- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Şimdi bitti,Namaz sonrAsı pilates alamancı bacı
saram çok sevindim ne güzel haberler bunlar,evinde güle güle sağlıkla otur,hediyeni de mutlu günlerde kullan canımgünaydın kızlar çok mutluyum çünküüüüüü yarın evime taşınıyorum yaşasııııııııııııııııııııın
veeeee dahası çok istediğim bir bileklik vardı eşim dün gece sürpriz yapmış almış bana çok stres yaşadın biraz yüzün gülsün istedim dedi nasıl mutlu oldum anlatamamben kocama hergün yeniden aşık oluyorum valla
üstüne tartıda bugün itibarıyla iki kilo gitmiş görünce mutluluktan havaya uçtum
Allahım bizi tüm kötü insanların şerrinden korusun ve sıkıntıda koymasın çok şükür bugün rahat bir nefes alıyorum
Hadi bakalım bu hafta senden ve saradan müthiş haberler geldi aylin zati çantada keklikGünaydınbende mutlu uyananlardanım sanırım adet ödemlerimi atmış bulunmaktayım güzel bir rakam gördüm inşallah Cuma gününü kadar dahaların güzel olur
canım üşüttüm heralde romatizmal durumlar oluyor bende ara sıra,bileğim kasıldı çok zor kullanabildim ama biraz iyi bugün hamdolsunHayrolsun özlemim n'oldu ?
Ney bitti ? Platesmi namazmı?Şimdi bitti,
Geçmiş olsun özlemimcanım üşüttüm heralde romatizmal durumlar oluyor bende ara sıra,bileğim kasıldı çok zor kullanabildim ama biraz iyi bugün hamdolsun
Namaz bitti, ebruda beni beklemiyor dimiNey bitti ? Platesmi namazmı?
allah kabul etsin gezegen bacımNamaz bitti, ebruda beni beklemiyor dimi
sağol aebenimGeçmiş olsun özlemim
Sizin uyduda geri sarma kayıt alma vs yokmu gezegenim?Namaz bitti, ebruda beni beklemiyor dimi
Sağol özlem, ebru bana uyu dediallah kabul etsin gezegen bacımbekliyor mu bi git sor bakalım
sağol aebenim
Uydudan deyil netten bakıyoruz, bikac gündür ondada sorun var, sadece youtube bakabiliyoruzSizin uyduda geri sarma kayıt alma vs yokmu gezegenim?
Önceleri 45 dakika yapıyordu, hakikaten insan daha dinç oluyorEbruda süre biraz kısa 30 dk ama sıkı karın çalıştı bugun. Haftaya daha zorluycam diyo .
Başka sporlardan sonra insana yorgunluk geliyor lakin bu pilatesden sonra daha bi dinç oluyor insan yahu
TamAm pilates reklamımız bitmiştir
Bu gün listede sütlü bir karışım vardı .Evet efserim senin liste senin kiloya göre .
Bir kaç aya kalmadan inecen o kilolara
geçmiş olsun Allah kolaylık versin canımcanim diyet iyi suan ayniyim sabah trafik kazasi atlatiyorduk nerdeyse .. normal gidiyordk sag tarafimizdaki sokaktan hizla baska bir araba geliyordu bir metre farkla esim yoluna devam etti fakat hala arkamizdan cok hizla surmeye devam etti hic yavaslamadan .. arkada 1 aylik bebegimleydik hala ellerim titriyor dusundukce ...
Bir hafta kv geldi uyuyamadim , bebegimin gaz sancisi bi yandan sokakta dun bebegimin eczaci tarafindan yuzunden aniden koklanmasi .. fotofraf ceekiminde bebegimin strese girip evde aglama krizi ... ustekik yabanci bir kadin tarafindan izinsiz fotofrafinin cekilmesi ... kv ben esim bebegim top gidi ondan ona gitmesi benim ikisine de bagirip bebegimi almamla son buldu ..
Uyuyamiyorum dun pizza attim firina esim icin onu bile yakmayi basardim ..
Ben bende degilim birde misafir gelmek istiyornus millet .. anca bebegime bakiyorum ben kendimi gectim
sagol canımGeçmiş olsun
kötüyüm ben çünkü ben zayıflicam siz kilo alın diye şettimHaklısın da aklıma bulgur pilavını düşürdün kız ben açım bana niye böyle şeyler yapıyorsunuz
canım seni o kadaaaaa iyi anlıyorum ki Allah kolaylık versin. ömrün en zor seneleri bunlar. abi ile ikizlerim arasında 2,5 yaş vardı kendimi buralarda tanıtırken 3 yaşından küçük 3 çocukla evde yalnızım derdim...bir defa değil çoğunlukla yaşadığım bir sahne vardı: ikizler aynı anda ağlıyor hangisini susturacağımı düşünürken abi de tuvalet e yeni alışmış anneeee diye bağırıyor,derdi bitmiyor . ben elimde ıslak mendil halay çekiyorumGünaydın. Evde bir koşturmacadır gidiyor. 5 yaşındaki oğlum hasta oldu yine sürekli öksürüyor. 1,5 aylık kızımı memeye alıştırmaya çalışmak zaten bitirdi beni. 2 saat uyudum sanırım tüm gece. Hepsi geçecek phalanx yaz gelecek kızın büyüyecek oğlun iyileşecek sende evden çıkabileceksin (delirdim sanırım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?