif enerjisini hissederim.bakışından anlaşılacak kadar bariz oluyo bazen..
ayy bir de çok maharetli olduklarını yazmayı unutmuşüm gezegenim.valla on numara hamur işleri oluyo :) yeni onlarla dünür olduk, bayıldım bayıldım :)
Sagolgeçmiş olsun canım
IvittVay canım, sen hastamı oldun
Geçmiş olsun
Aynısı bizim başımıza geldi maalesefBu konudaki yaşadıklarımı anlatsam saram
İleri derecede olanları anlatamıyorum burda ama en basitini anlatayım ...
Seneler oldu giyindim kuşandım eşimle çıkıyorum malum komşum dediki "giyinmiş kuşanmış eşinle ne sık gezmelere gidiyorsun" arabaya bindik kontak kilitlendi.ne yaptıysak olmadı eve geri döndük.
Dediğim gibi bu basiti geçtiğimiz zamanlarda çok fenasını yaşadım burda anlatılacak gibi değil.
Ama sonunda rabbım koruyor sonuçta ondan habersiz yaprak kımıldamaz. Bazanda çok şer dediğimiz şeyler hayırlara sebep olabiliyor . Biz insanoğlu bunu geç farkede biliyoruz .
O yüzden fekak ve nas süreleri indirilmiş , her sabah okuyun , rabbım koruyacaktır görünen ve görünmeyen şerden . .
Kuzum geçmiş olsun.sakın hastayım deyip kendini şımartmaya kalkma, cıslara elin gitmesin.bak vereceğimiz çok kilomuz var dahaSagol
Ivittsagol abla, cocuklar esim ben dokuluyoz, kizim bide igne oldu ayy o ayri sIkInti yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?