- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hoşgeldin canımHerkese selam, bende kilo vermek istiyorum takıma girmek için ne yapmam gerek?
niye bilmiyorum midem ekşidi çok fena bulanıyo sabah iki haşlanmış yumurta kaşar peyniri ve zeytin yedim ondan sonra oldu ne olduysa kussam rahat edecem ama kusamıyorum midem dönüp duruyo iki dilim ekmek yedim bastırsın diye
Ayy canım dikkat et kendine
30 yaşındayım, evliyim ve bi melek annesiyim. Yurtdışında yaşıyorum ve çalışıyorum. 4 ay önce ölü doğum yaptım malesef, hamilelikte aldığım kiloları verip kısmetse yine hamile kalmak istiyorum. Başka bi topikte de yazmıştım 58le hamile kalıp 70le doğum yaptım. Doğumdan sonra 65 oldum sonra sağlıklı beslenme+spora başladım. Haftada ortalama 4 gün leslie 4 mil yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum bu şekilde 3 ayda 65ten 58e düştüm hedefim 52Hoşgeldin canım
Ilk sayfamızı okuyup şartları kabul etmen gerekiyor
Kendinide tanitirmisin
Hoşgeldiniz. Başınız sağ olsun.30 yaşındayım, evliyim ve bi melek annesiyim. Yurtdışında yaşıyorum ve çalışıyorum. 4 ay önce ölü doğum yaptım malesef, hamilelikte aldığım kiloları verip kısmetse yine hamile kalmak istiyorum. Başka bi topikte de yazmıştım 58le hamile kalıp 70le doğum yaptım. Doğumdan sonra 65 oldum sonra sağlıklı beslenme+spora başladım. Haftada ortalama 4 gün leslie 4 mil yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum bu şekilde 3 ayda 65ten 58e düştüm hedefim 52
Teşekkür ederim. Arada motivasyonumu kaybediyorum, böyle bi topiğe ihtiyacım vardı gerçekten.Hoşgeldiniz. Başınız sağ olsun.
Çoğu gitmiş azı kalmış onlarıda burda verirsiniz
Boyunuz kaç?30 yaşındayım, evliyim ve bi melek annesiyim. Yurtdışında yaşıyorum ve çalışıyorum. 4 ay önce ölü doğum yaptım malesef, hamilelikte aldığım kiloları verip kısmetse yine hamile kalmak istiyorum. Başka bi topikte de yazmıştım 58le hamile kalıp 70le doğum yaptım. Doğumdan sonra 65 oldum sonra sağlıklı beslenme+spora başladım. Haftada ortalama 4 gün leslie 4 mil yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum bu şekilde 3 ayda 65ten 58e düştüm hedefim 52
1.63 boyum. Hiç üzülmeyin kilo fazla olunca verilmesi daha kolay oluyor. Tekrar hamilelik düşünmeseydim devam etmezdim diyete ama baştan önlem diyelim.Boyunuz kaç?
Şimdiki kilonuzu benim hedef kilom bile değil
Canım gel takımca yardımcı olmaya çalışalım.Bende 66 kilo civarındayım bir Türlü ne yapsam zayıflayamıylrum ideal kilom 56 civarı 10 kilo da bana çok fazla geliyor hamile kalmak içinde zayıflamam lazım yumurta tembelliği var nasıl bir yol izlemem lazım forumda yeniyim yardımcı olur musunuz ?
Nerede takım bulamıyorum ki. Forumda yeniyimCanım gel takımca yardımcı olmaya çalışalım.
Ben böyle şansın 3 gündür benim icapci olmamı bekliyormuş hastalar gene acil vaka var ağlayacam daha yeni bitmişti ameliyatlar
Ben böyle şansın 3 gündür benim icapci olmamı bekliyormuş hastalar gene acil vaka var ağlayacam daha yeni bitmişti ameliyatlar
Ne güzel haber bu benim içinKızlar Pazartesi Ebru Şallı nın proğramı başlıyormuş
Başlayacağız tarihi yazdım geçmişte var.Pat diye daldım pilatesi duyunca
Bi geçmişe bakayım
Yogun gün yeni fırsatım oldu
Ahhh kafammOnu diyen arkadaşımız ( ismi lazım değil nicki a ile başlar) suntanın tillahını yiyor da bakma ses etmiyos işte n'apcan
Evet evet divi benimde bacım hatta gezegenden korkarken bana saygı duyuyor o kadann Öndeyim yaniKarışık işler
Kaydederim olmamıKanal D erken bi saatte 8:15ilgilenen olursa diye şey ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?