Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah
Peynir
Zeytin
Şekersiz cay
1 yumrta omlet

Ara
Bir kupa bitki cayi

Öyle
2dilim milfiy börek
Skersiz cay
1dilim kek

Akşam
1kase corba

Öğlen oğlumun arkaslari
Aileleri vardı mecburen yedim

3. Gün diyetim
Sabah takviyeler
Kahvatım
1 subardağı süte 4 kaysı 1 tatlı kaşığı keten tohumu tarçın 2 ceviz blenderden geçirilip içtim

Ara 2 kuru kaysı ben yiyemedim

Öğlen 2 dilim köy ekmeği ile sandviç peynirli yapılacaktı ben onu tosta çevirdim
1 çay

Ara yine yapamadım

Akşam
1 ince dilim köy ekmeği
2 parça ızgara tavuk
2 köz biber
1 kase yoğurt

Ara 2 tane meyve yiyeceğim

Kıtlık psisikolojisi alt beynimize yerleşiyor sürekli stok yapmak istiyoruz
Dogumumdan beri bende de var o okay sanki saavas var disari da ve ben evde kullanmadigim yiyecekleri depolamis durumdagim , alisverise pek gidemiyorum gidincede 3 er tane aliyorum ... acilen el atilmasi gereken bir konu bu .. benim gibi olan da cok var sanirim

canım üşüttüm heralde romatizmal durumlar oluyor bende ara sıra,bileğim kasıldı çok zor kullanabildim ama biraz iyi bugün hamdolsun
geçmiş olsun canım, benim gibi ihmal etme sakın git doktora romatizmal testlerini yaptır, benimde ufak ufak başlamıştı. el bileğim ,elim ,parmağım falan derken yıllar içinde bu duruma geldim.

geçmiş olsun canım, dediğin gibi hepsi geçici süreç.

hoşgeldin canım, elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız. bebeğini güle güle büyüt.

çok üzücü

çok geçmiş olsun canım

evet geçmişi bitirdim
selam kızçeler, bugün doktor randevum vardı. önce dahiliyeye gittim, romatizmal birkaç test isteyip ortopediye yönlendirdi.
ortopedi de muayene edip ilaçlarımı verdi. 15 gün sonra test sonuçlarımla birlikte, her ikisi ile de kontrolüm var.
bende durum böyle.

Hadi hayırlısı kaptanım, geçmiş olsun

Coook gecmis olsun guzel sonuckar akirsin insallah doktordan

Daha iyi misin canım ilaç kullanıyormuş in tekrar geçmiş olsun kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…