Dukan birasımı içiyorsunGünaydınlar olsun hepinize yağmurlu bir Antalya sabahından :) aranıza katılmak için elimden gelen çabayı sarf edeceğim ve sizinle zayıflayacağım :) sabah uyanıp önce oğlumu besledim sonra ılık limonlu su kahvaltı : Beş dal maydonoz Yarım domates. Bir dilim peynir. Bir fincan şekersiz sade nescafe içtim soda limon yeşil çayımı demledim gün içinde tüketmek üzere. Bu arada dün tartıldım 74 güncel kilom 4 kilo ne zaman aldım anlamadım regl döneminin ödemi de olabilir tabi şimdi 50 mekik çekeceğim 1 dakika planlı duruşu yapacağım hepinize bol eksiler diliyorum öpüldünüz :)
Esmahan tekrar hoşgeldin içimden bi ses takımda kalıcısın ve şu kilolarından kararlılıkla kurtulacaksın diyoGünaydın :)
Kolay gelsin saramGünaydın kızlar
Çok yoğunum o yüzden gelemiyorum dün gece menümü yazıp uyuyacaktım ama telefon elimde uyumuşum evimi yerleştirmeye çalışıyorum çok işim var ana diyetimi aksatmıyorum adede tek sıkıntım bu kadar işin arasında su içmeyi unutuyorum dün bir litre ya içtim ya içmedim buda ödem yapıyor hemen yasocum sen beni anlarsın ödem konusunda birkaç gün böyle yoğun olurum çok sık gelemem menümü yazmaya çalışacam yazamasamda kusuruma bakmayın artık sizleri çok seviyorum ve çok özledim görüşmek üzere mutlu kalın
Ayşem tadavin olumlu olur inşallahsağol kuzun teşekkür ederim
işlerinde kolaylıklar diliyorumbütün telaşlarımız yorgunluklarımız böyle güzel şeyler için olsun inşallah
suyunu içmeyi ihmal etme, yanında hep küçük bi pet şişen olsun
yarın cuma olduğunuda unutma
aynı şeyi düşündüm, hadi inşallahEsmahan tekrar hoşgeldin içimden bi ses takımda kalıcısın ve şu kilolarından kararlılıkla kurtulacaksın diyo
bilgilerine hemen bakıyım kuzum
Yeniden okullu olacaksın öylemi
He sen yat uyuYeniden okullu olacaksın öylemi
Hadi hayırlısı
Anladım
Liste için mezun olduğun kiloda ya da altında olman gerekiyor.
şöyle işlem yapılacak:
aeben(65,8/ / / /% )Mezun üye geri döndü, yüzdesi 9 a bölündü. Hedef:
kaçsın kuzum?Anladım
Nasip diyelim o vakit ilerki haftalara inşallah.
68...kaçsın kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?