Öğle kaynadı bugün saracımÖğle nerde obezim
Çok teşekkürler hoşbuldum inşallah cümlemizNesya hoşgeldin dedimmi kuzum sana
Yeni evliydin sanırımrabbım mesud etsin inşallah .
Su içmen lazım . Çay kahve sudan sayılmıyor
Sabah hoşaf suyu şekerli değilmi pogaçada cız zaten neden saglıklı kahvaltı yapmıyorsun?
Öğlenin güzel .
Akşamıda yazsan topluca iyi olur.
Ben onu kaçamaktan bile saymazdım sanırım yarım kaşıkcıkBugün kazületin önde giden menüm
Sabah takviyeler
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 k.k beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Yeşillik çay
Ara:sade Türk kahvesi,kuru üzüm
Öğlen (dışardaydım kv ile)
Mantarlı et sote 1 porsiyon
1 büyük bardak ayran
1 çatal şakşuka
2 çatal haydari
Salata avuç içi kadar pide
Ara 2 kuru kaysı
Akşam
2 kaşık etsiz pırasa
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 minik turp
Ara 1 mandalina,1 bardak süt
Kaçamak: yarım kaşık kadar çoçuklara yaptığım Makarnadan sosuz sade
öhüm öhüm bugünkü menüm
çörek otu yağının faydasını gördün mü?SABAH
1 tk çörek otu yağı +2 probiyotik tablet
2 yumurta+1 dlim hellim peyniri+1 dilim çavdar ekmeği+1 mandalina+domates, biber
ÖĞLEN
6 yk bulgur pilavı+turşu
İKİNDİ
1 cennet hurması+10 fıstık
AKŞAM
12 hamsi+4 parmak kadar levrek
turşu+1 kase pancar çorba
gün boyu: 1 maden suyu, 2 beyaz çay
spor: 1 saat 6500 adım yürüyüş, 20 karın 20 bacak egzersizi
Canım genel olarak yapman şeyler ilk sayfada yazan kurallarımızda var. Özetle bol paylaşım, menü spor bildirimleri ve pazartedi-cuma tartıları.bu listede yapmam gereken bir şey var mı? Pazartesi kilo bildirimemişim aslında kiloma baktım, her gün bakıyorum :)
başlangıç cumartesi 80,7
pazartesi 79,3 :)
bugün 78,4
(cuma çok yemiştim siz onu 80 sayın gene de 1,6 kilo 2 günde süper)
Yani kaç dakika yazmam gerekiyors healt programımı 60 dakika ve 6000 adım diye 2 hedefe kurmuştum. çok hızlı yürümüyorum demek hemen hemen aynı anda bildirim geliyor. hızlı da yürüsem 7000 adım oluyor 1 saatte
Eşim bu ara sizleri kıskanıyor
Yarın sabah randevum gülüm, hayırlısıyla biter inş.
Benimkide zamanında çok kıskanıyordu baktı ki kk ile başedemiyor çaresiz pes etti.Eşim bu ara sizleri kıskanıyor
Benimkinin hain planları varBenimkide zamanında çok kıskanıyordu baktı ki kk ile başedemiyor çaresiz pes etti.
Hepinize geçmiş olsun zehramSagol
Ivittsagol abla, cocuklar esim ben dokuluyoz, kizim bide igne oldu ayy o ayri sIkInti yapti
Çok geçmiş olsun cnm.çok şükür ki eşine bişey olmamış.Gerçekten de var böyle insanlarAynısı bizim başımıza geldi maalesef
Yeni araba almıştık, sıfır daha.esim bayii den aldı eve geldi, çoluk çocuk bindik, bizi anneme bırakacaktı, oradan devam edecekti eşim.kapıda lanet biri gördü, o negatif bakışı iliklerime kadar hissettim ama anlatamam nasıl bir enerji yayıyo kadın.sonra bizi bıraktıktan sonra kaza yaptı ki eşim profesyonel şofördür egitim verecek kadar ve orada o kazayı yapmasının imkanı yoktu.hava yastığı dahi açıldı ve o bile kafasını ön cama vurmasını engellememisti.araba hurdaya gitti.verilmiş sadakamız varmış dedik hamdolsun buna da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?