Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sürekli kilo alıp vermek kas kaybına ve kaslarda hasara sebep oluyormuş.
verelim şu kiloları bir daha da almayalım artık yahu, canıma tak dedi artık of of..
yinede, hamdolsun halimize.

Aynen kaptanim artık verelim koruyalım çok yoruldum gerçekten
İnşallah 97 geldiğimde 20 yildir görmediğim kilo olacak

bu arada divinity geçen gün kolunun ağrıdığı yeri göstermiştin ya benimde aynı yerlerde her iki kolumda ağrıyor demiştim. bugün ortopedi doktoru oradaki kasların hasar görmüş olabileceğini, kasları tutan bağların zedelenmiş olabileceğini söyledi. mutlaka geç olmadan bi ortopediye gidip göster canım.
zor işler yapmamamı 3 kg dan fazla yük kaldırmamamı söyledi. takviye ilaçlar ve vitamin verdi.

Bugün spor salonuna gidecek tim sabah oğlanı Dr götürdüm diyetisyen tahlil istemişti biraz İnsülin i yüksek çıkmış ondan gidemedim salona
İnşallah oğlumda verirde kurtulur bazen diyet yaptırıyorum gizlice asiriyor odasında abur cubur kağıtları buluyor um mutfağa girince elindeki peynir durumunu saklıyor
Salona yazılı oğlum veya bir spor dalı
Yok boş zamanlarında ya bilgisayar da yada telde
Bakalım inşallah diyetisyen in faydası olur

Sen ona örnek olacan fatmacim sen örnek olursan oda yapacaktır.

Romatizmal sıkıntıların varsa ortopedi geçici çözüm olacaktır monicim romotolog bul kendine.
evet yasom, dahiliye dr u testler verdi , uzun sürede çıkan testler. test sonucuna göre yönlendirecek. testin biri 10 aralık ta diğeri 25 aralık ta çıkacak . çıktığında kontrole çağırdı her ikisi de. bu süreçte de ortopedi kas gevşetici, magnezyun tableti ve fibromiyalji / nöropatik ağrı için bir ilaç verdi.

gönderdiğin video yu izledim, bende büyük ihtimal var fibromiyalji

Benimde var fibromiyaljim çok ağrılarım oluyordu şimdi biraz daha iyiyim ama spor ciddi iyi geliyor keske plates yapabilsem ama yapamiyorum hi magnezyum evett kullan düzenli çok iyi geliyor bende arada iciyom bu ara ihmal ettim. ama fibromiyaljinin bir tedavisi yok uzulmeyecen canın sıkılmayacak
Varsa öyle bir dunya

insallah güzel olur sonuçların monicim.gecmis olsun

Saol abla evet şimdi uyuyorlar melek gibi çok şükür

Menüm:
Sabah : 3 haşlanmış yumurta light sütlü cappuchino
Öğlen : kaşarlı yumurta süt
Ara : muz
Akşam : yulaf süt + 1 dilim ekmek peynir
çok az değil mi menülerin hocam? Acıkmıyor musun?

Coook tesekkur ederimm tum gun agladi , birazdan acile gidicez esimi bekliyorum ilac vermeme ragmen gecmedi huzursuzlugu emmeyide reddediyor
Isal durumuda var
geçmis olsun..

sürekli kilo alıp vermek kas kaybına ve kaslarda hasara sebep oluyormuş.
verelim şu kiloları bir daha da almayalım artık yahu, canıma tak dedi artık of of..
yinede, hamdolsun halimize.
yaa ne kötülükler yapıyoruz kendimize farkında olmadan

Öğle yemeği nerde cadi
arada kaynadı yasocan.geç kahvaltı yapınca öğleni kaynatıyorum

Haklısın az ama buna ancak fırsat bulabildim. Spor nasıl gidiyor?

Ah canım Allah annelere nasıl bir güç veriyor valla mucize. İkiz olduğunu düşünemiyorum hayran kaldım sana. Hem aşığım bebeklerime hemde çok yorgunum.
Şimdi kaç yaşında çocuklar ?
büyük 10 ikizler 7:)
bebekler küçükken tek bakıcım vardı maddi durum buna el veriyordu daha doğrusu ev odemesi vs biraz erken başlamışız nasıl olsa sonradan ev de olurdu araba da. hep keşke dedim bir bakıcı veya temşzlşkçi daha olsaydı diye çünkü yakınımda en ufa bir yardım edecek hiç bir akrabam yoktu. ders çıkardım o günlerden ve ilk okul 1. sınıfta 'ela lale al 'travması yaşamamak için çocukları etüde gönderdim. yani ayn anda okuma yazma öğretmek ikisi ile uğtasırken bir de abinin günde 3 yaprak 4. sınıf testlerini kontrol etmek çok zordu.imkanınız varsa bu döndemlerde destek alın derim.

MENÜM
Alıç sirkesi+çörek otu yağı

SAbAH
2 yumurta haşlama+1 dilim tulum peyniri+8 zeytin+1 dilim çavdar ekmeği

ÖĞLEN
5 yk bulgur pilavı+turşu+1 bardak kefir ayranı

İKİNDİ
1 minik yer elması+çeyrek avakado+1/2 ayva+1 kupa sütlü kahve

AKŞAM
3 tavuk kanat+1 dilim çavdar ekmeği+1 bardak salgam suyu

SPOR
30 dk yürüyüş+30 dk jillian michael

GÜN BOYU
2 maden suyu+kahve+1 yeşil çay

@divinity gezegenfeza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…