Bugun oglen kirdim zincirleri diyet miyet hakgetireaksama ceza salatayla devamm
Çaktırma bende hakediyomda senin kadar deyilBence hakettim
Amin canımaz önce diyetisyenim aradı çocuğu hastalanmış hastaneye yatırmışlar o yüzden yarınki randevum iptal oldu haftaya kaldı kontrolüm sağlık olsun Rabbim onun çocuğunada tüm çocuklarada Şafi isminin hürmetine şifa versin
hiç kilo verip vermediğimi sordu bende iki kilo verdim deyince çok mutlu oldu ve detoksu yapabildiğim içinde tebrik etti yarında yapsan keşke dedi ama yeter dedim güldü o zaman tamam dedi yarından itibaren çorba köfte salata ye sebze yemeği yeme çünkü bu aşamada yanlış tercih olur çünkü protein almalısın dedi arada yine zerdeçallı sütümü içecem bu haftada böyle olsun herşeyden önemlisi SAĞLIK OLSUN
Hep böyle ol inşallah10 .takımın hem kendi hem gönlü güzel hatunları zor zamanlarımda nazımı çektiniz dırdırlarımı dinlediniz beni teselli ettiniz her cümleniz o kadar iyi geldiki anlatamam hep söylüyorum ya iyiki bu takımdayım ve iyiki sizlerle tanışmışım hepinizi çok seviyorum
bugün iyice sevgi böcüğü oldum ben
Senin kaçamakdan n'olacak yaseminBugun oglen kirdim zincirleri diyet miyet hakgetireaksama ceza salatayla devamm
Hımmm bayağı kırdım zincirii öğlen sırf karbon vardi öğlen yemeğinde kıymalı makarna yedim tabi abartmadım ama yidimm malesef.Senin kaçamakdan n'olacak yasemin
10 .takımın hem kendi hem gönlü güzel hatunları zor zamanlarımda nazımı çektiniz dırdırlarımı dinlediniz beni teselli ettiniz her cümleniz o kadar iyi geldiki anlatamam hep söylüyorum ya iyiki bu takımdayım ve iyiki sizlerle tanışmışım hepinizi çok seviyorum
bugün iyice sevgi böcüğü oldum ben
Menumu veriyorum
Kuşhan 2.gun
Sabah
1 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Öğle
Bir lokma poğaça
1 simit
Peynir
Akşam
Tavuklu salata
Şu ölcmedim
Spor 50 dk civarında yürüyüs
Dün gece acikinca tarctarç süt içtim
Bu gecede acikirsam içerim inşallah
divinity
2.gün diyet listem
Kahvaltım
1 yumurta beyazı ile beyaz peynir omlet
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 çay
Ara.2 sunta 1 madalina
Öğlen
2 ızgara köfte
1 közbiber
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek ( bunu. Yanında salata vardı ben yiyemedim )
Ara 1 elma 1 mandalın
Akşam
1 k.k peynir
1 dilim ekmek ( burda brokoli közbiber birde yoğurt vardı yiyemedim)
Ara. 2 meyvem var
Bu arada 1 patlamış mısır 2 - 3 kabak çekirdeği yedim
Hımmm bayağı kırdım zincirii öğlen sırf karbon vardi öğlen yemeğinde kıymalı makarna yedim tabi abartmadım ama yidimm malesef.
Pogaça yok simit vardı fakat eski kuşhanda vardı diye hatırlıyorum ama yanılmış olabilirimCanım senin diyette poğaça ve simit varmı çok ilgincime gitti
Akşam yemeği yapıyorum, epey bi süre pratik yemekler yapınca söylenmeye başladılarHu huuuu kızlar nerdesiniz
Enümün tüm öğünler dahil yaz canımSabah kahvaltımı daha yeni yaptım. Kahvaltıdan önce yaklaşık bir saat kadar spor yaptım leslie+pilates. 1 buçuk litreden fazla su içtim.
İki yumurta beyazıyla omlet, kibrit kutusu kadar peynir, birkaç dilim kaşar peyniri, iki tane küçük domates ve 10 adet zeytin ve bir dilim de tam tahıllı ekmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?