Helal olsun!Şaka bir yana ama gerçekten bugün akşamüstünden beri çok halsizim ve üşüyorum çok fazla açlık hissi olmasada yinede açım ve bir gün daha olsa yapamazdım
Ve itiraf edeyim akşamki sütüme bir yemek kaşığı hakiki kestane balı ekledim şekerimin düştüğünü hissettim çünkü şimdi bir derece daha iyiyim neyseki
Bu geceyide sabah edersem Allahın izniyle detoksu bitirmiş olacam uzun bir ara daha detoks duymak istemiyorum çünkü kendimden beklemediğim performansı gösterdim
VallahamıBugünkü menüm
Sabah 11.00
Peynir, zeytin, domates, salatalık, roka, omlet, bir dilim tb ekmeği , yarım ayva (füme yoooooooook)
Akşam 17.00
Bir kepçe çorba, lahana kavurması, yoğurt
Su:2 litre
Spor: 10 dk ısınma hareketi+25 dk jillian+30 mekik
Bugünkü menüm
Sabah 11.00
Peynir, zeytin, domates, salatalık, roka, omlet, bir dilim tb ekmeği , yarım ayva (füme yoooooooook)
Akşam 17.00
Bir kepçe çorba, lahana kavurması, yoğurt
Su:2 litre
Spor: 10 dk ısınma hareketi+25 dk jillian+30 mekik
miktarlar az canım. makarnayla ekmeği toplasan 1 dilim ekmek ediyor. reçelde rafine şeker yok. elma suyuyla pişmiş.Canım öğleyi neden atladın akşam hem makarna hem reçel hem ekmek hepsinin bir arada olması bana biraz fazla olmuş gibi geldi
saol canım.Kalabalık gibi görünsede miktarlar gayet makulafiyet olsun fulyam gayet iyi
miktarlar az canım. makarnayla ekmeği toplasan 1 dilim ekmek ediyor. reçelde rafine şeker yok. elma suyuyla pişmiş.
burada yazmadım da oruçtum canım. ondan yemedim öğlen.
saol canım.
detoksta ne tüketiyorsun? sanırım menü yazmıyorsun göremedim.Haklısın da aklıma bulgur pilavını düşürdün kız ben açım bana niye böyle şeyler yapıyorsunuz
amin canım inşallah.Hmmm anladım canım Allah kabul etsin orucunu
öğlen hep karbondu yemek aslında sadece çorba ve yoğurt yiyebilirdim açgözlülük ettim neyse birkaçgün telafi yapacağız mecbur saracım kek börek istemiyor canım artık bugün canım sadece gördüğüm için istedi görmesem onuda istemezdim burda susamsız simit var kel simitKız bunun neresi kaçamak kıymalı makarnamı ne var onda bende kekler börekler yedi zannediyorum deliiiiii
detoksta ne tüketiyorsun? sanırım menü yazmıyorsun göremedim.
amin canım inşallah.
vallahi bugün yemedim ama bu hep yemiyeceğim anlamına gelmiyo tabiiyalan yalannnnnnnnnnkapnın arkasında hindi füeleri götürdün gördümmmmm eve kamera koydum bakkk @obezzto
öğlen hep karbondu yemek aslında sadece çorba ve yoğurt yiyebilirdim açgözlülük ettim neyse birkaçgün telafi yapacağız mecbur saracım kek börek istemiyor canım artık bugün canım sadece gördüğüm için istedi görmesem onuda istemezdim burda susamsız simit var kel simitobezzto bilir onu istedi canım şöyle kaşarla sıcak sıcak yemek ama onuda 1taneyle doymam o yüzden hiç yemesem daha hayırlı.
Rahmetli babanem ne severdi o simitiöğlen hep karbondu yemek aslında sadece çorba ve yoğurt yiyebilirdim açgözlülük ettim neyse birkaçgün telafi yapacağız mecbur saracım kek börek istemiyor canım artık bugün canım sadece gördüğüm için istedi görmesem onuda istemezdim burda susamsız simit var kel simitobezzto bilir onu istedi canım şöyle kaşarla sıcak sıcak yemek ama onuda 1taneyle doymam o yüzden hiç yemesem daha hayırlı.
Hiç yüzüm yok gelmeyehey milllet nerdesiniz bakimmmm ?aylinnn obez pamuk zehra evimizinmimarı listedeki arkadaşlarrrr
Sarayca kuzum nerelerdesin kayıplara karıştın geçen rüyamda gördüm senii
vallahi bugün yemedim ama bu hep yemiyeceğim anlamına gelmiyo tabiiarada yerim.biz de insanız bizim de canımız farklı şeyler istiyo aaa
O bahsettiğin giresun simidi susamsız ve birazda sert ben sevmiyorum onu benim simidim yumuşacık ve susamlı olacak sıcak sıcak arasınada tulum peyniri yanındada sıcacık yeni demlenmiş çay ohhhh mis
Ben açım yaaaaa
Pideleri de unutmaa :))Kız ben üç gündür hiç bişey yemiyorum canım neler istiyor bir bilsen mesela şu saatte lahana dolması hayal ediyorum
Pideleri de unutmaa :))
Yarın detoks boyunca yiyemediğin her şeyi ye tamam mı:))
rüyamı burda anlatamam dermişim kötü değildi özledim sanırım oyüzden gördüm lütfen artık dön özledim seni diyet yapmasanda arada yazki iyi olduğunu bileyimHiç yüzüm yok gelmeyeçok boşladım toparlayamıyorum. Bir başlasam geleceğim zaten. Özledim sizleri.
Hayırdır inşallah rüyan hayra çıksın. Nasıl gördünşişman miydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?