Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vay, menün çok göründü gözüme emme sporunda baya iyi

Kaçamagın hariç diyetisyenin bana verdiği listenin aynı efserim, afiyet olsun

Sebzeleri yiyeydin iyiydi

Menün iyi fatmam afiyet olsun.

Liste olmayadı salata ekle derdim ama

ayet olsun habibem kolaygelsin rabbım zihin açıklıgı versin inşallah .

Afiyet olsun aebenim bisey soracam akşam salgam suyu degil demi ?

Çaktırma bende hakediyomda senin kadar deyil
Çok uzun zaman sonra bu kadar abarttım ama valla telafi edicem söz
Enümün tüm öğünler dahil yaz canım
Kahvaltıyı sıkı yapmışsın
Gün içinde bi tane elma ve protein bar yedim. Akşam da sadece bol marullu salata yemeği planlıyorum. Cuma günü hazin son yaşamak istemiyorum

iyi akşamlar kızlarrr

sabah 05.45
2 küçük yumurtadan mozzarellalı omlet
7 zeytin
domates biber
2,5 ceviz
1 dilim siyez ekmeği

akşam 19.15
1 tabak sulu köfte
4 çatal makarna
1/2 dilim ekmek
1 tk şekersiz vişne reçeli
1 dilim eski kaşar
1 avuç kabak çekirdeği
1 küçük mandalina

yatana kadar su içerim. saymadım.
20 dk tempolu yürüyüş aeben divinity

Şaka bir yana ama gerçekten bugün akşamüstünden beri çok halsizim ve üşüyorum çok fazla açlık hissi olmasada yinede açım ve bir gün daha olsa yapamazdım

Ve itiraf edeyim akşamki sütüme bir yemek kaşığı hakiki kestane balı ekledim şekerimin düştüğünü hissettim çünkü şimdi bir derece daha iyiyim neyseki

Bu geceyide sabah edersem Allahın izniyle detoksu bitirmiş olacam uzun bir ara daha detoks duymak istemiyorum çünkü kendimden beklemediğim performansı gösterdim

Canım öğleyi neden atladın akşam hem makarna hem reçel hem ekmek hepsinin bir arada olması bana biraz fazla olmuş gibi geldi

Nasıl dayanıyosun yaa ben olsam şimdiye kaç kez bozmuştum detoksu. Cidden nasıl dayanıyorsun?

Çok uzun zaman sonra bu kadar abarttım ama valla telafi edicem söz

Gün içinde bi tane elma ve protein bar yedim. Akşam da sadece bol marullu salata yemeği planlıyorum. Cuma günü hazin son yaşamak istemiyorum

O protein barların kalorisi çok yüksek canım diyetteyken yememelisin

Nasıl dayanıyosun yaa ben olsam şimdiye kaç kez bozmuştum detoksu. Cidden nasıl dayanıyorsun?

Süt ve zerdeçal karışımı çok tutuyor zaten içine yeşil çay ve zencefil de eklenince acıktırmıyor çok fazla bunların yanında 3.5 litrede su içiyorum iyi geliyor ama bugün üçüncü gün olduğu için zorlamaya başladı şekerim düştü sanırım birde bugün çok hareketliydim ev taşıma işletim var o yüzden yordu beni yoksa yapılmayacak bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…