afiyet olsunAkşam yemeği vakti
daha iyiyim canım sağolasın.
evet ortopedi ilaç verdi bu akşam başladım ilaçlarıma.
inşallah canım sağolasınOoo iyi kaptanim inşallah sifana vesile olur canım
sürekli kilo alıp vermek kas kaybına ve kaslarda hasara sebep oluyormuş.
verelim şu kiloları bir daha da almayalım artık yahu, canıma tak dedi artık of of..
yinede, hamdolsun halimize.
sağolasın kuzum, amin inşallahmoni canim kaptanım sevindim dr gitmişsin rabbim acil şifalar versin .
Romatizmal sıkıntıların varsa ortopedi geçici çözüm olacaktır monicim romotolog bul kendine.sağolasın kuzum, amin inşallah
Sen ona örnek olacan fatmacim sen örnek olursan oda yapacaktır.Bugün spor salonuna gidecek tim sabah oğlanı Dr götürdüm diyetisyen tahlil istemişti biraz İnsülin i yüksek çıkmış ondan gidemedim salona
İnşallah oğlumda verirde kurtulur bazen diyet yaptırıyorum gizlice asiriyor odasında abur cubur kağıtları buluyor um mutfağa girince elindeki peynir durumunu saklıyor
Salona yazılı oğlum veya bir spor dalı
Yok boş zamanlarında ya bilgisayar da yada telde
Bakalım inşallah diyetisyen in faydası olur
evet yasom, dahiliye dr u testler verdi , uzun sürede çıkan testler. test sonucuna göre yönlendirecek. testin biri 10 aralık ta diğeri 25 aralık ta çıkacak . çıktığında kontrole çağırdı her ikisi de. bu süreçte de ortopedi kas gevşetici, magnezyun tableti ve fibromiyalji / nöropatik ağrı için bir ilaç verdi.Romatizmal sıkıntıların varsa ortopedi geçici çözüm olacaktır monicim romotolog bul kendine.
Benimde var fibromiyaljim çok ağrılarım oluyordu şimdi biraz daha iyiyim ama spor ciddi iyi geliyor keske plates yapabilsem ama yapamiyorum hi magnezyum evett kullan düzenli çok iyi geliyor bende arada iciyom bu ara ihmal ettim.evet yasom, dahiliye dr u testler verdi , uzun sürede çıkan testler. test sonucuna göre yönlendirecek. testin biri 10 aralık ta diğeri 25 aralık ta çıkacak . çıktığında kontrole çağırdı her ikisi de. bu süreçte de ortopedi kas gevşetici, magnezyun tableti ve fibromiyalji / nöropatik ağrı için bir ilaç verdi.
gönderdiğin video yu izledim, bende büyük ihtimal var fibromiyalji
Öğle yemeği nerde cadiBugünkü menüm
Sabah 11
Omlet, peynir, zeytin, turp, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara: bir ayva
Akşam 18.30
Bir kepçe çorba, etli bezelye, yoğurt
Su:1.5 litre
Spor: 10 dk.leslie+25 dk jillian+50 mekik
insallah güzel olur sonuçların monicim.gecmis olsunevet geçmişi bitirdim
selam kızçeler, bugün doktor randevum vardı. önce dahiliyeye gittim, romatizmal birkaç test isteyip ortopediye yönlendirdi.
ortopedi de muayene edip ilaçlarımı verdi. 15 gün sonra test sonuçlarımla birlikte, her ikisi ile de kontrolüm var.
bende durum böyle.
çok az değil mi menülerin hocam? Acıkmıyor musun?Saol abla evet şimdi uyuyorlar melek gibi çok şükür
Menüm:
Sabah : 3 haşlanmış yumurta light sütlü cappuchino
Öğlen : kaşarlı yumurta süt
Ara : muz
Akşam : yulaf süt + 1 dilim ekmek peynir
geçmis olsun..Coook tesekkur ederimm tum gun agladi , birazdan acile gidicez esimi bekliyorum ilac vermeme ragmen gecmedi huzursuzlugu emmeyide reddediyor
Isal durumuda var
yaasürekli kilo alıp vermek kas kaybına ve kaslarda hasara sebep oluyormuş.
verelim şu kiloları bir daha da almayalım artık yahu, canıma tak dedi artık of of..
yinede, hamdolsun halimize.
arada kaynadı yasocan.geç kahvaltı yapınca öğleni kaynatıyorumÖğle yemeği nerde cadi
Haklısın az ama buna ancak fırsat bulabildim. Spor nasıl gidiyor?insallah güzel olur sonuçların monicim.gecmis olsun
çok az değil mi menülerin hocam? Acıkmıyor musun?
geçmis olsun..
yaane kötülükler yapıyoruz kendimize farkında olmadan
arada kaynadı yasocan.geç kahvaltı yapınca öğleni kaynatıyorum
büyük 10 ikizler 7:)Ah canım Allah annelere nasıl bir güç veriyor valla mucize. İkiz olduğunu düşünemiyorum hayran kaldım sana. Hem aşığım bebeklerime hemde çok yorgunum.
Şimdi kaç yaşında çocuklar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?