Sen bence fibromiyaljisinyok kuzum gitmedim, öncesinde yine dahiliyeye gitmem gerekiyor tansiyon ilacımın yan etkisi olabilirmiş kas ağrılarım. iyi bir dahiliyeye derdimi anlatayım muayeneden sonra tansiyon ilacımı yeniden düzenlemesini isticem. duruma göre yönlendirir.
ben de uykuya hiç dayanamıyorum.Uyuyakalmışım telefonun sesiyle uyandimbir zamanlar 24 saat çalışır ertesi gün uyumazdım çok yaslanmışım simdi dayanamiyorum yorgunluga
çok teşekkür ederim hoşbuldum :)Hg din cnm aramiza
Çok yoruluyorum fulyam artik emekli olmak istiyorum.ben de uykuya hiç dayanamıyorum.
Insallah cnm istikrarli olursan elbette verirsin cnm.çok teşekkür ederim hoşbuldum :)
aynen canım. detaylı okuyacağım. önceden mantıklı gelmiyordu. ama şimdi mantıklı geliyor.Fulyacim acikcasi 3 4 yıl önce farkettim benimde kepekli ekmek çavdar yediğimde midem agriyordu kimseyi inandiramiyordum sonra kan grubu diyetinde bana yasak olduğunu öğrendim demekki dedim vücudum tepki gösteriyor bir şekild e.
Ben var ya o pide vardı üstüne bi de labne sürdum yedim yazsini tam 3 kere okudum . Okumusum. Farkettjm yutkunmusmkız gebertirim daha listeye gireli bi kaç saat oldu pide yemişşş
Oyy günde iki defa mı??Burdayım obezitom kas ağrısı varsa süper demek hareketleri doğru yapıp kasları zorlamışsın bravo valla sezeryan bir iyileşsin günde 2 defa yapıcam. Dün badminton oynadım çok iyi geldi biraz dikişlerim sızladı ama geçti.
Menünde akşam kızartma olmamış öğlen olabilir ama akşam ki menü çok önemli akşamki arada kurabiye olmamalı. Öğleden önce olabilir çünkü gün ortası enerji harcanır ama akşam depolanır.
Artist artist konuşuyorum ama bende masum değilim :)
Akşam sıcak pide vardı ve yedim hemde üstüne labne sürüp. Ben şekeri bıraktım rahatladım ve kilo rahat veriyorum. Haftaya 70lerden kurtulucam inşallah
Abla aylardır böyle ya. Çok seviom çaya banmayi. Vazgeçtim gayri . Bitsinler yenisini almicim eve. Kuruyemiş neyin aliyim. Diom. Paketli ler den bikmam ya ben işte ama en azından . Diyet niyetine yemicem sözvorones etipufum hgdin hani sen kararlar almıştın abur cubur yoktu gene cayın yanında gömmüşsün aburcuburu
Ahahahhhh yazık yaa :)Ben var ya o pide vardı üstüne bi de labne sürdum yedim yazsini tam 3 kere okudum . Okumusum. Farkettjm yutkunmusm
gerçekten yaş ilerleyince işe gitmek zor geliyor. sabah erken kalk. akşam gel. yorgun düşürüyor insanı. Allah zamanı gelince iyi bir şekilde emekli olmayı nasip etsin inşallah bize. yoruluyoruz ama çok şükür işimiz var.Çok yoruluyorum fulyam artik emekli olmak istiyorum.ama yastan emeklide olamiyorum hastaligimda cok yorgun dusuruyor beni.
AmintoAhahahhhh yazık yaa :)
Allahım kimseyi açlıkla terbiye etmesin
Biliyom sevdiğinide artık yasanıyorsunAbla aylardır böyle ya. Çok seviom çaya banmayi. Vazgeçtim gayri . Bitsinler yenisini almicim eve. Kuruyemiş neyin aliyim. Diom. Paketli ler den bikmam ya ben işte ama en azından . Diyet niyetine yemicem söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?