Kalabalık gibi görünsede miktarlar gayet makuliyi akşamlar kızlarrr
sabah 05.45
2 küçük yumurtadan mozzarellalı omlet
7 zeytin
domates biber
2,5 ceviz
1 dilim siyez ekmeği
akşam 19.15
1 tabak sulu köfte
4 çatal makarna
1/2 dilim ekmek
1 tk şekersiz vişne reçeli
1 dilim eski kaşar
1 avuç kabak çekirdeği
1 küçük mandalina
yatana kadar su içerim. saymadım.
20 dk tempolu yürüyüşaeben divinity
Canım senin diyette poğaça ve simit varmı çok ilgincime gitti
Pogaça yok simit vardı fakat eski kuşhanda vardı diye hatırlıyorum ama yanılmış olabilirim
Menün iyi fatmam afiyet olsun.
Liste olmayadı salata ekle derdim ama
Şaka bir yana ama gerçekten bugün akşamüstünden beri çok halsizim ve üşüyorum çok fazla açlık hissi olmasada yinede açım ve bir gün daha olsa yapamazdım
Ve itiraf edeyim akşamki sütüme bir yemek kaşığı hakiki kestane balı ekledim şekerimin düştüğünü hissettim çünkü şimdi bir derece daha iyiyim neyseki
Bu geceyide sabah edersem Allahın izniyle detoksu bitirmiş olacam uzun bir ara daha detoks duymak istemiyorum çünkü kendimden beklemediğim performansı gösterdim
jillian 30 day sherd level 1 diye aratınca çıkıyordu ben aradım bulanadım aynı hareketleri şişman bi kadın yapıp koymuş internete o çıktı:)Leslie hep bunu yaptım
https://izl.sn/9918609
Jillianda bunu yaptım bugün
Jillian ın aynısını mı yapıyorsunuz?Değilse linkini göderir misiniz
Ìşte şekerin önemiŞaka bir yana ama gerçekten bugün akşamüstünden beri çok halsizim ve üşüyorum çok fazla açlık hissi olmasada yinede açım ve bir gün daha olsa yapamazdım
Ve itiraf edeyim akşamki sütüme bir yemek kaşığı hakiki kestane balı ekledim şekerimin düştüğünü hissettim çünkü şimdi bir derece daha iyiyim neyseki
Bu geceyide sabah edersem Allahın izniyle detoksu bitirmiş olacam uzun bir ara daha detoks duymak istemiyorum çünkü kendimden beklemediğim performansı gösterdim
141 kalori baktım da aldımabur cubur yemek istediğimde yiyorum arada haftada bir iki falan.
Evet benim de bir meleğim var. Çok teşekkür ederim seninde başın sağolsun. Biz artık bütün bebeklerin bütün meleklerin annesiyizCanım şimdi bir konuya yazdığın yazıya baktımda sendemi bebeğini kaybettin çok üzüldüm başın sağolsun sende benim gibi melek annesisin Allahım sabır versin hepimize
Şalgam suyunu ben çok severim aebenim hele balıkla çiğköfteyle ımmmmm bayılırım
Ben çok açım yaaaaa
Öylenki makarnan biraz fazla olmuş hedefimMENÜM
Çörek otu yağı+alıç sirkesi+probiyotik tablet
SABAH
1 greyfurt+1 haş yumurta+ 1 dilim tulum peyniri+çeyrek avakado
ÖĞLEN
9 yk kıymalı makarna+ şalgam suyu
İKİNDİ
1 adet cennet hurması+1 kupa sütlü kahve
AKŞAM
1 kase uyduruk yulaf kepekli nohut çorbası+10 hamsi+1 köfte kadar levrek+salata+turşu
SPOR
50 dakika yürüyüş
30 dakika Jillian Apla
GÜN BOYU
bol su+1 detoks çay+2 maden suyu
KİTAP
5 sayfa anca
@gezegenfeza @aebendivinity
evet şalgam suyu ve turşudan diyet yaparken biraz uzak durun su tutarsınızdoğal şalgam suyu olursa diğer yemeklerde tuza dikkat ederek içebilirsin. evet balığın yanında alıştık ama karbonhidratarın yanında kullanıldığında glisemik indeksi düşürücü etkisi oluyor o yüzden ben öğlen makarna bulgur pilavı falan yersem yanında ya turşu ya şalgam-turşu suyu içmeyi tercih ediyorum. bugün hepimizin şalgam günü mü ne
bu arada şalgam suyu ve ev yapımı turşu sağlıklı olmasına rağmen iştah açıcı yani diyeti kaçıracaksak çok da tercih etmemek lazım
Ahirette gölgeniz olsunlar inş.Evet benim de bir meleğim var. Çok teşekkür ederim seninde başın sağolsun. Biz artık bütün bebeklerin bütün meleklerin annesiyiz
Evet benim de bir meleğim var. Çok teşekkür ederim seninde başın sağolsun. Biz artık bütün bebeklerin bütün meleklerin annesiyiz
Ahirette gölgeniz olsunlar inş.
doğal şalgam suyu olursa diğer yemeklerde tuza dikkat ederek içebilirsin. evet balığın yanında alıştık ama karbonhidratarın yanında kullanıldığında glisemik indeksi düşürücü etkisi oluyor o yüzden ben öğlen makarna bulgur pilavı falan yersem yanında ya turşu ya şalgam-turşu suyu içmeyi tercih ediyorum. bugün hepimizin şalgam günü mü ne
bu arada şalgam suyu ve ev yapımı turşu sağlıklı olmasına rağmen iştah açıcı yani diyeti kaçıracaksak çok da tercih etmemek lazım
evet slm yeniden malum menünü yazam
sabah
1yumurta kk peynir 4 zeytin limonlu dereotu 1 dilim kızarmış tb ekmeği
öğlen
4 5 kaşık mercimek çorbası 4 5 kaşık kıymalı makarna ve yoğurt
ikindi
sütlü kahve
akşam
salata marul kırmızı lahana havuç 1 kaşık lor peyniri ve 1 ceviz
1 hurma
35 dakka yürüyüş ve 2lt su
aeben sara_28 divinity
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?