- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bugünkü menüm
Sabah 11.00
Peynir, zeytin, domates, salatalık, roka, omlet, bir dilim tb ekmeği , yarım ayva (füme yoooooooook)
Akşam 17.00
Bir kepçe çorba, lahana kavurması, yoğurt
Su:2 litre
Spor: 10 dk ısınma hareketi+25 dk jillian+30 mekik
Gerçekten de tok tutuyor.Ben de gezmede yedim.Sırf bu yüzden hiç gezmeye gitmek istemem.Normalde de gezmeyi sevmem,yürüyüş yapmayı çok severimBende yedim bu aksam tamamen can sikintisindan .. tok tutuyor
Allah kabul etsin fulyacım.Bende diyorum neden bu kadar saat bişey yememişmiktarlar az canım. makarnayla ekmeği toplasan 1 dilim ekmek ediyor. reçelde rafine şeker yok. elma suyuyla pişmiş.
burada yazmadım da oruçtum canım. ondan yemedim öğlen.
saol canım.
Hindi füme yemeyen arkadaşın menüsü iyi olmuşşş
Gerçekten de tok tutuyor.Ben de gezede yedim.Sırf bu yüzden hiç gezmeye gitmek istemem.Normalde de gezmeyi sevmem,yürüyüş yapmayı çok severim
Senin nasıl gidiyor
Allah yardımcın olsun canım. Verilmiş sadakaniz varmış , geçmiş olsuncanim diyet iyi suan ayniyim sabah trafik kazasi atlatiyorduk nerdeyse .. normal gidiyordk sag tarafimizdaki sokaktan hizla baska bir araba geliyordu bir metre farkla esim yoluna devam etti fakat hala arkamizdan cok hizla surmeye devam etti hic yavaslamadan .. arkada 1 aylik bebegimleydik hala ellerim titriyor dusundukce ...
Bir hafta kv geldi uyuyamadim , bebegimin gaz sancisi bi yandan sokakta dun bebegimin eczaci tarafindan yuzunden aniden koklanmasi .. fotofraf ceekiminde bebegimin strese girip evde aglama krizi ... ustekik yabanci bir kadin tarafindan izinsiz fotofrafinin cekilmesi ... kv ben esim bebegim top gidi ondan ona gitmesi benim ikisine de bagirip bebegimi almamla son buldu ..
Uyuyamiyorum dun pizza attim firina esim icin onu bile yakmayi basardim ..
Ben bende degilim birde misafir gelmek istiyornus millet .. anca bebegime bakiyorum ben kendimi gectim
Canim tesekkur ederimAllah yardımcın olsun canım. Verilmiş sadakaniz varmış , geçmiş olsun
Sanırım senin kilolara düştüğüm zaman bu liste normal listem olaçakKaçamagın hariç diyetisyenin bana verdiği listenin aynı efserim, afiyet olsun
Sebzeleri yiyeydin iyiydi
Ne platesi , birazdan namaz vakti. Sonra devam uykuGünaydınnnn
Ben Pilatese kaçar
Evde ve uygun olanlar hadii..
hamdolsun canım bileğim çok ağrıyor iki gündür sol el bileğim ondan giremedim sağolasınbu aradaozlemkartal bacım sende yoksun kuzum iyimisin?
Namaz sonrAsı pilates alamancı bacıNe platesi , birazdan namaz vakti. Sonra devam uyku
Hayrolsun özlemim n'oldu ?hamdolsun canım bileğim çok ağrıyor iki gündür sol el bileğim ondan giremedim sağolasın
Su iç suuuuHayırlı geceler hepinize
Dün menü yazmayı unutmuşum hemen yazıyorum
Pazartesi menüm
Sabah : elma sirkeli su
Kahvaltı :2 dilim ekmek
Peynir -5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 acı biber
Ara : yarım lt yeşil çay
Ara : yarım lt ısırgan çayı
Akşam : 1 tabak lahana sarması
1 portakal
Spor : jillian 30 dk
Su : 1 lt
Salı menüm
Kahvaltı : 1.5 haşlanmış yumurta ile bol yeşillikli salata
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir -3 zeytin
Eti form tahıl patlağı
Akşam : kısır ve patates salatası
Örgü peynir - 1 dilim çavdar ekmeği
Su : 1 lt
Spor : 70 dk yürüyüş + jillian 30 dk (5. Gün )
Geçmiş olsun ...canim diyet iyi suan ayniyim sabah trafik kazasi atlatiyorduk nerdeyse .. normal gidiyordk sag tarafimizdaki sokaktan hizla baska bir araba geliyordu bir metre farkla esim yoluna devam etti fakat hala arkamizdan cok hizla surmeye devam etti hic yavaslamadan .. arkada 1 aylik bebegimleydik hala ellerim titriyor dusundukce ...
Bir hafta kv geldi uyuyamadim , bebegimin gaz sancisi bi yandan sokakta dun bebegimin eczaci tarafindan yuzunden aniden koklanmasi .. fotofraf ceekiminde bebegimin strese girip evde aglama krizi ... ustekik yabanci bir kadin tarafindan izinsiz fotofrafinin cekilmesi ... kv ben esim bebegim top gidi ondan ona gitmesi benim ikisine de bagirip bebegimi almamla son buldu ..
Uyuyamiyorum dun pizza attim firina esim icin onu bile yakmayi basardim ..
Ben bende degilim birde misafir gelmek istiyornus millet .. anca bebegime bakiyorum ben kendimi gectim
Geçmiş olsunhamdolsun canım bileğim çok ağrıyor iki gündür sol el bileğim ondan giremedim sağolasın
Evet efserim senin liste senin kiloya göre .Sanırım senin kilolara düştüğüm zaman bu liste normal listem olaçak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?