Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet hepsi geçecek ve gün gelip keşke o günleri bir kere daha yaşasam diyeceksin

Bugunler gecicek gunes yuzu gorucez insallah bir gun .. :))

Tünaydın arkadaşlarım.berbat bir hava var burada, insanın canı hiçbir sey yapmadan yatmak istiyor

Aralık bitip yeni yıl gelsede bir canlanıp kendimize gelsek.ilkbahara şunun şurasında ne kaldı diyerek kendimize telkin versek

Iyi oldun mu kuzum?? Diet spor ne alemde, hic sesin soluğun çıkmıyor
Iyim cok sukur biraz halsizlik var, ama vit. D yazdi doktor omur boyu kullanacaksin dedi. onu aldim bugun kullaninca kendime gelirim inshaAllah. Sesim hala biraz kisIk. Diyet iyi ama spor nerdeyse hic yapamadim, dun biraz yuruyus yaptim toplam 1 bucuk saat yurumusumdur temiz hava vardi.

Evet hepsi geçecek ve gün gelip keşke o günleri bir kere daha yaşasam diyeceksin
Evet ama yaşarken yalnız olunca zor gelebiliyor. canları sağ olsunda Allah büyük
Bugunler gecicek gunes yuzu gorucez insallah bir gun .. :))
inşallah şöyle ince bir tshirt ile deniz kenarında elimizde soğuk çay (şekersiz :) ) hayali bile bronzlaştırıyor beni :)

Merhabalar ismim esmahan 1.56 boyunda 70 kg küçük bi varil gibi geziyorum ortalıkta geçtiğimiz şubat ayında doğum yaptım hamile kaldığım kilo 58 doğuma 95 le gittim eve geldiğimde 90 kiloydum şu an emzirmiyorum bu zamana kadar bolsu içerek öğün atlamayarak akşam 7 den sonra bişey yemeyerek geldim ama daha fazlasına ihtiyacım var aranızda bana da yer var mı yalnız bebeğim çok hareketli ve çok ilgi isteyen bi bebek gün içinde yediğimi içtiğimi yazacak zamanım olmaya bilir bu şartlarla aranıza alırsanız size katılmak istiyorum:)

Tabiki geçecek, sabır. Geçmiş olsun canım

Canım allah kolaylık versin. Menü bildirimi şart, arada sohbetlerede katılırsan birbirimizi daha iyi tanıma şansımız olur. Öteki türlü listeye giremezsin, ilk sayfamızda kurallar yazıyor, bi oku istersen. Sonra tekrar düşün.

Hoşgeldin ...
Liste sorumluluk istiyor günlük akşam menü bildirimi gibi . Ama listeye girmedende burda olabilirsin yardımcı oluruz

Kixlar oglum daha yeni uyudu , kahvalti yapamadim suan kucagimda uyuyor ancak kefir iciyorum kahvaktiya ..
Simdiye kadar 2 litre su ictim

Oglen yemege : firinda somon 300 gr
Tavada kabak ve tatli biber

Aksam : bal kabagi corbasi mercimekli

Tavsiye ederim kizlar harika oluyor bi corba icine ben cok az da zencefil koyuyorum ve dolapta soyulmus zeytin yaginin icine koydugum sarimsaklardan bir tane atiyorum ve o zeytinyagindan 1 -2 kasik koyuyorum cok guzel oluyor tadi ... aciktimmmm

Gaz sancisi cok zor bebeklerde bildigim tum yontemleri denedim palyacoya dondum evde resmen

Son düzenleme:
Tunayyydinnn ... al bendden de okadar gerci zayiflamadan biz yaz gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…