kız minik misin sen bakiim. ben seni 1.65 falan biliyordumBenim ilginç boyumda kısa 1.56 ama benim kaslarım çok ogun diyetisyende şaşırdıo yüzden baskülde agırım yoksa boyum senden kısa kilomda senden çok olmasına regmen senden küçük bedenim, belimde 76 mesela .Buda benim şansım diyelim
yok canım unutmadım. ondan da moralim bozuluyor zaten listenin hakkını veremedim diye. toplamam gerek hızla biliyorum. dağıldım gittimBu haftaya yeni başladık fulyacım hadi topla kendini LİSTEYİ unutmadın değilmi
Bi an @Bonus can mesaj yazdı sandım
bugün duygusal olarak dibe vurdum galiba. milletin aklına eski sevgilisi gelir duygusal parçalar dinler hüzünlenir. benim de aklıma giyemediğim dolapta bekleyen kıyafetlerim geliyorAy çıkın şu duygusallıktan üzgün hallerden
Bugün iki ana öğün yedim
Sabah sucuklu yumurta ekmek
Akşam Ev yapımı döner ve çorba
Ekmek yok
Ya ben manyaklaştım iyice
Diyette diilim ki ben :)
6.000 adım
Sağol ama diyette değilimafiyet olsun canım. ama salata türü bir şey göremedim.
Sağol ama diyette değilim
Annemlerde taze fasülye de vardı zeytinyağlıyok okudum biliyorum. ondan değil ama sağlıklı beslenme açısından dedim. ben proteinin yanında illa sebze salata türü bir şey ararım.
Öyleydi obezimhocam 71 i görsem mezun olurum sen ne diyosun :)) çok da şey etme bence :)
ayy tövbe yareppim o nasıl bi şey öyle :))
Ben seni boyun boyuna kilon kiloma yaşın yaşıma denk sanıyordumAnladım süt fabrikasıymışsınmaşallah diyelim ama .
Benim ilginç boyumda kısa 1.56 ama benim kaslarım çok ogun diyetisyende şaşırdıo yüzden baskülde agırım yoksa boyum senden kısa kilomda senden çok olmasına regmen senden küçük bedenim, belimde 76 mesela .Buda benim şansım diyelim
Evet öyleydimandıra gibi hatunsun desene
Kesilmedi malesef hala var
Son cümlesinde kesilmedimi demişkız hala sülü sütlümü dolanıyon
Ondan değil ortim ,tedavisiz hamile kalamiyordum bu sefer kafam rahat bakiyim stres yapmazsam kendiliğinden olacakmı dedimOndan doğuracam diye tutturduydu bi ara
Çok severim vitamin olsunBenim menüye 2 kestane şekeri eklendi
Kızım bursaya geziye gitmiştide o getirmiş hediye
Profilini rahat bırakAnnemlerde taze fasülye de vardı zeytinyağlı
Ben yemedim
Maalesef salatayı bile sevmiyorum
Meyvelerden de muzu severim
Bazen sabahları bile yiyorum.
Başka ne severim
Kuru hurma
Yeşillik yemem lazım gerçekten
Bağlaç olan de ayrı yazılır DermişimProfilini rahat bırak
Misafirliğin çıktı, sende tokatımdan nasibini al
Bazısını klavye otomatik ayırıyor :)Bağlaç olan de ayrı yazılır Dermişim
Bu mazeret değilBazısını klavye otomatik ayırıyor :)
Benim menüye 2 kestane şekeri eklendi
Kızım bursaya geziye gitmiştide o getirmiş hediye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?