Obezim geç kahvaltı yani 10dan sonra yapılan kahvaltilar kilo olarak döner o yüzden kahvaltılarınızı 9a kadar bitirinki öğle yemeğinde yiyininsallah güzel olur sonuçların monicim.gecmis olsun
çok az değil mi menülerin hocam? Acıkmıyor musun?
geçmis olsun..
yaane kötülükler yapıyoruz kendimize farkında olmadan
arada kaynadı yasocan.geç kahvaltı yapınca öğleni kaynatıyorum
bende de vardı fibromiyalji geçti şükür. spor gerçekten çok iyi geliyorevet yasom, dahiliye dr u testler verdi , uzun sürede çıkan testler. test sonucuna göre yönlendirecek. testin biri 10 aralık ta diğeri 25 aralık ta çıkacak . çıktığında kontrole çağırdı her ikisi de. bu süreçte de ortopedi kas gevşetici, magnezyun tableti ve fibromiyalji / nöropatik ağrı için bir ilaç verdi.
gönderdiğin video yu izledim, bende büyük ihtimal var fibromiyalji
Benim Büyük de öyle, hem ıvır zıvır çok yiyor, hem hareket 0. Neyseki işe gidiyor. Oda olmasa 150 kilo olurdu heraldeBugün spor salonuna gidecek tim sabah oğlanı Dr götürdüm diyetisyen tahlil istemişti biraz İnsülin i yüksek çıkmış ondan gidemedim salona
İnşallah oğlumda verirde kurtulur bazen diyet yaptırıyorum gizlice asiriyor odasında abur cubur kağıtları buluyor um mutfağa girince elindeki peynir durumunu saklıyor
Salona yazılı oğlum veya bir spor dalı
Yok boş zamanlarında ya bilgisayar da yada telde
Bakalım inşallah diyetisyen in faydası olur
Çok geçmiş olsun ablabu aradadivinity geçen gün kolunun ağrıdığı yeri göstermiştin ya benimde aynı yerlerde her iki kolumda ağrıyor demiştim. bugün ortopedi doktoru oradaki kasların hasar görmüş olabileceğini, kasları tutan bağların zedelenmiş olabileceğini söyledi. mutlaka geç olmadan bi ortopediye gidip göster canım.
zor işler yapmamamı 3 kg dan fazla yük kaldırmamamı söyledi. takviye ilaçlar ve vitamin verdi.
Sen ona örnek olacan fatmacim sen örnek olursan oda yapacaktır.
Geçen haftaki bölüme bakmamışım, biraz bakıp yatarım.Hayırlı geceler cümleten
Bugün sessiz kalmış topik
Dirilişmi izliyonuz :))
Çarşamba menüm
Kahvaltı : 2 dilim ekmek
Peynir -5 zeytin
Ara : yarım lt yeşil çay
1 greyfurt
Ara : yarım lt ısırgan çayı
3 eti form tahıl patlağı
Akşam : 1 tabak yeşil fasulye
1 portakal
Su : 1 lt
Spor : jillian 30
iyi gidiyor..Haklısın az ama buna ancak fırsat bulabildim. Spor nasıl gidiyor?
iyi gidiyor..
Kk da konuyla ilgili bir topic vardı , oradan biraz okudum da yapanlar spor ayakkabısız yapmayın diyorlardı, ondan sonra ayakkabı ile yapmaya başladım.ayak tabanı da desteklenince doğal olarak daha rahat yapmaya başladım..
Günaydın :)Sabahınız hayr olsun
Yogun gün diyetisyene sonrada geçmiş olsuna arkadaşa uğruycam...
evet yasom, dahiliye dr u testler verdi , uzun sürede çıkan testler. test sonucuna göre yönlendirecek. testin biri 10 aralık ta diğeri 25 aralık ta çıkacak . çıktığında kontrole çağırdı her ikisi de. bu süreçte de ortopedi kas gevşetici, magnezyun tableti ve fibromiyalji / nöropatik ağrı için bir ilaç verdi.
gönderdiğin video yu izledim, bende büyük ihtimal var fibromiyalji
sağol kuzun teşekkür ederimÇok geçmiş olsun monicim Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Senin adına çok sevindimGünaydın kızlar
Çok yoğunum o yüzden gelemiyorum dün gece menümü yazıp uyuyacaktım ama telefon elimde uyumuşum evimi yerleştirmeye çalışıyorum çok işim var ana diyetimi aksatmıyorum adede tek sıkıntım bu kadar işin arasında su içmeyi unutuyorum dün bir litre ya içtim ya içmedim buda ödem yapıyor hemen yasocum sen beni anlarsın ödem konusunda birkaç gün böyle yoğun olurum çok sık gelemem menümü yazmaya çalışacam yazamasamda kusuruma bakmayın artık sizleri çok seviyorum ve çok özledim görüşmek üzere mutlu kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?