Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

saram çok sevindim ne güzel haberler bunlar,evinde güle güle sağlıkla otur,hediyeni de mutlu günlerde kullan canım

Günaydın bende mutlu uyananlardanım sanırım adet ödemlerimi atmış bulunmaktayım güzel bir rakam gördüm inşallah Cuma gününü kadar dahaların güzel olur
Hadi bakalım bu hafta senden ve saradan müthiş haberler geldi aylin zati çantada keklik
Derece gelir inşallah özledik 1. Likleri

Diğer hanımlar ne alemde ecep listede olanlar ?

Ebruda süre biraz kısa 30 dk ama sıkı karın çalıştı bugun. Haftaya daha zorluycam diyo .
Başka sporlardan sonra insana yorgunluk geliyor lakin bu pilatesden sonra daha bi dinç oluyor insan yahu
TamAm pilates reklamımız bitmiştir

Önceleri 45 dakika yapıyordu, hakikaten insan daha dinç oluyor

geçmiş olsun Allah kolaylık versin canım

sagol canım

Günaydın. Evde bir koşturmacadır gidiyor. 5 yaşındaki oğlum hasta oldu yine sürekli öksürüyor. 1,5 aylık kızımı memeye alıştırmaya çalışmak zaten bitirdi beni. 2 saat uyudum sanırım tüm gece. Hepsi geçecek phalanx yaz gelecek kızın büyüyecek oğlun iyileşecek sende evden çıkabileceksin (delirdim sanırım)

canım seni o kadaaaaa iyi anlıyorum ki Allah kolaylık versin. ömrün en zor seneleri bunlar. abi ile ikizlerim arasında 2,5 yaş vardı kendimi buralarda tanıtırken 3 yaşından küçük 3 çocukla evde yalnızım derdim...bir defa değil çoğunlukla yaşadığım bir sahne vardı: ikizler aynı anda ağlıyor hangisini susturacağımı düşünürken abi de tuvalet e yeni alışmış anneeee diye bağırıyor,derdi bitmiyor . ben elimde ıslak mendil halay çekiyorum kafaya huni takıp gezmek serbest o dönemde
inan sonunda rahatlıyorsun. kendini sakın h,ç bir konuda eksik hissetmezor şeyler çünkü bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…