Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Obezim geç kahvaltı yani 10dan sonra yapılan kahvaltilar kilo olarak döner o yüzden kahvaltılarınızı 9a kadar bitirinki öğle yemeğinde yiyin

bende de vardı fibromiyalji geçti şükür. spor gerçekten çok iyi geliyor

Benim Büyük de öyle, hem ıvır zıvır çok yiyor, hem hareket 0. Neyseki işe gidiyor. Oda olmasa 150 kilo olurdu heralde

Çok geçmiş olsun abla
İnşallah şifa bulursun
Bende fırsat bulunca gidecem ..
6 gündür jillian yapıyorum..ilk günler kolumu hiç kaldiramazken son iki gündür baya rahat hareket yapabiliyorum
Kolumdan kıtır kıtır sesler geliyor :)

Hayırlı geceler cümleten
Bugün sessiz kalmış topik
Dirilişmi izliyonuz :))

Çarşamba menüm

Kahvaltı : 2 dilim ekmek
Peynir -5 zeytin

Ara : yarım lt yeşil çay
1 greyfurt

Ara : yarım lt ısırgan çayı
3 eti form tahıl patlağı

Akşam : 1 tabak yeşil fasulye
1 portakal

Su : 1 lt
Spor : jillian 30

Geçen haftaki bölüme bakmamışım, biraz bakıp yatarım.
Benimde sağ kolumdan çıt çıt ses geliyor, box hareketinde

Haklısın az ama buna ancak fırsat bulabildim. Spor nasıl gidiyor?
iyi gidiyor..

Kk da konuyla ilgili bir topic vardı , oradan biraz okudum da yapanlar spor ayakkabısız yapmayın diyorlardı, ondan sonra ayakkabı ile yapmaya başladım.ayak tabanı da desteklenince doğal olarak daha rahat yapmaya başladım..

Günaydınlar olsun hepinize yağmurlu bir Antalya sabahından :) aranıza katılmak için elimden gelen çabayı sarf edeceğim ve sizinle zayıflayacağım :) sabah uyanıp önce oğlumu besledim sonra ılık limonlu su kahvaltı : Beş dal maydonoz Yarım domates. Bir dilim peynir. Bir fincan şekersiz sade nescafe içtim soda limon yeşil çayımı demledim gün içinde tüketmek üzere. Bu arada dün tartıldım 74 güncel kilom 4 kilo ne zaman aldım anlamadım regl döneminin ödemi de olabilir tabi şimdi 50 mekik çekeceğim 1 dakika planlı duruşu yapacağım hepinize bol eksiler diliyorum öpüldünüz :)

Günaydın kızlar

Çok yoğunum o yüzden gelemiyorum dün gece menümü yazıp uyuyacaktım ama telefon elimde uyumuşum evimi yerleştirmeye çalışıyorum çok işim var ana diyetimi aksatmıyorum adede tek sıkıntım bu kadar işin arasında su içmeyi unutuyorum dün bir litre ya içtim ya içmedim buda ödem yapıyor hemen yasocum sen beni anlarsın ödem konusunda birkaç gün böyle yoğun olurum çok sık gelemem menümü yazmaya çalışacam yazamasamda kusuruma bakmayın artık sizleri çok seviyorum ve çok özledim görüşmek üzere mutlu kalın

Çok geçmiş olsun monicim Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun monicim Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
sağol kuzun teşekkür ederim
işlerinde kolaylıklar diliyorumbütün telaşlarımız yorgunluklarımız böyle güzel şeyler için olsun inşallah
suyunu içmeyi ihmal etme, yanında hep küçük bi pet şişen olsun
yarın cuma olduğunuda unutma

Senin adına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…