hım şimdi daha geç öğreniyolar demekki batuhan 1. sınıfa gidiyor herkes okumaya geçmiş benimki okumuyor bir telaş yaptım gittim okula hocam dedim batu okumayı çözemedi okadar uğraşıyom okumuyor dedim adam sakince yasemin hanım okumaya nisanda başlayacağız niye bukadar telaş yaptınız dedi nebileyim dedim herkes okuyormuş benim oğlumda sorunmu var dr falanmı götürsem dedim adam kahkaha attı dediki ilk okuyanlardan batuhan evde okumuyormu dedi yok dedim ozaman evde çoçuğu sıkma bırak dedibende bir sorun var diye dr götürecektim.
cahillik işte saraycam
Batu ya her baktiginda utaniyor musun
Ben acele etmiyorum. Öğretmen ne gösteriyorsa öyle devam ediyoruz. Bu arada oğlum neredeyse okumayı sökecek
Oh ne güzel
Batu ya her baktiginda utaniyor musun
Ben acele etmiyorum. Öğretmen ne gösteriyorsa öyle devam ediyoruz. Bu arada oğlum neredeyse okumayı sökecek
Cahillik değil bu çok normal hepimiz yaşıyoruz bu duyguları.cahillik işte saraycam
Amin Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin hepimizin çocuklarına.Oh ne güzel
Rabbim yüksek okullarda okumayı da nasip etsin
Ne güzel haberler verdin saracım.Nasıl sevindim anlatamam.Mutluluğun daim olsun arkadaşımgünaydın kızlar çok mutluyum çünküüüüüü yarın evime taşınıyorum yaşasııııııııııııııııııııın
veeeee dahası çok istediğim bir bileklik vardı eşim dün gece sürpriz yapmış almış bana çok stres yaşadın biraz yüzün gülsün istedim dedi nasıl mutlu oldum anlatamamben kocama hergün yeniden aşık oluyorum valla
üstüne tartıda bugün itibarıyla iki kilo gitmiş görünce mutluluktan havaya uçtum
Allahım bizi tüm kötü insanların şerrinden korusun ve sıkıntıda koymasın çok şükür bugün rahat bir nefes alıyorum
Bende seni seviyom saram.Hele bu halini daha çok seviyom heğ mutlu ol canım benimsağol canım benim seni çok seviyom ben
he yaaaaa balık yutsam yüzer midemde
İyi geceler cnmDünde gugüz geçti ama yazamadım iki akşam misafir cocuklar şuan çınarı uyuturken yazıyorum o da okuyor hatta iyi geceler
Gerçekten de takımımızın gönlü kalbi ruhu güzel.Birbirimize gönülden bağlıyız ve birbirimiz için burdayız10 .takımın hem kendi hem gönlü güzel hatunları zor zamanlarımda nazımı çektiniz dırdırlarımı dinlediniz beni teselli ettiniz her cümleniz o kadar iyi geldiki anlatamam hep söylüyorum ya iyiki bu takımdayım ve iyiki sizlerle tanışmışım hepinizi çok seviyorum
bugün iyice sevgi böcüğü oldum ben
Ne kadar erken kalkıyorsun cnm.Aralarda da bişey yememişin 13.5 saat (yanlış hesaplamadıysam ) nasıl dayandın acıkmadın mıiyi akşamlar kızlarrr
sabah 05.45
2 küçük yumurtadan mozzarellalı omlet
7 zeytin
domates biber
2,5 ceviz
1 dilim siyez ekmeği
akşam 19.15
1 tabak sulu köfte
4 çatal makarna
1/2 dilim ekmek
1 tk şekersiz vişne reçeli
1 dilim eski kaşar
1 avuç kabak çekirdeği
1 küçük mandalina
yatana kadar su içerim. saymadım.
20 dk tempolu yürüyüş @aebendivinity
Çabucak rahatlar inşallah canımKizzzlarr giremedim bayadir umarim herkes kilolari guzel veriyordur hergun sporumu yapmaya calistim ben , 40 dakika bebegimle yuruyuse ciktik normal temloda , 3 ay kolik sancisi cekiyor uyuyamiyoruz dolayisiyla duzensiz besleniyorum
Kilom ayni 68,3 gr
Sabahlari yulaf
Oglenleri sebze aksamlari da cesit cesit corba salata tarzi seyler yedim
Canim tesekkur ederim cok zordu bir haftadir gercekten sinirlerim yiprandiÇabucak rahatlar inşallah canım
Bende yedim bu aksam tamamen can sikintisindan .. tok tutuyorBugün 75 dk yürüdüm
Bide 2 avuç çekirdek 2 avuç leblebi yedim
Evde hiç yemediğim ve canımın çekmediği bişeydir çekirdek.Üstelik evden de eksik olmaz eşim çok sever.Bugün nasıl yedim anlamadım.Bi başladım bırakamadım nasııll lezzetliymiş
divinity
Akşam evde yoktuk canım.Tiyatroya gittik gelirken de eşimin yiğenine oturmaya gittik.Çekirdeği de orda hallettim.Ancak geçmişi okuyorumhey milllet nerdesiniz bakimmmm ?aylinnn obez pamuk zehra evimizinmimarı listedeki arkadaşlarrrr
Sarayca kuzum nerelerdesin kayıplara karıştın geçen rüyamda gördüm senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?