Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Batu ya her baktiginda utaniyor musun

Ben acele etmiyorum. Öğretmen ne gösteriyorsa öyle devam ediyoruz. Bu arada oğlum neredeyse okumayı sökecek

Ne güzel haberler verdin saracım.Nasıl sevindim anlatamam.Mutluluğun daim olsun arkadaşım

Spor 30 dk pump it up
Kahvaltı omlet 3 dlm ekmek domates zeytin peynir
Oğln pırasa bir tabak
Ara kahve
Akşam bir dilim börek bir tabak salata
Akşam bir dilim elma bir dilim ayva gezegenfeza su 2 ltr

Gerçekten de takımımızın gönlü kalbi ruhu güzel.Birbirimize gönülden bağlıyız ve birbirimiz için burdayız

Ne kadar erken kalkıyorsun cnm.Aralarda da bişey yememişin 13.5 saat (yanlış hesaplamadıysam ) nasıl dayandın acıkmadın mı

Kizzzlarr giremedim bayadir umarim herkes kilolari guzel veriyordur hergun sporumu yapmaya calistim ben , 40 dakika bebegimle yuruyuse ciktik normal temloda , 3 ay kolik sancisi cekiyor uyuyamiyoruz dolayisiyla duzensiz besleniyorum
Kilom ayni 68,3 gr
Sabahlari yulaf
Oglenleri sebze aksamlari da cesit cesit corba salata tarzi seyler yedim

Çabucak rahatlar inşallah canım

Bende yedim bu aksam tamamen can sikintisindan .. tok tutuyor

hey milllet nerdesiniz bakimmmm ?aylinnn obez pamuk zehra evimizinmimarı listedeki arkadaşlarrrr
Sarayca kuzum nerelerdesin kayıplara karıştın geçen rüyamda gördüm senii
Akşam evde yoktuk canım.Tiyatroya gittik gelirken de eşimin yiğenine oturmaya gittik.Çekirdeği de orda hallettim.Ancak geçmişi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…