Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gezegenfeza bacım ayak seslerin geldi emme sen yoksun ne yapıyon akşama temizlikmi yaptın ev işi canın çekmeyide gezegende duydum insanın canı ev işi yapmak istermi
Hemde nasıl ister, şöyle eskisi gibi çocukları okula, eşimi işe yollayıp , evde tek kalıp temizlik yapmak istiyom

Küflü peynirle daha güzel oluyor

Ödem dediğin nedir ki halledersin sen.
Zeynep daha t harfinde hepi topu 9 harf öğrendiler:)

Doktora sormadan yapmış olabilir, keşke kafasına göre yapmasaymış. Ben 23 gün ac kaldım biliyorsunuz, her 4 günde bir bundan içtim, doktor kontrolünde yapılması gerekiyor.
Acil şifalar dilerim

Her hafta kan degerlerime batırdım, her sabah tansiyon, şeker ölçümü yaptım, ve şükür troid ve kansızlık dışında bisey yoktu. Dr. Musade etmişti. Hele hele şekeri olanlar yapmamalı

Ödem dediğin nedir ki halledersin sen.
Zeynep daha t harfinde hepi topu 9 harf öğrendiler:)
hım şimdi daha geç öğreniyolar demekki batuhan 1. sınıfa gidiyor herkes okumaya geçmiş benimki okumuyor bir telaş yaptım gittim okula hocam dedim batu okumayı çözemedi okadar uğraşıyom okumuyor dedim adam sakince yasemin hanım okumaya nisanda başlayacağız niye bukadar telaş yaptınız dedi nebileyim dedim herkes okuyormuş benim oğlumda sorunmu var dr falanmı götürsem dedim adam kahkaha attı dediki ilk okuyanlardan batuhan evde okumuyormu dedi yok dedim ozaman evde çoçuğu sıkma bırak dedibende bir sorun var diye dr götürecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…