Canım üç gündür menümde hiç yemek yok o yüzden menü yazmayacağımı yazmıştım ama yarından itibaren menü yazmaya başlıyorum
ben yapamam herhalde. zor yaaaDetoksuma gelince iki litre yeşil çay demliyorum bir litrede süt alıyorum bir bardağın yarısına yeşil çay diğer yarısınada süt ekliyorum içinede bir çay kaşığı zerdeçal bir çay kaşığı zencefil ekliyorum gün boyunca iki saatte bir içiyorum bunun yanındada 3.5 litre su içiyorum hepsi bu başka hiçbir şey yiyip içmiyorum bugün üçüncü günüm bitti şükür
ben yapamam herhalde. zor yaaa
Ben ısmarlıycamBen simit manyağı çok severim susamlı susamsız ama encok ankara simidi severim kel simitte burda gece çıkar 11de yanında kasar tulum peynir fazla güzel oluyor neyse yemeyecem nasıl olsa ankaraya gidene kadar
Selam kızlar
8. Takımdan bi üye bugün hastanelik olmuş, şükür iyimiş.
Mesajı alıntıladım, aman diyim bulaşmayın
‘’meryemozcan27 :
Merhaba arkadaşlar, Aidin Salih Gerçek Tıp kitabını bitirdim , içinde aklıma yatan bağırsak temizliği diye bir bölüm vardı. Bunu yapacağım dedim ve gerekli malzemeyi dün aktardan aldım. Magnezyum Sülfat....
Bugün dersim olmadığı için sabah içtim ....içmez olaydım ..Allah'tan eşimin tam çıkış saati evdeydi. Ambulans çağırdı ben baygın bir şekilde gittim. Tansiyon dusmus, bir taraftan kusma....tam bir felaket yaşadım diyebilirim....
Şimdi iyiyim ama bagirsaklar hala bağırıyortam sopaliğim....tövbe bı daha.’’
evet inşallah aebenimBen ısmarlıycam
çok geçmiş olsun arkadasımıza aidin salih su oruçları gezegenin yaptıgı arkadaşımız muhtemelen yeterli su içmemştir monicim yada aldığı aktar ne kadar güvenilir tartışılır.Selam kızlar
‘’meryemozcan27 :
Merhaba arkadaşlar, Aidin Salih Gerçek Tıp kitabını bitirdim , içinde aklıma yatan bağırsak temizliği diye bir bölüm vardı. Bunu yapacağım dedim ve gerekli malzemeyi dün aktardan aldım. Magnezyum Sülfat....
Bugün dersim olmadığı için sabah içtim ....içmez olaydım ..Allah'tan eşimin tam çıkış saati evdeydi. Ambulans çağırdı ben baygın bir şekilde gittim. Tansiyon dusmus, bir taraftan kusma....tam bir felaket yaşadım diyebilirim....
Canım benim bende çok özledim seni.rüyamı burda anlatamam dermişim kötü değildi özledim sanırım oyüzden gördüm lütfen artık dön özledim seni diyet yapmasanda arada yazki iyi olduğunu bileyimçoluk çoçuk nasıl sen nasılsın?
Daha önce yarıştığım bir takımda da benzer bir olay olmuştu.detoks yapıyordu arkadaş ve acillik olduSelam kızlar
‘’meryemozcan27 :
hamdolsun saraycam iyiyim diyete devam ama geçen hafta hiç spor yapamadım çok yoğunduk ve içapçıydım içaplar çalıştı ödemlerimden kurtulamıyom ama diyete devam canım. kuzuları öp yerimeCanım benim bende çok özledim seni.
Hamdolsun iyiyiz çocuklar ıyi okula devam ediyorlar. Hayat telâşı günler alıp gidiyor.
Sen nasılsın canım benim
Kaçagı yakalayınnnnnn....Canım benim bende çok özledim seni.
Hamdolsun iyiyiz çocuklar ıyi okula devam ediyorlar. Hayat telâşı günler alıp gidiyor.
Sen nasılsın canım benim
Bişi yokki menünde kaçamak diyecek akşamda bişi yemeyip dengelemişsin zatenevet slm yeniden malum menünü yazam
sabah
1yumurta kk peynir 4 zeytin limonlu dereotu 1 dilim kızarmış tb ekmeği
öğlen
4 5 kaşık mercimek çorbası 4 5 kaşık kıymalı makarna ve yoğurt
ikindi
sütlü kahve
akşam
salata marul kırmızı lahana havuç 1 kaşık lor peyniri ve 1 ceviz
1 hurma
35 dakka yürüyüş ve 2lt su
aeben sara_28 @divinity
öğlen hep karbondu yemek aslında sadece çorba ve yoğurt yiyebilirdim açgözlülük ettim neyse birkaçgün telafi yapacağız mecbur saracım kek börek istemiyor canım artık bugün canım sadece gördüğüm için istedi görmesem onuda istemezdim burda susamsız simit var kel simitobezzto bilir onu istedi canım şöyle kaşarla sıcak sıcak yemek ama onuda 1taneyle doymam o yüzden hiç yemesem daha hayırlı.
Bencede herkesin bünyesi aynı değil uyarıları dikkata alınıp böyle şeyler yapılmalı .Bilir bilmez şeyler yapılmaz sağlıktan önemlisi yok ve kronik rahatsızlığı olanların yapmaması gerekir detoks türü şeyleri
yalan yalannnnnnnnnnkapnın arkasında hindi füeleri götürdün gördümmmmm eve kamera koydum bakkk @obezzto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?