Ah canım Allah annelere nasıl bir güç veriyor valla mucize. İkiz olduğunu düşünemiyorum hayran kaldım sana. Hem aşığım bebeklerime hemde çok yorgunum.canım seni o kadaaaaa iyi anlıyorum ki Allah kolaylık versin. ömrün en zor seneleri bunlar. abi ile ikizlerim arasında 2,5 yaş vardı kendimi buralarda tanıtırken 3 yaşından küçük 3 çocukla evde yalnızım derdim...bir defa değil çoğunlukla yaşadığım bir sahne vardı: ikizler aynı anda ağlıyor hangisini susturacağımı düşünürken abi de tuvalet e yeni alışmış anneeee diye bağırıyor,derdi bitmiyor . ben elimde ıslak mendil halay çekiyorumkafaya huni takıp gezmek serbest o dönemde
inan sonunda rahatlıyorsun. kendini sakın h,ç bir konuda eksik hissetmezor şeyler çünkü bunlar
Diyetiyemde her hafta randevüm var birde Whatsaptan beni takipteOnline danışanlık mı alıyorsun?
Tamam canim persembeden once zaparim mutlaka .. afiyet bal seker olsun sanaCanım Perşembe’den önce yaparsan sorun yok Cuma günü tartıya yansımaz
Birde burda ölçü çok önemli 4 yemek kaşığı ideal ölçü.
Ahhah evet kesinlikle dogru almanca ve ingilizce karisimi oldugu icin herseyi anliyorum cogunlukla...Almanca bilen birinin hollandaca öğrenmesi çok kolay hatta almanlar flemenkçe için sarhoş almancası diyomuş. Ben tam anlamıyla çözene kadar sen çoktan öğrenmiş olursun
Sanırım Pazartesi yerim bendeTamam canim persembeden once zaparim mutlaka .. afiyet bal seker olsun sana
Bugün mü taşınacaktısara_28 pidelerle mi boğuşuyosun bacım :))
11 yaşında 200 kilo olduğuna göre büyük ihtimal kronik bir rahatsızlığı vardır.yani kilosunun tek sebebi ailesi değildir. Ama yok mu bizlerde böyle bir alışkanlık tabii ki var.örneğin ben küçüktüm babaneme giderdim okuldan gelince.karnım tok giderdim hep ama babanem yine de yedirmek isterdi." Yemek yemezsen bir daha gelme" derdi.böyle böyle hep kilolu bir çoçukluk geçirdimÜzgünüm
Biraz önce bir kanalda obezite ile savaşan 11 yaşında bir çoçuğun diyetle şavaşını gördüm. Daha 11 yaşında 200 kiloona diyetin ne olduğunu nasıl anlatılacak ki?canım pasta istiyor banane deyip omuzlarını düşürüyor.Sanırım babaannesi ilgileniyor onu harakete zorluyor hadi gezmeye gidelim diye israr etmesi,onu zorlaması gittiklerin parkta kaydıraktan kaymak istemesi,ama sığamaması o çoçukluğunu doyasıya yaşamayıp boğazına düğümlenen her düğüm gözlerinden yüreğine düşmesi;beni çok üzdü.
Bize ne olduda hayatımızın her anlamını yemeğe bağlayıp doğan her çoçuğuda bunu öğretiyoruz.
Yaa öyle mi?? Haberim yokBugün mü taşınacaktı
Kıtlık psisikolojisi alt beynimize yerleşiyor11 yaşında 200 kilo olduğuna göre büyük ihtimal kronik bir rahatsızlığı vardır.yani kilosunun tek sebebi ailesi değildir. Ama yok mu bizlerde böyle bir alışkanlık tabii ki var.örneğin ben küçüktüm babaneme giderdim okuldan gelince.karnım tok giderdim hep ama babanem yine de yedirmek isterdi." Yemek yemezsen bir daha gelme" derdi.böyle böyle hep kilolu bir çoçukluk geçirdimergenlikte normal kiloma insemde küçüklüğümde alıştığım yemek olayı beni hep kilolu yaptı
günaydın kızlar çok mutluyum çünküüüüüü yarın evime taşınıyorum yaşasııııııııııııııııııııın
veeeee dahası çok istediğim bir bileklik vardı eşim dün gece sürpriz yapmış almış bana çok stres yaşadın biraz yüzün gülsün istedim dedi nasıl mutlu oldum anlatamamben kocama hergün yeniden aşık oluyorum valla
üstüne tartıda bugün itibarıyla iki kilo gitmiş görünce mutluluktan havaya uçtum
Allahım bizi tüm kötü insanların şerrinden korusun ve sıkıntıda koymasın çok şükür bugün rahat bir nefes alıyorum
Öyleyse hoşgeldin canım. Listeye hemen giremezsin, önce deneme sürecinde olursun. Paylaşımın düzenli olursa, kilo verimin olursa listeye giriş zamanına kaptanımız karar verir.gezegenfeza aeben ben gerekenleri yapabilirim listeye girersem benim için sorumluluk artacak ve daha hırslı olacağım :)
Al bi tanede benden gelsin. Daha 11 yaşında, haftaya düğün var ama giyeceği kıyafete sığmıyor. O elbiseyi ben giysem geniş gelir. Haftaya kadar terzi bulup arkaya parça koydurmak lazımÜzgünüm
Biraz önce bir kanalda obezite ile savaşan 11 yaşında bir çoçuğun diyetle şavaşını gördüm. Daha 11 yaşında 200 kiloona diyetin ne olduğunu nasıl anlatılacak ki?canım pasta istiyor banane deyip omuzlarını düşürüyor.Sanırım babaannesi ilgileniyor onu harakete zorluyor hadi gezmeye gidelim diye israr etmesi,onu zorlaması gittiklerin parkta kaydıraktan kaymak istemesi,ama sığamaması o çoçukluğunu doyasıya yaşamayıp boğazına düğümlenen her düğüm gözlerinden yüreğine düşmesi;beni çok üzdü.
Bize ne olduda hayatımızın her anlamını yemeğe bağlayıp doğan her çoçuğuda bunu öğretiyoruz.
Bugün taşınmaya başlıyordusara_28 pidelerle mi boğuşuyosun bacım :))
Benim büyük oğlanda hep beni suçlar, küçükken yemek yemezdi, zorla yedirirdim.Kızlar slm nasilsiniz bakim umarım herkes iyidir.?
Oglumuda ben sisko ettim yemek problemimiz vardi yemiyordu habire yesin diye tıktım ağzına şimdi kilo ver diye agliyom
O bahsettiğiniz 200 kilo problemi olan çocuk muhtemelen annesi şeker hastasıdır yada metobolik bir hastalığı vardır..
Aa çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?