Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı geceler hepinize

Dün menü yazmayı unutmuşum hemen yazıyorum

Pazartesi menüm

Sabah : elma sirkeli su

Kahvaltı :2 dilim ekmek
Peynir -5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 acı biber

Ara : yarım lt yeşil çay

Ara : yarım lt ısırgan çayı

Akşam : 1 tabak lahana sarması

1 portakal
Spor : jillian 30 dk
Su : 1 lt

Salı menüm

Kahvaltı : 1.5 haşlanmış yumurta ile bol yeşillikli salata
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir -3 zeytin

Eti form tahıl patlağı

Akşam : kısır ve patates salatası
Örgü peynir - 1 dilim çavdar ekmeği

Su : 1 lt
Spor : 70 dk yürüyüş + jillian 30 dk (5. Gün )

canim diyet iyi suan ayniyim sabah trafik kazasi atlatiyorduk nerdeyse .. normal gidiyordk sag tarafimizdaki sokaktan hizla baska bir araba geliyordu bir metre farkla esim yoluna devam etti fakat hala arkamizdan cok hizla surmeye devam etti hic yavaslamadan .. arkada 1 aylik bebegimleydik hala ellerim titriyor dusundukce ...

Bir hafta kv geldi uyuyamadim , bebegimin gaz sancisi bi yandan sokakta dun bebegimin eczaci tarafindan yuzunden aniden koklanmasi .. fotofraf ceekiminde bebegimin strese girip evde aglama krizi ... ustekik yabanci bir kadin tarafindan izinsiz fotofrafinin cekilmesi ... kv ben esim bebegim top gidi ondan ona gitmesi benim ikisine de bagirip bebegimi almamla son buldu ..

Uyuyamiyorum dun pizza attim firina esim icin onu bile yakmayi basardim ..

Ben bende degilim birde misafir gelmek istiyornus millet .. anca bebegime bakiyorum ben kendimi gectim
Gerçekten de tok tutuyor.Ben de gezede yedim.Sırf bu yüzden hiç gezmeye gitmek istemem.Normalde de gezmeyi sevmem,yürüyüş yapmayı çok severim
Senin nasıl gidiyor

Allah yardımcın olsun canım. Verilmiş sadakaniz varmış , geçmiş olsun

Su iç suuuu

Dün akşamın olmamış hoş önceki günde pek olmAmış 1 tb lahana sarman..

Eve cıs olmayan sağlıklı yemekler pişir

Geçmiş olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…