Evet hepsi geçecek ve gün gelip keşke o günleri bir kere daha yaşasam diyeceksinGünaydın. Evde bir koşturmacadır gidiyor. 5 yaşındaki oğlum hasta oldu yine sürekli öksürüyor. 1,5 aylık kızımı memeye alıştırmaya çalışmak zaten bitirdi beni. 2 saat uyudum sanırım tüm gece. Hepsi geçecek phalanx yaz gelecek kızın büyüyecek oğlun iyileşecek sende evden çıkabileceksin (delirdim sanırım)
Canim gecmis olsuncanım üşüttüm heralde romatizmal durumlar oluyor bende ara sıra,bileğim kasıldı çok zor kullanabildim ama biraz iyi bugün hamdolsun
Bugunler gecicek gunes yuzu gorucez insallah bir gun .. :))Günaydın. Evde bir koşturmacadır gidiyor. 5 yaşındaki oğlum hasta oldu yine sürekli öksürüyor. 1,5 aylık kızımı memeye alıştırmaya çalışmak zaten bitirdi beni. 2 saat uyudum sanırım tüm gece. Hepsi geçecek phalanx yaz gelecek kızın büyüyecek oğlun iyileşecek sende evden çıkabileceksin (delirdim sanırım)
Iyi oldun mu kuzum?? Diet spor ne alemde, hic sesin soluğun çıkmıyorGunaydin
Tmm ..içmeye çalışırımSu iç suuuu
Dün akşamın olmamış hoş önceki günde pek olmAmış 1 tb lahana sarman..
Eve cıs olmayan sağlıklı yemekler pişir
Iyim cok sukur biraz halsizlik var, ama vit. D yazdi doktor omur boyu kullanacaksin dedi. onu aldim bugun kullaninca kendime gelirim inshaAllah. Sesim hala biraz kisIk. Diyet iyi ama spor nerdeyse hic yapamadim, dun biraz yuruyus yaptim toplam 1 bucuk saat yurumusumdur temiz hava vardi.Iyi oldun mu kuzum?? Diet spor ne alemde, hic sesin soluğun çıkmıyor
Evet ama yaşarken yalnız olunca zor gelebiliyor. canları sağ olsunda Allah büyükEvet hepsi geçecek ve gün gelip keşke o günleri bir kere daha yaşasam diyeceksin
inşallah şöyle ince bir tshirt ile deniz kenarında elimizde soğuk çay (şekersiz :) ) hayali bile bronzlaştırıyor beni :)Bugunler gecicek gunes yuzu gorucez insallah bir gun .. :))
Tabiki geçecek, sabır. Geçmiş olsun canımGünaydın. Evde bir koşturmacadır gidiyor. 5 yaşındaki oğlum hasta oldu yine sürekli öksürüyor. 1,5 aylık kızımı memeye alıştırmaya çalışmak zaten bitirdi beni. 2 saat uyudum sanırım tüm gece. Hepsi geçecek phalanx yaz gelecek kızın büyüyecek oğlun iyileşecek sende evden çıkabileceksin (delirdim sanırım)
Canım allah kolaylık versin. Menü bildirimi şart, arada sohbetlerede katılırsan birbirimizi daha iyi tanıma şansımız olur. Öteki türlü listeye giremezsin, ilk sayfamızda kurallar yazıyor, bi oku istersen. Sonra tekrar düşün.Merhabalar ismim esmahan 1.56 boyunda 70 kg küçük bi varil gibi geziyorum ortalıkta geçtiğimiz şubat ayında doğum yaptım hamile kaldığım kilo 58 doğuma 95 le gittim eve geldiğimde 90 kiloydum şu an emzirmiyorum bu zamana kadar bolsu içerek öğün atlamayarak akşam 7 den sonra bişey yemeyerek geldim ama daha fazlasına ihtiyacım var aranızda bana da yer var mı yalnız bebeğim çok hareketli ve çok ilgi isteyen bi bebek gün içinde yediğimi içtiğimi yazacak zamanım olmaya bilir bu şartlarla aranıza alırsanız size katılmak istiyorum:)
Hoşgeldin ...Merhabalar ismim esmahan 1.56 boyunda 70 kg küçük bi varil gibi geziyorum ortalıkta geçtiğimiz şubat ayında doğum yaptım hamile kaldığım kilo 58 doğuma 95 le gittim eve geldiğimde 90 kiloydum şu an emzirmiyorum bu zamana kadar bolsu içerek öğün atlamayarak akşam 7 den sonra bişey yemeyerek geldim ama daha fazlasına ihtiyacım var aranızda bana da yer var mı yalnız bebeğim çok hareketli ve çok ilgi isteyen bi bebek gün içinde yediğimi içtiğimi yazacak zamanım olmaya bilir bu şartlarla aranıza alırsanız size katılmak istiyorum:)
Sabahın bereketinde diyimHerkese günaydın.
Bu ebru şallı’nın programı saat kaçta ve hangi kanalda acaba??
Hey maşallahSabahın bereketinde diyim
Kanal D 8:15 de .
Tunayyydinnn ... al bendden de okadar gerci zayiflamadan biz yaz gelmesinTünaydın arkadaşlarım.berbat bir hava var burada, insanın canı hiçbir sey yapmadan yatmak istiyor
Aralık bitip yeni yıl gelsede bir canlanıp kendimize gelsek.ilkbahara şunun şurasında ne kaldı diyerek kendimize telkin versek
Nerde yaşıyorsun canımHey maşallah
Buranın saatiyle 6:15 benim için imkansız yani. Bir hayal daha başlamadan bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?