Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım üç gündür menümde hiç yemek yok o yüzden menü yazmayacağımı yazmıştım ama yarından itibaren menü yazmaya başlıyorum
ben yapamam herhalde. zor yaaa

Selam kızlar
8. Takımdan bi üye bugün hastanelik olmuş, şükür iyimiş.
Mesajı alıntıladım, aman diyim bulaşmayın
‘’meryemozcan27 :
Merhaba arkadaşlar, Aidin Salih Gerçek Tıp kitabını bitirdim , içinde aklıma yatan bağırsak temizliği diye bir bölüm vardı. Bunu yapacağım dedim ve gerekli malzemeyi dün aktardan aldım. Magnezyum Sülfat....
Bugün dersim olmadığı için sabah içtim ....içmez olaydım ..Allah'tan eşimin tam çıkış saati evdeydi. Ambulans çağırdı ben baygın bir şekilde gittim. Tansiyon dusmus, bir taraftan kusma....tam bir felaket yaşadım diyebilirim....
Şimdi iyiyim ama bagirsaklar hala bağırıyor tam sopaliğim....tövbe bı daha.’’

Bilir bilmez şeyler yapılmaz sağlıktan önemlisi yok ve kronik rahatsızlığı olanların yapmaması gerekir detoks türü şeyleri

çok geçmiş olsun arkadasımıza aidin salih su oruçları gezegenin yaptıgı arkadaşımız muhtemelen yeterli su içmemştir monicim yada aldığı aktar ne kadar güvenilir tartışılır.

Canım benim bende çok özledim seni.
Hamdolsun iyiyiz çocuklar ıyi okula devam ediyorlar. Hayat telâşı günler alıp gidiyor.

Sen nasılsın canım benim

Daha önce yarıştığım bir takımda da benzer bir olay olmuştu.detoks yapıyordu arkadaş ve acillik oldu

Canım benim bende çok özledim seni.
Hamdolsun iyiyiz çocuklar ıyi okula devam ediyorlar. Hayat telâşı günler alıp gidiyor.

Sen nasılsın canım benim
hamdolsun saraycam iyiyim diyete devam ama geçen hafta hiç spor yapamadım çok yoğunduk ve içapçıydım içaplar çalıştı ödemlerimden kurtulamıyom ama diyete devam canım. kuzuları öp yerime benim kuzum çözdümü okumayı?

Bişi yokki menünde kaçamak diyecek akşamda bişi yemeyip dengelemişsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…