- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hemde nasıl ister, şöyle eskisi gibi çocukları okula, eşimi işe yollayıp , evde tek kalıp temizlik yapmak istiyomgezegenfeza bacım ayak seslerin geldi emme sen yoksun ne yapıyon akşama temizlikmi yaptın ev işi canın çekmeyide gezegende duydum insanın canı ev işi yapmak istermi
Hemde nasıl ister, şöyle eskisi gibi çocukları okula, eşimi işe yollayıp , evde tek kalıp temizlik yapmak istiyom
Küflü peynirle daha güzel oluyorO bahsettiğin giresun simidi susamsız ve birazda sert ben sevmiyorum onu benim simidim yumuşacık ve susamlı olacak sıcak sıcak arasınada tulum peyniri yanındada sıcacık yeni demlenmiş çay ohhhh mis
Ben açım yaaaaa
Ödem dediğin nedir ki halledersin sen.hamdolsun saraycam iyiyim diyete devam ama geçen hafta hiç spor yapamadım çok yoğunduk ve içapçıydım içaplar çalıştı ödemlerimden kurtulamıyom ama diyete devam canım. kuzuları öp yerimebenim kuzum çözdümü okumayı?
Tam dayakligim benKaçagı yakalayınnnnnn....
Doktora sormadan yapmış olabilir, keşke kafasına göre yapmasaymış. Ben 23 gün ac kaldım biliyorsunuz, her 4 günde bir bundan içtim, doktor kontrolünde yapılması gerekiyor.Selam kızlar
8. Takımdan bi üye bugün hastanelik olmuş, şükür iyimiş.
Mesajı alıntıladım, aman diyim bulaşmayın
‘’meryemozcan27 :
Merhaba arkadaşlar, Aidin Salih Gerçek Tıp kitabını bitirdim , içinde aklıma yatan bağırsak temizliği diye bir bölüm vardı. Bunu yapacağım dedim ve gerekli malzemeyi dün aktardan aldım. Magnezyum Sülfat....
Bugün dersim olmadığı için sabah içtim ....içmez olaydım ..Allah'tan eşimin tam çıkış saati evdeydi. Ambulans çağırdı ben baygın bir şekilde gittim. Tansiyon dusmus, bir taraftan kusma....tam bir felaket yaşadım diyebilirim....
Şimdi iyiyim ama bagirsaklar hala bağırıyortam sopaliğim....tövbe bı daha.’’
Her hafta kan degerlerime batırdım, her sabah tansiyon, şeker ölçümü yaptım, ve şükür troid ve kansızlık dışında bisey yoktu. Dr. Musade etmişti. Hele hele şekeri olanlar yapmamalıçok geçmiş olsun arkadasımıza aidin salih su oruçları gezegenin yaptıgı arkadaşımız muhtemelen yeterli su içmemştir monicim yada aldığı aktar ne kadar güvenilir tartışılır.
Küflü peynirle daha güzel oluyor
hım şimdi daha geç öğreniyolar demekki batuhan 1. sınıfa gidiyor herkes okumaya geçmiş benimki okumuyor bir telaş yaptım gittim okula hocam dedim batu okumayı çözemedi okadar uğraşıyom okumuyor dedim adam sakince yasemin hanım okumaya nisanda başlayacağız niye bukadar telaş yaptınız dedi nebileyim dedim herkes okuyormuş benim oğlumda sorunmu var dr falanmı götürsem dedim adam kahkaha attı dediki ilk okuyanlardan batuhan evde okumuyormu dedi yok dedim ozaman evde çoçuğu sıkma bırak dediÖdem dediğin nedir ki halledersin sen.
Zeynep daha t harfinde hepi topu 9 harf öğrendiler:)
Tam bana göre desene
hım şimdi daha geç öğreniyolar demekki batuhan 1. sınıfa gidiyor herkes okumaya geçmiş benimki okumuyor bir telaş yaptım gittim okula hocam dedim batu okumayı çözemedi okadar uğraşıyom okumuyor dedim adam sakince yasemin hanım okumaya nisanda başlayacağız niye bukadar telaş yaptınız dedi nebileyim dedim herkes okuyormuş benim oğlumda sorunmu var dr falanmı götürsem dedim adam kahkaha attı dediki ilk okuyanlardan batuhan evde okumuyormu dedi yok dedim ozaman evde çoçuğu sıkma bırak dedibende bir sorun var diye dr götürecektim.
aşkolsun gezegen aklıma düşürme küflü peyniriKüflü peynirle daha güzel oluyor
Ben küflü çok seviyorum, hatta ona başlayalı beyaz peynir bile yiyemiyorumBen küflü peyniri de sevmiyorum canım benimki yaylada yapılmış keçi sütlü peynir olacak yada tulum peyniri hele hele otlu Van peynirini hepsinden çok seviyorum
açmazmıyım hemen sana pestil sucuk ne varsa aldımTam bana göre desene
Kapıyı açsana gı, geldimya
Niye, siz aklıma simit düşürüyorsunuz amaaşkolsun gezegen aklıma düşürme küflü peyniri
Pestil yeteraçmazmıyım hemen sana pestil sucuk ne varsa aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?