Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fulyayıda gruplaştır gevşedi toparlanması lazım

okuduğum yazıyı vaktiniz olursa okuyun çok hoşuma gitti
çok doğru

Hadi fulyam sen istersen yaparsın .
O kıyafetlerini giymek çok zor olmamalı
Onları gitmek yediğin yemekten tatlı olmalı
Evet canım minyonum ben
Her dem piliç olanından
onları bir gün giyeceğim biliyorum. sadece 2019 da olmasını istiyorum artık. yeter beklediğim
peki piliç hanım
cimrilik başka şey tasarruf başka şey. cimrilik de savurganlık da hoş değil. ama tasarruf etmek, idare etmek, israftan kaçınmak... bunlar gayet normal şeyler. konuşması hoş olmamış ayrıca. haddini aşmış.
iki çıplak bir hamama yakışıyoruz fulyam hadi girdim koluna gel toparlanalım bugün spor yapalım takalım kulaklığı
evet valla çok yavaşladım. bir de wc alt üst etti beni 4 gündür mutfakta az işim var. sonra aslında leslie yapsam çok iyi olacak. inşallah diyelim.

Fulyacim bişey önerecek bilmem denedinmi probiyotik kullansan biraz düzene girene kadar

Bazen o modda oluyorum

Bula bula beni mi buldun dövecek.Neyse sevdiğindendir döv bakalım canın sağolsun

En aşağıya yazdım ya unuttuğum, atladigim varsa diye. Sürekli defter elimde gezmiyorum, bazen ekran fotosu çekiyorum, tel takıldığı zaman istemsiz kaybolabiliyor.

Bırak dövsün dövesi gelmiş kadının.Bu da farklı bir ödül şekli galiba

çok iyi geldi sağolasın canım,

sen benim idolümsün aylinim maşallah da diyeyim darısı bana olsun

ben üstüne çıkana kadar herşey,işte o aşamaya gelebilmek sorun bende
Sağol canım benim.Ben inanıyorım sizlerde istediğiniz kiloya geleceksiniz.Sadece azim azim azim

Ex koç mu tamam ex kuzu bilgilendiririm hemen ALLAH'IN izniyle transfer oldum yatıyorum dua edin bana baya heyecanlı geçiyo

Kıskançlığımdan olabilirmi?
En güzel spor yapanlardan birisin
Paylaşımdan muaf oldugunuda biliyom, biraz espri katıyım dedim
Espirine bayıldım gezegenim.Böyle espiriler sayesinde bura daha çok keyifli hale geliyor iyi ki varsınız
Hiç unutmam kaçamak yaptığım birgün de saram beni teselli etmişti.Aklıma geldikçe gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…