- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bırak bırak bence pamuğumKaldırabilirseniz güzel olur monicim tesekkur ederim :) olmasa da sıkıntı degil bu ara azim gelmişken ben birakmayayim
Bende aynı obezim.Havalar soğudu ben ona bağlıyorumSevmeyen var mı?
Yaa bende farkettim leslie yaparken artık daha az terliyorum, önceden ter akardı yüzümden sırtımdan..ne yapıcaz nasıl terliycez??
Terleten bişey mi divi?Eskiden de sauna eşofmanı vardı.Benimde vardı hala duruyor.Leslie yaparken onu giyeyim bari.İyi ki hatırlattınızKalın giyin bol su iç
Yamuna korse diye bişey var hiç duydunmu
Önceden sadece taytı vardı istek üzerine üst beden de üretmişler
Gün içinde giyiliyormus kullananlar memnun
Bizimkini ikna ettim aldiracam ama sıra gelmiyor bir türlü her ay bişey çıkıyor bu ayda kalsın diye diye 3 ay geçirdim :/
Kullananlar ilk başta rahat edememiş ama zamanla alismislar
onuda bende düşünüyorum ama balenli oluşu düşündürüyor beni rahat edemem ki
Evet haklısın canımbence 1 dilim börek sorun değil arada olabilir ama 1 litre su çok az
Teşekkür ederim seni menülerime etiketliycem bana yorum yap :)isyaaaaaaan larda gördüm sizi.
takım kurallarını tam bilmiyorum da 8000 adım spor sayılmaz mı hiç?8000 adım ı dışarıda attınsa 3000 adım da ev içinde kesin oluyordur benim öyle yani. illa dısarıda 10000 adım olacak diye birşey olmamalı.
su içiin de nacizane taviyem detoks sular içebilirsin veya ödem atıcı özelliği olan çaylar dışında çay içebilirsin. Örneğin ıhlamuru duru bir şekilde 1,5 litrelik sürahiye demleyebilir ve git gel onu içebilirsin.
bence iyisin
Evin yarısını çöpe basmam lazımATIN…
Kulpu kırık fincanları,
Zayıflayınca giyerim’ kotunu,
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri,
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi,
Dibi kararmış tencereyi,
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları,
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı,
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini
ATIN
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
‘Olacaktı, son anda olmadı’ları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü,
Düşünüp durduğunuz o lafı.
ATIN
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü,
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o ‘olayı’
ATIN
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini,
Kestiğiniz eski gazete küpürünü,
İçinizi kemiren o ukteyi
ATIN
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
ATIN
Arkanızdan konuşanları,
Önünüzü kapayanları,
Alamadığınız terfiyi,
Oturamadığınız evi,
‘Şimdiki aklım olsa’ları
Aldığınız en kötü karneyi,
Hatta en iyi karneyi,
Çalışmayan saatleri,
İşe yaramayan fikirleri,
Kaçan trenleri,
Zamansız yaşlandıran dertleri,
‘O gün’ olanları,
Halının altına süpürdüklerinizi,
Dolabın dibine iteklediklerinizi
ATIN
Evet terletiyormus ve vücudu sekillendiriyormusTerleten bişey mi divi?Eskiden de sauna eşofmanı vardı.Benimde vardı hala duruyor.Leslie yaparken onu giyeyim bari.İyi ki hatırlattınız
Netten baktım yamuna korseye.40kilonasılgider faydasını gördü mü acaba obezcimhmm biliyorum, arkadaşlarım kullanıyordu.bir de 40kilonasılgider kullanıyordu bayağı terliyordu evet..
sağol öyle saracım
Adını söylemeye korkuyom ben socialmom takip ediyorum o çok faydasını görmüşNetten baktım yamuna korseye.40kilonasılgider faydasını gördü mü acaba obezcim
İYİ geceler
Kendi başına kilolarınla başa çıkamayacağını anladın bir profesyonelden yardım almaya karar verdin.Kendine en uygun olduğunu düşündüğün bir diyetisyeni seçtin. Diyetisyeninin hedefi vücuduna zarar vermeden yeterli ve dengeli beslenerek, hızlı değil sağlıklı bir şekilde, kalıcı kilo vermenken, senin hedefin diyete başladığın günden itibaren kiloları aldığın hızdan çok daha hızlı bir şekilde kilo vermek oldu. Diyetisyenin senin yaşın, boyun, cinsiyetin, kas kütlen, kan değerlerin, özel durumlarının hepsini hesap ederek ‘’SENİN İHTİYACINA UYGUN’’ sağlıklı beslenme programı hazırladı.Şöyle bir listeye baktın ‘’GERÇEK DİYETİSYEN’’in listesi gözüne dolu dolu göründü.İçinden şöyle geçirdin ‘’ben bu kadar yemiyorum ki!Bu kadar yersem kilo alırım’’.Listeni gören bir yakının da dehşete düştü ‘’diyetisyenin sana çok vermiş, sen bununla zayıflayamazsın’’.İçin içini kemirdi.Listede yazanların çeyreğini yesen de doyuyorsun, diyetisyenin verdiğinden çok daha az yersen daha çok kilo vereceğini düşündün.Biraz ekmekleri kırptın, biraz yoğurtları az yedin, etini ya yedin ya yemedin.Sonra tartı günü geldi.Heyecanla bekliyorsun,çünkü listeden çok daha az yedin bir şeylerin gittiğini hissediyorsun.Tartıya çıktın 1 haftada 4 kilo vermişsin.Sevinç çığlıkları atıyorsun, ama gerçek diyetisyeninin yüzü gülmüyor bir şeyleri ters yaptığın tartıda belli oluyor.NEDEN?
Dünya Sağlık örgütü bir insanın bütün gereksinimlerini karşılaması için belli kalorinin altına düşmemeyi öneriyor
Düşük kalorili diyette ilk haftalarda çok kilo kaybı oluyor ama daha sonra yavaşlıyor ya da duruyor.
Hatta çok çok az beslenmene rağmen metabolizmanı yavaşlattığın için seninle aynı fiziksel duruma sahip başka birinden daha az yemene rağmen sen kilo alıyorsun ama o almıyor.
°
°
Diyetisyenin verdiği listenin tamamını yapsaydın;
☇belki haftada yarım kilo verecektin ama her hafta verecektin ve çoğu yağdan gidecekti.
☇kendini diyette gibi hissetmeyecektin
☇canın başka bir şey istemeyecekti, göz açlığı yaşamayacaktın
☇cildini daha canlı, diş etlerini daha sağlıklı, saçlarını daha parlak bulacaktın.
☇kan değerlerin normale dönecekti
☇Ve ideal kiloya ulaştığında korumak çok daha kolay olacaktı
Beyaz çayın hangi türünü kullanıyorsunuz?öhüm öhüm bugünkü menüm
SABAH
1 tk çörek otu yağı +2 probiyotik tablet
2 yumurta+1 dlim hellim peyniri+1 dilim çavdar ekmeği+1 mandalina+domates, biber
ÖĞLEN
6 yk bulgur pilavı+turşu
İKİNDİ
1 cennet hurması+10 fıstık
AKŞAM
12 hamsi+4 parmak kadar levrek
turşu+1 kase pancar çorba
gün boyu: 1 maden suyu, 2 beyaz çay
spor: 1 saat 6500 adım yürüyüş, 20 karın 20 bacak egzersizi
Hadi canım.Bazen benim ki de hiç benimle ilgilenmiyorsun,yine kiminle msj diyorEşim bu ara sizleri kıskanıyor
Ne güzel maşallah kadına.Biz de mi alsak ne yapsak?Aslında verilecek kilomda çok az kaldı.Sadece 1_2 kilom kaldı vermem gereken.Adını söylemeye korkuyom ben socialmom takip ediyorum o çok faydasını görmüş
Zaten incecik bir kadın geçen gün taytı esnetiyordu geniş geliyor diye video cekmis
Banada ikisi lazım zannımca, daha sonra sırf altını giyerim
Hoşgeldin canımMerhaba moni abla beraber 2013-2014 te 8.takımda kilo vermiştik. yeni doğum yapmıştım aldığım kiloları takım sayesinde vermiştim şimdi 2.bebek geldi yine sil baştan 55ten 80 çıktım.Tekrar katılmak istiyorum kendi kendime motivasyon çok zor.moni
HoşbuldukHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?