Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Helal olsun!

Vallahamı

Menün çok güzel canım afiyet olsun

Canım öğleyi neden atladın akşam hem makarna hem reçel hem ekmek hepsinin bir arada olması bana biraz fazla olmuş gibi geldi
miktarlar az canım. makarnayla ekmeği toplasan 1 dilim ekmek ediyor. reçelde rafine şeker yok. elma suyuyla pişmiş.

burada yazmadım da oruçtum canım. ondan yemedim öğlen.
Kalabalık gibi görünsede miktarlar gayet makul afiyet olsun fulyam gayet iyi
saol canım.

Kız bunun neresi kaçamak kıymalı makarnamı ne var onda bende kekler börekler yedi zannediyorum deliiiiii
öğlen hep karbondu yemek aslında sadece çorba ve yoğurt yiyebilirdim açgözlülük ettim neyse birkaçgün telafi yapacağız mecbur saracım kek börek istemiyor canım artık bugün canım sadece gördüğüm için istedi görmesem onuda istemezdim burda susamsız simit var kel simit obezzto bilir onu istedi canım şöyle kaşarla sıcak sıcak yemek ama onuda 1taneyle doymam o yüzden hiç yemesem daha hayırlı.

detoksta ne tüketiyorsun? sanırım menü yazmıyorsun göremedim.
amin canım inşallah.

Canım üç gündür menümde hiç yemek yok o yüzden menü yazmayacağımı yazmıştım ama yarından itibaren menü yazmaya başlıyorum

Detoksuma gelince iki litre yeşil çay demliyorum bir litrede süt alıyorum bir bardağın yarısına yeşil çay diğer yarısınada süt ekliyorum içinede bir çay kaşığı zerdeçal bir çay kaşığı zencefil ekliyorum gün boyunca iki saatte bir içiyorum bunun yanındada 3.5 litre su içiyorum hepsi bu başka hiçbir şey yiyip içmiyorum bugün üçüncü günüm bitti şükür

O bahsettiğin giresun simidi susamsız ve birazda sert ben sevmiyorum onu benim simidim yumuşacık ve susamlı olacak sıcak sıcak arasınada tulum peyniri yanındada sıcacık yeni demlenmiş çay ohhhh mis

Ben açım yaaaaa

Rahmetli babanem ne severdi o simiti

hey milllet nerdesiniz bakimmmm ?aylinnn obez pamuk zehra evimizinmimarı listedeki arkadaşlarrrr
Sarayca kuzum nerelerdesin kayıplara karıştın geçen rüyamda gördüm senii
Hiç yüzüm yok gelmeye çok boşladım toparlayamıyorum. Bir başlasam geleceğim zaten. Özledim sizleri.

Hayırdır inşallah rüyan hayra çıksın. Nasıl gördün şişman miydim

Hiç yüzüm yok gelmeye çok boşladım toparlayamıyorum. Bir başlasam geleceğim zaten. Özledim sizleri.

Hayırdır inşallah rüyan hayra çıksın. Nasıl gördün şişman miydim
rüyamı burda anlatamam dermişim kötü değildi özledim sanırım oyüzden gördüm lütfen artık dön özledim seni diyet yapmasanda arada yazki iyi olduğunu bileyimçoluk çoçuk nasıl sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…