- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Afiyet olsun canımKixlar oglum daha yeni uyudu , kahvalti yapamadim suan kucagimda uyuyor ancak kefir iciyorum kahvaktiya ..
Simdiye kadar 2 litre su ictim
Oglen yemege : firinda somon 300 gr
Tavada kabak ve tatli biber
Aksam : bal kabagi corbasi mercimekli
Tavsiye ederim kizlar harika oluyor bi corba icine ben cok az da zencefil koyuyorum ve dolapta soyulmus zeytin yaginin icine koydugum sarimsaklardan bir tane atiyorum ve o zeytinyagindan 1 -2 kasik koyuyorum cok guzel oluyor tadi ... aciktimmmm
Gaz sancisi cok zor bebeklerde bildigim tum yontemleri denedim palyacoya dondum evde resmen
Hollanda’dayım canım ben.Nerde yaşıyorsun canım
d vitamini güneşe çıkılmayan her gün kullanılmali diyor karatay.ben de ona katılıyorum.geçen kış çocuklara düzenli d vitamini verdim, hasta neyin olmadılar..Iyim cok sukur biraz halsizlik var, ama vit. D yazdi doktor omur boyu kullanacaksin dedi. onu aldim bugun kullaninca kendime gelirim inshaAllah. Sesim hala biraz kisIk. Diyet iyi ama spor nerdeyse hic yapamadim, dun biraz yuruyus yaptim toplam 1 bucuk saat yurumusumdur temiz hava vardi.
Zehrada hollandadaHollanda’dayım canım ben.
Benim daha yeni sayılır, evlendikten sonra geldim ben. 2 yıl oldu ama daha yeni alıştım diyebilirim.Zehrada hollandada
Bende almanyadayim
MooiHollanda’dayım canım ben.
Online danışanlık mı alıyorsun?Diyetiyenim bugün yeni listemi wshapptan yolladı bilin bakalım listemde ne varkısır var listemde 1 650 kaloriye düşmüş
Yaaa hollanda harikaaa insanlari cok daha sevecen ve rahatlar gercekten .. ilerde donus yapmayi dusunuyoruz bizdeBenim daha yeni sayılır, evlendikten sonra geldim ben. 2 yıl oldu ama daha yeni alıştım diyebilirim.
Maar ik vind niet mooiMooibenim esim hollandali almanca ortak dilimiz ama ogreniyorum yavas yavas
İnsanları gerçekten çok sıcak ve rahatlar. Güzel ülke bana sonbaharı sevdiren ülkeYaaa hollanda harikaaa insanlari cok daha sevecen ve rahatlar gercekten .. ilerde donus yapmayi dusunuyoruz bizde
Alisirsin yavas yavas :)) ayyy ozledim bende orayi yaa , almanyaya gelseydin kacardin sanirim ben hic sevmiyorum burayi , bende ogluma bebek kitaokari aldim hollanda dan oyle yavas yavas ogrenicem inan anliyorum ama konusurken bende ayniyim ..Maar ik vind niet mooivalla dil olayını yeni yeni öğreniyorum hala konuşurken heyecan yapıp adam gibi cümle kuramıyorum yaa
Bende mi kisir yapamm canim cektii ya yesilligi bol harikaaa olurdu simdiiDiyetiyenim bugün yeni listemi wshapptan yolladı bilin bakalım listemde ne varkısır var listemde 1 650 kaloriye düşmüş
Alisirsin yavas yavas :)) ayyy ozledim bende orayi yaa , almanyaya gelseydin kacardin sanirim ben hic sevmiyorum burayi , bende ogluma bebek kitaokari aldim hollanda dan oyle yavas yavas ogrenicem inan anliyorum ama konusurken bende ayniyim ..
Özellikle esim annesiyle konusunca hep anlarim
Ik woon ook in Nederland :)))Almanca bilen birinin hollandaca öğrenmesi çok kolay hatta almanlar flemenkçe için sarhoş almancası diyomuş. Ben tam anlamıyla çözene kadar sen çoktan öğrenmiş olursun
Canım Perşembe’den önce yaparsan sorun yok Cuma günü tartıya yansımazBende mi kisir yapamm canim cektii ya yesilligi bol harikaaa olurdu simdii
Kikkerlandİnsanları gerçekten çok sıcak ve rahatlar. Güzel ülke bana sonbaharı sevdiren ülke
Hangi bölgedesin? Limburg’teyim ben.Ik woon ook in Nederland :)))
Almanca benziyor hollandacaya hele benim oturdugum bolge sivesi daha cok benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?