Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım tabii ki herkesin "böyle olmalıyım" dediği bir bedeni var.sen hem yaş olarak hem de yaşantın olsun, meslegin olsun istediğin kiloya inmelisin.benim demek istedigim ( biraz da espri olsun dedim) hani şimdiki kilon bile bazı obezztolar icin hedef kilo.o yüzden çok stres yapma, kendine o şekilde telkin ver, sonra yola devam..

Yok, onun füzeler herzaman benden büyüktü , bi ara onunkileri geçtiler
Ama benim basen ve bacakları asla geçemez
Not: geçmesinde
ya duyan da bunları kötü kız riri kıvamında hatun zannedecek.inanmayın arkadaşlar ikisi de fıstık gibi.ne basen var ne toto :)) (füzeler için garanti veremem )

yaa herkesi dövdün anladım da Aylin42Konya i niye dövüyon onu anlamadım?? Kadın hem mezun hem en çok kiloyu verdi vs..hobi olarak dövüyosun gezegenim :))

Akıllı deliyim ben gazenferağa
o da ilginç bir nick olmuş :)

Benim güzel takımım neler yapiyosunuz özledim sizi ❤❤❤
moni kaptanım ama benim minik ejdeyham yok yaaaa noldu ki gururla profilimde taşiyodum ama
oo ex koçum hosgeldin.sen napıyosun ne ediyosun? Transfer oldu mu? Lütfen bilgilendir, merak içindeyim

Günaydın hayırlı pazarlar .......
yasom sabahın köründe günaydın dedigine göre yine uyumadın heralde

yine cok güzel ve doğru tespitler.bayıldim yasocan

ahahahhhh aynı biz :)

Süper super uyudum hamdolsun saat 22.30 bayilmisim tabi 6 saat doldumu uyanıyorum ama uyumusum sukur . Bugün kendimi iyi hissediyorum uykuya doydum bu Gece de cagirmazlarsa yarına dinç giderim ıns ise.
Bu arada bak gezegen bir beni dövmüyor hanim kadın büyüğünü küçüğünü biliyor

çok iyi geldi sağolasın canım,
Sende çok tatlısın canım benim.Aslında hiç kıskanç biri değilimdir de özendim işte.Artık özenmiyorum çünkü bende 62 kilo oldum çok şükür.
sen benim idolümsün aylinim maşallah da diyeyim darısı bana olsun

ben üstüne çıkana kadar herşey,işte o aşamaya gelebilmek sorun bende

iki çıplak bir hamama yakışıyoruz fulyam hadi girdim koluna gel toparlanalım bugün spor yapalım takalım kulaklığı

çok iyi geldi sağolasın canım,

sen benim idolümsün aylinim maşallah da diyeyim darısı bana olsun

ben üstüne çıkana kadar herşey,işte o aşamaya gelebilmek sorun bende
1 haftadır özlemim spor yapamadim aynen öyle yatiyom yorgunluktan bu arada gözün aydın olsun çok sevindim ailen gelmis kızın gelmiş iyi bir moral olmustur sana

Ozlemmm koca kizz kendi yapsin utusunu sen niye hirpaliyon bakim kendini kendi hazırlasın cantasinida

Hamdolsun cnm iyiyim bide totomu kaldırsam çok daha iyi olacam çürüyecem yakında

Bende detoks suyumu içtim oturuyorum şimdilik iyi gidiyor ama içinde zencefil olmasa daha iyi olurdu sanki zencefilin tadını sevmedim

Sende kaç gündür yoğundun çok yoruldun bugün dinlen boş ver işi gücü

Gözün aydın canım kızın gelmiş ne moral olmuştur sana

Bende detoks suyumu içtim oturuyorum şimdilik iyi gidiyor ama içinde zencefil olmasa daha iyi olurdu sanki zencefilin tadını sevmedim

Sende kaç gündür yoğundun çok yoruldun bugün dinlen boş ver işi gücü
Ben zencefil içtimi yada yedimi carpintim oluyor saram o yüzden çok nadir kullaniyorum saram.
Ağrıların ne durumda?
Mutfağı bir dağıtmışım biri gelse derki burda savasmi cikti çöp ev rabbim biliyor iste o yüzden tek bıraktı beni bak koca çocuk olsa hiçbirini yapamayacam.

.

Ağrılarım varda ağrı kesici aldım şimdi bakalım nasıl olacak bu detoks işe yarayacakmı kaç kilo verecem merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…