Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım
Balıktan sonra 1 parça helva yemeyi unutma
Balkabağı çorbasını kızım da yapar, alman usulü ,şekerde koyar. Hiç tadına bakmadım

Slm kızlar benim dünkü menum
Sabah aç karnına 1 bardak ılık limonlu şu
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kadar peyniri 1 parça kepek ekmegi domates salatalık
Arada
1 türk kahvesi 1 fincan yeşil çay
Öğlen yemeği
1 kase tavuk sebze başlaması
1 tabak yogurtlu bugday
Ara
1 kahve 1 fincan yeşil çay 1 kase cacık limonlu
Akşam yemeği
1 kaşık pilav iki kaşık türlü
Ara
1 mandalina
2-2.5litre su
Akşam oğlum hasta hep kucak istediği için spor yapamadım galiba bu hafta hiç spor yapamam bilmiyorum

Kahvaltı yine canım istemiyor bugün ama biraz zorlayıp bir parça peynir iki tane zeytin yedim ayaküstü. 2 filtre kahve içtim sütlü.
1 litre kadar su içtim. Akşama kadar 3 ltyi bulur.
Akşama da maş fasülyeli salata, ızgara biftek, domates çorbası var.

d vitamini güneşe çıkılmayan her gün kullanılmali diyor karatay.ben de ona katılıyorum.geçen kış çocuklara düzenli d vitamini verdim, hasta neyin olmadılar..

Maar ik vind niet mooi valla dil olayını yeni yeni öğreniyorum hala konuşurken heyecan yapıp adam gibi cümle kuramıyorum yaa
Alisirsin yavas yavas :)) ayyy ozledim bende orayi yaa , almanyaya gelseydin kacardin sanirim ben hic sevmiyorum burayi , bende ogluma bebek kitaokari aldim hollanda dan oyle yavas yavas ogrenicem inan anliyorum ama konusurken bende ayniyim ..

Özellikle esim annesiyle konusunca hep anlarim

Almanca bilen birinin hollandaca öğrenmesi çok kolay hatta almanlar flemenkçe için sarhoş almancası diyomuş. Ben tam anlamıyla çözene kadar sen çoktan öğrenmiş olursun

Almanca bilen birinin hollandaca öğrenmesi çok kolay hatta almanlar flemenkçe için sarhoş almancası diyomuş. Ben tam anlamıyla çözene kadar sen çoktan öğrenmiş olursun
Ik woon ook in Nederland :)))
Almanca benziyor hollandacaya hele benim oturdugum bolge sivesi daha cok benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…