Dogumumdan beri bende de var o okay sanki saavas var disari da ve ben evde kullanmadigim yiyecekleri depolamis durumdagim , alisverise pek gidemiyorum gidincede 3 er tane aliyorum ... acilen el atilmasi gereken bir konu bu .. benim gibi olan da cok var sanirimKıtlık psisikolojisi alt beynimize yerleşiyorsürekli stok yapmak istiyoruz
geçmiş olsun canım, benim gibi ihmal etme sakıncanım üşüttüm heralde romatizmal durumlar oluyor bende ara sıra,bileğim kasıldı çok zor kullanabildim ama biraz iyi bugün hamdolsun
geçmiş olsun canım, dediğin gibi hepsi geçici süreç.Günaydın. Evde bir koşturmacadır gidiyor. 5 yaşındaki oğlum hasta oldu yine sürekli öksürüyor. 1,5 aylık kızımı memeye alıştırmaya çalışmak zaten bitirdi beni. 2 saat uyudum sanırım tüm gece. Hepsi geçecek phalanx yaz gelecek kızın büyüyecek oğlun iyileşecek sende evden çıkabileceksin (delirdim sanırım)
hoşgeldin canım, elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız. bebeğini güle güle büyüt.Merhabalar ismim esmahan 1.56 boyunda 70 kg küçük bi varil gibi geziyorum ortalıkta geçtiğimiz şubat ayında doğum yaptım hamile kaldığım kilo 58 doğuma 95 le gittim eve geldiğimde 90 kiloydum şu an emzirmiyorum bu zamana kadar bolsu içerek öğün atlamayarak akşam 7 den sonra bişey yemeyerek geldim ama daha fazlasına ihtiyacım var aranızda bana da yer var mı yalnız bebeğim çok hareketli ve çok ilgi isteyen bi bebek gün içinde yediğimi içtiğimi yazacak zamanım olmaya bilir bu şartlarla aranıza alırsanız size katılmak istiyorum:)
çok üzücüÜzgünüm
Biraz önce bir kanalda obezite ile savaşan 11 yaşında bir çoçuğun diyetle şavaşını gördüm. Daha 11 yaşında 200 kiloona diyetin ne olduğunu nasıl anlatılacak ki?canım pasta istiyor banane deyip omuzlarını düşürüyor.Sanırım babaannesi ilgileniyor onu harakete zorluyor hadi gezmeye gidelim diye israr etmesi,onu zorlaması gittiklerin parkta kaydıraktan kaymak istemesi,ama sığamaması o çoçukluğunu doyasıya yaşamayıp boğazına düğümlenen her düğüm gözlerinden yüreğine düşmesi;beni çok üzdü.
Bize ne olduda hayatımızın her anlamını yemeğe bağlayıp doğan her çoçuğuda bunu öğretiyoruz.
evet bugün taşınıyorYaa öyle mi?? Haberim yok
Inşallah taşınıyodursun saracım..
çok geçmiş olsun canımcanim diyet iyi suan ayniyim sabah trafik kazasi atlatiyorduk nerdeyse .. normal gidiyordk sag tarafimizdaki sokaktan hizla baska bir araba geliyordu bir metre farkla esim yoluna devam etti fakat hala arkamizdan cok hizla surmeye devam etti hic yavaslamadan .. arkada 1 aylik bebegimleydik hala ellerim titriyor dusundukce ...
Bir hafta kv geldi uyuyamadim , bebegimin gaz sancisi bi yandan sokakta dun bebegimin eczaci tarafindan yuzunden aniden koklanmasi .. fotofraf ceekiminde bebegimin strese girip evde aglama krizi ... ustekik yabanci bir kadin tarafindan izinsiz fotofrafinin cekilmesi ... kv ben esim bebegim top gidi ondan ona gitmesi benim ikisine de bagirip bebegimi almamla son buldu ..
Uyuyamiyorum dun pizza attim firina esim icin onu bile yakmayi basardim ..
Ben bende degilim birde misafir gelmek istiyornus millet .. anca bebegime bakiyorum ben kendimi gectim
Saol abla evet şimdi uyuyorlar melek gibi çok şükürgeçmiş olsun canım, dediğin gibi hepsi geçici süreç.
Hadi hayırlısı kaptanım, geçmiş olsunevet geçmişi bitirdim
selam kızçeler, bugün doktor randevum vardı. önce dahiliyeye gittim, romatizmal birkaç test isteyip ortopediye yönlendirdi.
ortopedi de muayene edip ilaçlarımı verdi. 15 gün sonra test sonuçlarımla birlikte, her ikisi ile de kontrolüm var.
bende durum böyle.
Coook tesekkur ederimm tum gun agladi , birazdan acile gidicez esimi bekliyorum ilac vermeme ragmen gecmedi huzursuzlugu emmeyide reddediyorçok geçmiş olsun canım
Coook gecmis olsun guzel sonuckar akirsin insallah doktordanevet geçmişi bitirdim
selam kızçeler, bugün doktor randevum vardı. önce dahiliyeye gittim, romatizmal birkaç test isteyip ortopediye yönlendirdi.
ortopedi de muayene edip ilaçlarımı verdi. 15 gün sonra test sonuçlarımla birlikte, her ikisi ile de kontrolüm var.
bende durum böyle.
evet geçmişi bitirdim
bende durum böyle.
daha iyiyim canım sağolasın.Daha iyi misin canım ilaç kullanıyormuş in tekrar geçmiş olsun kaptanim
Akşam yemeği vaktikızlar nerelerdesiniz ben geldim kimseler yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?