Evet kaptanim hemde nasilhasta mısın sen hala kuzum
Bi ara sürekli yapıyordum. 8:15 tr saati
Burda 6:15 olsa gerek
Hayatta kalkıp o saatte yapmam
***10. Takım 598. ETAP ***
Moni(95,0///%)
zhre_ (89,6///% )
Sara_28(83,0///%)
Aylin42konya(63,3///%)
Antepia27 (101,7///% )
Pamukprncess(62,6///%)
ozlemkartal(96,0///%)
Obezzto(82,3///%)
60kiloyum(82,0///% )
efser(91,8//%)
10. Takım Ortalaması : %
10. Takım, takım içi üyeler
Gitsinkilolar01(80,0/)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(94,0/)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu: 106 h: 80)
fantastikaaa(97,3/)bYeni üye, bt: 07.11.2018 bk:99 h:69
hedef56(/)537. Etapta 68,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.(bk: 68,5 h:56)
gulsahhh01(64,0/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 64 h:55
phanalax(/)353. Etapta 60,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.(bk: 69,6 h:55)
Altın kızlar:)
aeben(69,1/)
gezegenfeza(72,5/)
divinity(68,9/)
Yasom7272(65,6/)
Bdv = Aldatan veya bişeyler karıştıran koca + ruh hastası kayınvalide + görümcem bana ne dedi
Kendi derdin yetmiyorsa bir bak ama çok takılma bağımlılık yapıyor. Bırakamıyorum eşime de okuyorum. Birbirimizden şüphelenmeye başladıkDurduk yere kaynanama çatasım geliyor Bazı hikayeler sahte gibi bu kadar da olmaz dedirtiyor.
paylaşımda bulunmayanları eledim şimdi, bu elenmiş hali bide:)cuma yarışma takımlarında en kalabalık takım biziz
paylaşımda bulunmayanları eledim şimdi, bu elenmiş hali bide:)
hastamısın halen kuzum?? E dinlenemiyosun tabii nasıl geçecek hastalık deseneGunaydin
oo ne güzel haberler bunlarHerkese Günaydın. Internet işini hallettik şükür artık rahatça girebiliyorum. Geçmiş çok fazla hepsini okuyamadim. Bugün tartida güzel bi rakam gördüm inşallah yarın da böyle olur. Güzel bi eksiyle gelirim.
bencede artık pamuş yaaPamukprncess pamuk kızzz iznin iptal edildi sen ortada yoksun takımı zor durumda bırakırsan gebertirimmmmm
Aynen hic dinlenemedim ama 2 gun evdeyim hafta sonu calisacam insallah ozamana gecer gecmesse hasta bildirip gitmicemhastamısın halen kuzum?? E dinlenemiyosun tabii nasıl geçecek hastalık desene
oo ne güzel haberler bunlar
bencede artık pamuş yaaPamukprncess gel artık şuraya da şu mezuniyet işini bitir canım
Aktif olmasalar bile hangi takımdan mezun oldukları belli olurdu.kazen mezun üyelerin takım simgesini iptal etmiş.mesaj atıcam mezunlarımızın simgesini iade etmesini rica edicem
gerçi online olmayanlarınkini iptal etmiş.
Geçmiş olsun baby, kızın nasıl olduEvet kaptanim hemde nasil
Kizim dune gore iyi , 2 igne yedi teki 5 ve 10 gun arasinda rahatsiz edebilir dedi ama iyi gidiyo simdiye kadar sukrGeçmiş olsun baby, kızın nasıl oldu
Iyi olmasına sevindim canımKizim dune gore iyi , 2 igne yedi teki 5 ve 10 gun arasinda rahatsiz edebilir dedi ama iyi gidiyo simdiye kadar sukr
Hasta olacaksın heraldeniye bilmiyorum midem ekşidi çok fena bulanıyo sabah iki haşlanmış yumurta kaşar peyniri ve zeytin yedim ondan sonra oldu ne olduysa kussam rahat edecem ama kusamıyorum midem dönüp duruyo iki dilim ekmek yedim bastırsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?